Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz bl4ze #473 üzenetére

    2,5-en használom, kb 5 percet hagyom felmelegedni, utána be a tészta feltét nélkül 2 percre, majd feltét 5-5 és fél percig.
    Nincs "moddolva", gondolkodom a hasznosságán.
    A tészta pedig olasz recept alapján: 500gr sima fehér liszt, 7gr élesztő, 10gr oliva olaj, 350ml víz, 8gr só, min. 3 óra kelesztés.
    A tészta amúgy finom, ahol nincs egyre jobban alul odaégve.

    Ahogy én veszem észre, az odaégés főleg a rajta hagyott kosz miatt van, de egyszerűen hiába kaparok le mindent róla, nem tudom olyan szépre tisztítani.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák