Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz TexT-BoY #1461 üzenetére

    - Teka wok égős gázfőzőlap, nem volt a holnapon, de beszerezték és elhozták - azért tőlük, mert jó áron adták a többiekhez képest, és azonnal válaszoltak minden e-mailemre
    - AEG mosógép, ez sem volt a honlapon azt hiszem, ezt is megszerezték - ár itt olyan volt, mint a többinél, viszont ingyen felhozták az emeletre, be is tették a fürdőbe
    Garipapírokat rendben, lepecsételve adták maguktól, pontosan jöttek, sőt reggel szóltak is, hogy akkor ők most jönnek. Illetve második esetben nem tudtak az előre megbeszélt időre ideérni, de már reggel szóltak, hogy ha nem gond, 4 körülre érnének ide, és sorry, meg sietnek. Ott is voltak négykor.
    Meg egy családtagom ismeri az egyik ügyfélszolgálatost (nem rajta keresztül ment), és jókat mondott róluk, többen rendeltek már tőlük gond nélkül.

    Az AEG hűtőt nem náluk vettük. Amit kerestem, az nem volt raktáron, és nem tudtak biztos időpontot mondani, amikorra lesz, úgyhogy amíg lehetett, kértem hogy tartsák a rendelést, végül lemondtam (visszajelezték a rendelés törlését, szavuk nem volt, de hát előre is mondták, hogy nem valószínű, hogy lesz)és megvettük máshol (mert hülye azért nem vagyok. :D).

    Ennyi. :)

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák