Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    Sziasztok.

    Jó reggelt.

    Miért vettem új erősítőt?

    Azért, mert éreztem, hogy rossz passzban vagyok.
    A Nad T757 is szarakodik. Mégpedig úgy, hogy hozzá sem nyúlok és maximumra tekeri a hangerőt kb 1mp alatt és utána azonnal ki is kapcsol a védő áramkör, úgyhogy csak a konnektorból való kihúzás segít.
    Én meg persze közben kiestem a gatyámból, annyira megijedtem az irgalmatlan hangerő miatt.

    Olvastam erről más fórumon, de nem gondoltam volna, hogy megint megszívom egy hibás darabbal. Ami a legjobb az egészben, hogyha elviszem szervizbe, mert gondolom az lesz a vége, ki tudja mikor fogja megint produkálni a hibát? Vagy vissza kapom azzal a felkiáltással, hogy nincs semmi baja, ismerve a korrekt Magyar szervizeseket. :((( Aztán persze itthon egyszer csak megint rám hozza a frászt, nem beszélve arról, hogy a hangfalaknak sem éppen ideális az ilyen fajta terhelés, mert előbb-utóbb azt is tönkre teszi majd a Nad.

    Hát ez van. :O

    De ha bárkinek lenne ötlete azon kívül, hogy dobjam ki az ablakon a 4.-ről, szívesen meghallgatnám, hogy mi lehet ennek az oka, vagy volt-e hasonló tapasztalata bárkinek ilyen hibával?
    Esetleg a Sekon szerviz hozzáállásával és korrektségével kapcsolatban?
    Vagy, hogyan lehet készülék cserét kérni, ha nem sikerül javítaniuk a hibát?

    Valószínűleg nem fogják tudni megcsinálni, mert más országban pl. Svédországban sem sikerült, ellenben ott a kártalanítás simább ügy, mint idehaza, mert ott a másodszor jelentkező hibát kártalanítással orvosolták.

    Kösz minden ötletet, segítséget, vagy tanácsot, ha van egyáltalán bárkinek olyan a tarsolyában. :)

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák