Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicarious1
aktív tag
válasz arcitec #158492 üzenetére
És akkor ha maradok 5.1.2 mellett, tapasztalatotok alapján hová javasoljátok tenni a .2-t ? Jelenleg ahogy írtam vagy a Dome Flax-ot az Aria 926 tetejére a plafon felé lőve, vagy esetleg a szoba felénél az oldalfalra tudnám tenni, a vezetékezés lehetősége és az asszonybarátság szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
válasz arcitec #158492 üzenetére
Pont így éreztem én is (utolsó mondatod), amikor .2-ről .4-re váltottam. Először voltak a frontokon, majd hallgatói pozíció vonalában (picit előrébb) oldalfalon, végül a .4 most úgy van hogy a hátsók pont mögöttem vannak oldalfalon, míg az elsők kb 1 méterre előttem.
Ahogy írtad az 5.1-ről az 5.x.2-re lépés jóval "látványosabb" mint az 5.x.2-ről 5.x.4-re. Ez már inkább "csak" precízebbé teszi a hangot. Az irányok hangsúlyosabbak lesznek. Tehát jobban érezhető, ha keresztbe jobb hátulról, bal előre repül el valami felettünk. De ugye ezek a jelenetek a legritkábbak, ahogy korábban is beszéltük (és az irány meghatározásába, azért "belecsal" a lenti 5 hangfal is). Viszont az atmoszféra kialakításában már a .2 is tökéletes munkát végez és ugye ez szinte jelen van minden filmben. Hozzátenném jelenleg +3dB-t adok minden Atmos hangszórónak (bár van aki 5-ig elmegy vele).[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása