Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz gordonfreemN #1374 üzenetére

    Apám azt mondta, 41 fok, óóóó picifiam (42 vagyok, 197 centi 100 kiló) :D ... szóval náluk volt, amikor 60+ fok volt az üzemi és normális, és akkor kezdtek vakarózni, mikor ide nem jutott el a trafó, mondván, akkor valami bibi van. :D És ez nem alulméretezés, én is 2+ -szorosát számoltam (több, mint 2x-esét) és úgy tekertettem.

    Én is a csillogós hangot tudom, hát majd meghalljuk, itt még kimenőtrafó sem lesz, szóval a sávszélességgel nem lesz gond, a többit meg majd a fül megmondja. De nem gondolok nagy vudura, egyrészt az alkatrészek lábai ugye, ellenállások, kondik, .. másrészt lehet ismersz már kicsit, józanul közelítem ezt a témát, nem nagyon "hiszek" az ezüstösen csillogó-ban. Szóval azért, mert valami optikailag ilyen vagy olyan, ahhoz a hangnak semmi, de semmi köze, és ebbe az optika alapján hangot ítélünk dologba hajlamos a hifi utazóközönség beleesni (tisztelet a kivételnek). Nem gondolom, hogy az Ongakuk is a színezüst dróttal tekert kimenőtrafó miatt olyan, amilyen, mert számtalan hagyományos rézdróttal tekert egyéb AudioNote-ról zengtek ódákat, aztán... hja, réz. Pont.

    RCA Eizz, XLR Neutrik (hozzá kis cuki porvédő sapkákkal :DDD ), draúúút meg itten e. :K Forrasztóón meg itt.

    Nem nagy tételek árban, talán a Mundorf, de a 2 métereset vettem, nem ezt a nagy tekercset.. még a fejhallgató erősítőmhöz. Teszi a dolgát.

    Azóta minden olyan ezüstösen csillog !! ;] ;)

    A huzalhoz úgy tapad a forrasztóón, csak lestem. Piszok gyorsan lehet a huzallal dolgozni, jó munkát remélek, mikor végre elkezdem lecsípni a darabokat belőle és forrasztgatni.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák