Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldn218
tag
válasz #53366784 #40117 üzenetére
Én az onkyo tx nr 646-ot cseréltem ( 630w ) yamaha RXA 3070-re ( 490w ). Az onkyo sem volt erőben gyenge de a yamaha fölényesen kifogyhatatlannak tűnik "erőben", és persze fényévekkel szebben tisztábban szól. Valahol olvastam ( azóta se találom ) hogy kb 1100 wattal is képes meghúzni a hálózatot a yami.
-
ldn218
tag
válasz LógaGéza #52899 üzenetére
Az sajnos tapasztalom hogy az eladók nem egy formán kézségesek ott sem. Én gyöngyösről más miatt is utaztam és hamár a közelben jártam bementem, de ha pénzt akarsz elkölteni akkor mindenképp hallgatózz. Nekem a klipsch de lehet Neked meg a monitor audió nem vagyunk egyformák. Én tudom magamról hogy szeretem a több magasat és több mélyet ezért szeretem a klipscht. ( mondjuk az enyém sem gyári mert "megneveltem a fiúkat " :) ) A monitor audiót mint írtam zenén hallgattam és érdekes mód egy kisebb házimozi erősítőn szólaltatták meg. Tiszta szép hangot produkált a mélye nekem kevés volt, de hát amúgy is egy "falatka" hangfal. Árban nagyon jó mert kifutó. Még egyszer irom ez csak egy vélemény. Mindenképp hallgasd meg, mert Te fogsz örülni vagy csalódni annak amit így vagy úgy veszel.
[ Szerkesztve ]
-
ldn218
tag
válasz zioncsabi #52905 üzenetére
Én értem amit írsz sőt tiszteletben is tartom. Azt viszont soha nem értettem miért kell más ízlését terelgetni. Én például hallottam már egy- két dolgot ( másokhoz képest valószínű elenyésző a listám ), olyanokat is amiben a középtartomány több volt, ( mondjuk klipschez képest mindben több szinte ) és volt olyan is ami nagyon tetszett és volt ami kevésbé . Még egy nyomorult autórádión is eltekerem a hangszínt. Nem szeretem a sok közepet, de nem is fogom senkinek azt mondani hogy márpedig Te azt vedd mert az a jó az én megítélésem szerint.
-
ldn218
tag
-
ldn218
tag
válasz FerNandor #53826 üzenetére
Ezt a CEC miatt szokta csinálni. Hagyhatod a kábelezést csak tiltsd a funkciót mindenütt. Nekem is bohóckodott szabvány ide szabvány oda nagy haverság nincs a márkák közt. Tiltottam mert nincs igényem arra hogy egymást kapcsolgassák az alkotók. Nem törik le az ujjam ha nekem kell egyesével bekapcsolnom őket.
-
ldn218
tag
Nekem két lejátszó program van a készüléken. [kép] .
Ha a Kodiból játszom az Obliviont pédául az AVR írja a kapott hangot. [kép]
Ha a saját médiacenterében játszom le pedig úgyszintén csak akkor már DTS HD MA lesz ami a tartalomban igazából van. [kép] [kép] .
Az utóbbinál a minőség sokkal de.sokkal jobb. -
ldn218
tag
válasz Beni2360 #53842 üzenetére
Eddig használtam a Kodi ezen a készüléken is és nem volt ez az anomália.
Nagyon nem bújtam bele a Kodiba mert nem volt ilyen problémám.
Úgy látom hogy érkezett egy frissítés rá, gombázás után neki futok mégegyszer hátha jutok valamire.
( médiacenter az én állítási igényeimet bőven kielégíti, felirat javítás, annak időzítése stb ) -
ldn218
tag
Nekem az elődje van az r26f 12-es mélyládával 20 nm és eléggé rendes szinházat csinál. A bronz 6 -ot egy demo erejéig halottam egy házimozi erősitőn sztereó módban. Mozin gyanús hogy nem tudná azt a cirkuszt amit a klipsch. Az én fülemnek az amerikai a kedves. Én mondanám hogy juss el bemutató termekbe és hallgasd meg őket, mert kevés pártatlan véleménnyel fogsz találkozni. ( gondolom Gedeon csopiban is Te kérdezted ezt )
-
ldn218
tag
Szerintem nagyon nem egyforma a két termék mélye a bronz 6 nak a klipshez képest nincs is erős túlzással. Engem anno ez a kis 26 -os zenén csapott már be , felkellett állnom és odamentem a szubhoz rátenni a kezem mert azt hittem megy. Ennek ellenére a filmnézés miatt ne hagyd ki a szubot mert azok az igazi mélyek. Olyankor nem baj ha nem a fronton szólal meg. Jelenleg zenét is úgy hallgatok hogy finoman a sub is jelen van.
[ Szerkesztve ]
-
ldn218
tag
válasz jambiyya #58775 üzenetére
Nincs más usb aljzat ahova csatlakoztathatod ? ( Tv, médialejátszó, PS ). Nekem 230 -as elosztóm Brennenstuhl ami mester aljzattal is rendelkezik. Ez kapcsol nekem 5 aljzatot ( a 8-ból kettőt nem vezérelt ) ezekbe van dugva a Sub, médialejátszó, PS, de tetszőlegesen variálhatod. Az Oled például nem vezérelt, hogy tudja "tornáztatni" éjszaka a moszatokat . Így ha lekapcsolom az AVR-t ezektől az eszközöktől elveszi az áramot.
[ Szerkesztve ]
-
ldn218
tag
válasz Teal'C #58807 üzenetére
Lehet hogy a gazdája ebben a márkában találta a legtöbb pozitívumot, van egy kis hátránya érzékenyebb a rosszul szellőző helyekre. Valamiért így tervezték meg. Anno a kilencvenes években készült benzines opelok üzemi hőmérséklete is magassabb volt sok sok más gyártónál. Mégis irdatlan mennyiséget adtak el belőle. Ha szeretném a Denont engem se tántorítana ez el tőle.
-
ldn218
tag
Porosodik ? Azt meglehet takarítani. Sajátomnál még nagyon nem tapasztaltam de gyakran keresnek meg az ismeretségi körből hogy már nem reagál a gomb a lenyomásra. Szétszedem és a nyáklap és a gombokat egybefogó gumi vagy szilikon lap közé az ember kezéről a kipárolgást ( erre gondolok hacsak nem leöntik valami folyadékkal ) beszippantgatja. A gombok közt meg vakarni lehet a kézről származó szennyeződést. Végülis ezt is meg lehet takarítani, csak hát nem a por a legdurvább.
-
ldn218
tag
válasz agressor12 #66231 üzenetére
A telefonom is irkálja hogy dolby atmos hatás. Picivel került többe mint 100eFt. Még valahogy nem sikerült "eladnia" magát
-
ldn218
tag
válasz WaterWave #70611 üzenetére
Nekem is az van habár engem a portzaja zavart. Én kihajígáltam belőle a gyári kábelezést hogy a power "széles vállal" tudjon közlekedni Vatelinnel a belső felületét kibéleltem mert csak mutatóban volt benne. A reflex csőre meg ráhúztam belülről egy vastag laza szövésű téli zoknit. ( Ér röhögni ) Betömni nem akartam. Nincs már portzaj de a kanapé továbbra is megrezegteti az ülepem. Nagyon furdal a kiváncsiság úgyhogy a következő komponens csere valószínüleg őt fogja érinteni a nagytesóra.
-
ldn218
tag
válasz dnielrable #70866 üzenetére
Nem kell. Kábel marad. Egy új réteg aljzat kiegyenlítés és már lehet is vetni bele az új kábelt
[ Szerkesztve ]
-
ldn218
tag
A kicsiknek tud port zaja lenni szerintem azzal kevered a zörgést. Nem hangszóró rögzítési probléma mint ahogy gondolod és írod. A nagyoknak nincs port zaja. A 12sw meg a 120sw tök ugyanaz csak más a kabát. A videón amit linkeltél minden is zörög abban a zsufiban de nem gondolnám hogy a láda akarna szétpotyogni. Nekem 12 sw van és úgy van beállítva hogy nincs port zaj pedig én aztán szeretem szét lövetni a házat.
[ Szerkesztve ]
-
ldn218
tag
Ejj mondom nem jó topikba léptem be...............de
-
ldn218
tag
válasz tomisanzero #73384 üzenetére
Az r 12 sw-re gondolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest