Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen IP kamerát.
Az egyik kérdésem az lenne vele kapcsolatban, hogy tudnám böngészőn keresztül is használni?
A másik pedig az, hogy tudnám rögzíteni a képet egy távoli gépre, pl. egy router-re?
Sajnos csak streameli az SD kártyára rögzített felvételeket, így ha ellopják a kamerát akkor ellopta az illető a felvételeket is.
Tudom, hogy nem kifejezetten biztonsági kamerának van tervezve, de szerintem meglehet ezzel is oldani amit szeretnék. Vagy nem?
Ez az első ilyen kamerám, így jó volna egy kis segítség. -
Gsx-rr
veterán
Azok a kamerák amik tudnak felhőbe rögzíteni ,csak saját felhőszolgáltatást tudnak használni?
-
Gondwana
addikt
Azt kétlem, hogy bàrki osztogat ingyen cloud tàrhelyet Whooper-menü àron osztogatott kameràk mellé. Ellenben a cloud elérés arròl szòl, hogy a kütyü időnként beköszön egy szerverre a sorozatszàmàval, ha bejelentkezel pl. egy mobilappal ugyanezért a szériaszàmért, akkor portforwarding nélkül összekapcsolja a kütyüdet a mobiloddal peer-to-peer, hasonlòan a Skype-hoz (tehàt nem rögzìt, csak telefonkönyv)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
jézusom
addikt
Ha már témánál vagyunk, nem saját gépre hogyan tudok rögzíteni?
Úgy értem valami féle FTP-re, vagy tárhelyre, amit nem tudnak ellopni a betörős bácsik.
-
motrola
aktív tag
válasz jézusom #3808 üzenetére
A rögzitőt jól el kell zárni, vagy olyan helyiségben elhelyezni amit nem látogatnak meg a betörők, mivel úgy gondolják nincs ott érték.
A riasztáskor készült fotók általában elküldhetők egy postafiókba ami nem ellopható.
Mindez semmit nem ér, ha az ajtó melett található villanyóránál áramtalanítanak.
A lezárást az órával kell kezdeni, ami könnyen feltörhető.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
hzsolee
őstag
válasz hzsolee #3690 üzenetére
Még mindig a "kockásodással" szopok. Eddig nem nagyon zavart, de most, hogy tudom több fórumtársnak is van ilyen nvr a birtokában és nekik nem csinálja, hát bosszant. Az említett frissítést felraktam, de változás nem történt, csak a firmware végére betett egy halom nullát. A beállításokat is változtattam, de semmi. Tegnap a hdd-t is kicseréltem, aztán a leggyengébb felbontáson az első elhúzó autó már ott is hagyta a hátulját.... Hát több ötletem nincs.
Esetleg: Ti milyen kábeleket használtok (gondolok itt a bekötési sorrendre) Én ilyen egyenes bekötéssel csinálom mindkét véget. Lehet, hogy itt b@sz@rintom el.
Ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom.[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
-
hzsolee
őstag
válasz motrola #3811 üzenetére
Száguldó autók nincsenek, ez egy zsákutca vége előtt 5 házzal van A probléma globális mindegyik kamerán előfordul, ha beballagok a garázsba azon is tudja produkálni. A kötések elvileg jók, rendes fogóval nyomom rá, és teszterrel is megnézem.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz hzsolee #3812 üzenetére
Most nem vagyok ott, de letöltöttem 2 mai videót abból fényképeztem. Az egyik felbontását tegnap este átraktam D1-re:
A másik 720p:
Siralmas...
[ Szerkesztve ]
-
motrola
aktív tag
Elképzelhető, hogy a tudása megegyezik, valami újabb tipus lehet. Próbáld meg beüzemelni az mindent eldönt.
Ha nem találod jónak meg lehet reklamálni, de csak akkor érdemes ha tényleg vannak eltérések.
Az ali vásárlóvédelme nagyon erős de csak indokolt esetben érdemes reklamálni.
Egyebiránt nagyon stabilan működik és renben teszi a dolgát, mármint ami nekem van.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
veterán
Sziasztok,
nézegetek ebay-en egy ilyen kültéri IP kamerát. Ezek működnek böngészőből? Tehát be tudom ágyazni a képét egy weblapra?
-
motrola
aktív tag
válasz jézusom #3820 üzenetére
Aránylag kevés, inkább nulla az esélye, hogy az akkumlátort+UPs-t ott fogják hagyni a betörők. Ezeket a legközelebbi MÉH telepen rögtön értékesítik.
A kérdésedre a válasz készülék függő. Lehet olyan amelyik tud rögzíteni felhőbe is.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
topi66
aktív tag
Azt ezért megnézem hogy nyomja felhőbe ha nincs feszültség alatt a router/modem.Mellesleg technikailag megoldható,a több órás áthidalás is kellő tervezés mellett. Hozzáteszem,a bekerülési költsége sem horror
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok nas-hoz kellene két db poe-és kamera,1db az dome lenne. Hikvisionnal szimpatizálok. Ez ajánlott ill. ha igen akkor melyik konkrét típus?
Az egyiknek ezt néztem ki:[link][ Szerkesztve ]
-
gagyi69
újonc
Sziasztok!
Van baj, adott egy dlink dcs 2132 kamera és egy dnr 322 nvr.
Nem tudom beállítani hogy csak mozgásra induljon a felvétel de nem egyedi a problémám úgy tudom, ami persze csöppet sem vigasztal.
Kérdésem, hogy van e erre orvosság, vagy guruljon el a gyógyszer és szerezzek be egy dcs 960-as kamerát,amiről persze nem tudom kompatibilis e a 322-es nvr-rel aminek a2-es a verzió száma.
Na erre varrjatok gombot
Köszi előre is. -
bigrock
Topikgazda
válasz gagyi69 #3829 üzenetére
Szerintem egyedi a problémád. Egy ügyfelemnél telepítettünk ugyanilyen rendszert, 6 kamerát tartalmaz, tökéletesen megy a motion detection eseményre a rögzítés. Azt kellene megnézned, hogy a kamerákban be van-e állítva a legalább 2 stream, ugyanis a master stream kerül rögzítésre, a secondary stream-et (ami jellemzően jóval kisebb felbontású) használja a mozgásérzékelés figyeléséhez.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Kültéri ip kamerát szeretnék vásárolni, főként esti megfigyelésre, de este mozgásérzékelős lámpa segíti az éjjellátást!
Interneten el szeretném érni bárhonnan, utp és wifi elérhető a szereléskor!
Illetve ha mozgásra tudna rögzíteni az jó lenne!
Mit tudnátok ajánlani? Akár ebayről?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
válasz spiky03 #3831 üzenetére
Jól
Igazából mi a kérdés ? Sima ptz kamera,amit mi nem ismerünk . Amennyiért venni akarod annyiért mi 3-at rendelünk .Viszont lesz garanciád, és vissza küldheted ha nem felel meg ,ezért interneten keresztül vedd. Talán most ingyen szállítanak .Kipróbálod ha jó örülsz ha nem visszaküldöd .
Ha gondolod tudok küldeni egy linket hasonló kameráról amit megtudsz nézni milyen képe van stb.(#3832)
Vissza olvasol pár oldalt linkeltek hikvision kamerákat kicsit drágább,de állítólag azokkal nem lehet nagot tévedni.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Köszi.
Csak annyi, hogy azok a kamerákat ismeri-e valaki, meg tudja-e azokat amiket szeretnék, vagy be lehet-e állítani.
Azt megköszönöm ha adsz linket a ti általatok használt kamerákról. Meg esetleg egy kis leírást, hogy miket tud az vagy ti mire használjátok?
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Greenbook
tag
Egy kis infó a látószögekről.
Pirossal azok a távolságok ahonnan már felejtős a tökéletes arcfelsimerés...
[látószögek][ Szerkesztve ]
http://csatlakozok.atw.hu
-
bigrock
Topikgazda
válasz sambenez #3839 üzenetére
A felbontás általában akkor játszik, ha a visszanézett videóba bele akarunk nagyítani, vagy jó minőségű állóképet készíteni. Ha nem elég nagy a látószög, hiába nagy a felbontás, lemarad a kép szélein a tartalom. Az én tapasztalataim alapján az esetek 90%-ában a 2.8 mm-től induló optika kell, ritkán szükséges a zoom optika (pl. rendszámolvasó kameránál, vagy távoli céltárgy figyelésekor)
-
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Sajnos a napokban betörtek hozzánk, és elvittek egy új Stihl láncfűrészt. Milyen kamerarendszert ajánlanátok egy családi házhoz? Kb.5-6 db. kamera kellene, és az, hogy visszanézhető legyen, továbbá netről is bebírjak lépni a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
poolbig
aktív tag
válasz Greenbook #3838 üzenetére
Üdv! A táblázatot egy kicsit elmagyaráznád egy laikusnak. Amit én gondolok:
Itt van pl. egy kamera [link] Ennél azt írja, hogy 2.8-tól 12 mm-ig tehát 83°-28°-ig van a látószög. Ezek szerint állítható a lencseméret, ezáltal a látószög, minél nagyobb a lencseméret annál kisebb a látószög, tehát annál kisebb helyre fókuszál a kamera, annál kisebb területet "fed" le, de növekszik a távolság a részletesebb képet illetően. Amit még nem értek, az a táblázat bal szélső oszlopa (4,5 stb. méter).
Köszi -
poolbig
aktív tag
Volna egy kérdésem, ami nem az előző témához tartozik, azért is merészeltem új postot nyitni. Ha van egy nasom (D-link 320), elég egy IP kamera, ami tolja rá a videó folyamot (mondjuk egy dedikált mappába). Kell nekem NVR külön? Mindegyik IP (pl. előzőleg linkelt) kamera tud ilyen helyi hálózatba elérhető mappára menteni folyamatosan?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz poolbig #3847 üzenetére
...Ennél azt írja, hogy 2.8-tól 12 mm-ig tehát 83°-28°-ig van a látószög...
Illetve az adatlapon 1/2.8" szenzorméretet ír, tehát a három adatból minimum egy nem pontos: vagy nem 2.8mm-ről indul csak 3.6mm körül, vagy nem 1/2.8" a szenzora, hanem kisebb, vagy mégis 90° feletti horizontális látószögtől indul.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
őstag
válasz kentucky #3846 üzenetére
Vegyél egy hikvision szettet (nvr + dome kamera). Nem a legolcsóbb, de megfizethető, és megbízható. Pl. Ds-7108n,DS-2CD3145F-IS vagy DS-2CD2135F-IS
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- CANON PwerShot G3X
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
- Jó ideje mellőzött, tesztelt, pormentes Chieftec iARENA GPA-500S8 80+ 6+2pin VGA csatival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest