Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz blattida #27835 üzenetére

    Ja-ja! Jó nagy kaki, csupa plasztik. :) És ez az "antiVibration design" elnevezésű burkolat, meg a többi maszlag...elég lett volna, ha a profilozott merevítés helyett egyszerűen csak egy vastagabb lemez került volna rá. De legalább biztonságos:

    "Ez a készülék nagyon kényelmes, és biztonságos. Többszörös vízvédelmi rendszerrel működik, így a vízkároktól biztosan megóvja Önt... Ami a kényelmi oldalát illeti, például túlhabzásra is figyelmet fordít, így ha például túl sok mosószert tett a gépbe, akkor megakadályozza, hogy a hab elárassza a dobot és a készüléket."

    Végre kezdem érteni Asimov törvényeinek fontosságát...merthogy ez a gép egyelőre tojik rá, ha esetleg ívbe húz a 230V. Amúgy szuper volt ez a hab-party, mert gondoltam, a mosógép cserével egyidejűleg a fürdőszobát is rendbe teszem. Szóval a kezdő mosási program előtt gőztisztítóval alaposan kitakarítottam a fugából a dzsuvát, majd pedig leimpregnáltam azt. A csatlakozási hézagokat pedig újra kihúztam szilóval. Holnap viszont kezdhetem újra az egészet.
    Amúgy a vízvédelemről jut eszembe: az aquastopos tömlő manapság már luxusnak számít? Merthogy ezen csak "normál" tömlő van. Nem mintha egyébként annyira hiányolnám, csak úgy érdekességképpen említettem meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák