Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz #94529552 #37483 üzenetére

    Hááááát. Ez nagyon érdekes. Anyuéknak tönkre ment a régi Candy felültöltős gépük. Ilyen 7kg-os Electrolux gépet vettek helyette.

    Múltkor náluk voltunk feleségemmel és a 1,5 és 4 éves kislányainkkal. A ruhájukon szokásos foltok: (répa, üdítő, fű, mászás miatt kosz, dinnyelé, kakaó, stb..) Teljesen átalog szennyezés.

    1hetet ott voltunk, ezért indítottunk ott egy mosást. Ariel 3in1 mosókapszula (itthon is ezt használjuk most) és 2 órás mosás 40fokon.

    Majd vittük kiteregtni, és mondhatod, hogy túlzok és nem mondok igazat, de a ruhák koszosak maradtak! Nem jöttek ki a foltok, szemmel látható volt, hogy nagyon szarul mosott ki. Feleségem azonnal mondta (pedig én vagyok a tisztaságmánián nem ő), hogy nézzem már, szerintem ez normális?

    Itthon egy 8 éves Fagor gépünk van, aminek már rohad a teteje, de ezek után megtanultam becsülni a régi gépem, mert ez nagyon szépen mos!

    A mosás paraméterei ugyan azok, kivéve a felhasznált víz mennyiséségt. Nem tudok másra gondolni. Nekem az A+++++ gépektől ezek után elment a kedvem.

    (Azt sajnálom, hogy nem fényképeztem le a ruhákat mosás után. Érdemes lett volna..)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák