Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'am Dony
őstag
"de hallgatva elfolyós, brummogós, dünnyögős a hangjuk"
Ezt úgy írod ide mintha az összes reflex szub a 80 ezres árkategóriából származna. Ez egy elfogult, félrevezető, durván általánosító kijelentés. És aki itt hallott akár zárt akár reflex dobozt a jó (!) fajtából, simán megcáfolja, ahogy Te saját magad is.Ez szintén a Te "tolladból" származik:
"Nálam vendégeskedett nemrég a 22 négyzetméteres nappaliban a 14 colos, 35,5 centis membránnal rendelkező DALI SUB K-14F. Cseppet sem tűnt soknak, vagy nagynak, szuperül szólt."Ennyit erről. Véget érhetne már ez a fujj a reflex csak a zárt és természetesen fordítva is. Mindkettőből van olyan ami egy kalap sz... és olyan ami kiváló doboz. Almát az almával...
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Tegnap csak a Klipsch-el moziztam magában. Nem volt se brummogós, se elfolyós, de tény hogy a zártnak eléggé más hangja van. Ha valakinek a zárt tetszik jobban, az nem attól van, hogy gyorsabb.
A megszokott gyors, pontos, ütős jelzőket hajlamos az ember rásütni arra amelyik éppen jobban tetszik neki. Én is így voltam ezzel korábban, nem tagadom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest