Új hozzászólás Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    Sziasztok!

    Tesco kuponos akcióban láttam a Rowenta RO6887-es porszívót, amit 35 ezer forintért el tudnék hozni. Ez mennyire lehet jó üzlet? És mennyire lehet jó a masina?

    Ezen kívül lenne egy-két technikai kérdésem porszívó témában, amire remélem Ti tudtok válaszolni!?

    - Olvasgattam, hogy a gagyi tartályosok messze kerülendők, de a komolyabb tartályosokkal szemben is inkább a porzsákost preferálják a tapasztaltabb fórumtagok. Értem a logikát, hogy egy új zsákkal szinte egy új porszívóm lesz a maximális szívóerővel, na de az eredeti porzsákok nem drágák egy kissé? Az utángyártottakkal kapcsolatban meg van egy olyan sejtésem, hogy egyáltalán nem hozzák a gyári zsák szintjét szűrésben, mert ezek már nem egyszerű, gagyi papírporzsákok, hanem sok rétegű, nagy szűrőképességű szövetek. Ezt is letudják utánozni megfelelő minőségben, hogy elérhető áron jussak később porzsákhoz?

    - A régi Samsung porszívóm ciklon előszűrőjét nagyon szívesen megtartanám, mert nagyon hasznosnak tartom, és talán a porzsák spórolásban is segítene. (Ennek a használatával tökéletesen lehet kombinálni a zsák és a tartály előnyeit: a nagy szennyeződés a tartályban marad, a zsák meg csak a port gyűjti magába.)
    A gondom az, hogy ennek a közdarabnak adott egy átmérője, és ennyi is a csatlakozása. De ahogy látom manapság nagy divat a tömlő, a cső, a fejek közé rögzítőelemeket tenni, gondolom a jobb zárás, meg a tartós kötés miatt. És akkor azt hiszem egy modern "bekattanós" porszívóval el is felejthetem a ciklon előszűrő használatát? Esetleg gyártanak még sima egymásba dugós alkatrésszel is jó gépeket?

    Köszönöm ha megtiszteltek a válaszaitokkal! :R

Új hozzászólás Aktív témák