Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
Mejött az NX2002 a linkről rendelve. Se wifin nem tudom beüzemelni, se úgy hogy rákötöttem a routerre. Az ICSee helyadatokat kér, azt inkább nem adnám meg! Az Xmeye nem találja se vifin, se lanon. Ötlete valakinek?
szerk: két reset után sikerült rátaláljon az XMEye
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #14153 üzenetére
az létezik hogy nincs az XMEye appban network setings? Én legalábbis nem találtam. Próbáltam belépni a kamerába böngészőn keresztül - Firexox, Chorem, IE, Edge - egyikkel sem sikerült, illetve csak részben.... a belépési felületen beírtam az admint- jelsző nincs - betöltődik valami szürke ablak, de egy szó, egy menü egy semmi nincs kiírva.... Wifin továbbra se sikerül se elérni, se üzembehelyezni, az app csak úgy látja, hogy rá van dugva lannal a routerre.... Vagy én vagyok ekkora láma a huszadik kamerámmal, vagy ez egy selejt amit küldtek, vagy nem tudom...
Túrista vagyok
-
vacs
Topikgazda
válasz bpmcwap #14155 üzenetére
A hozzászólásaid alapján a kamerának semmi baja ... user error lesz ez!
Az xmeye-től megtagadtad a helyadatokat és csodálkozol, hogy nem működik!?
Az összefoglalóban találsz egy leírást (szándékosan nem linkelem):
"IP kamera élőképe és beállításainak módosítása Internet Explorer böngészővel a helyi hálózaton."Pár napja Gézengúz, kicsit korábban fradi81 üzemelte be a Smar kamerának az ikertestvérét, szóval működni fog ez!
A kamerát beüzemelni pár perc csupán, ha jól csinálod!
(^)(>.<)(^)
-
bpmcwap
senior tag
Hááát nem tudom.... Rákerestem és letöltöttem valami IE plugint, azzal működött lanon kersztül. Beléptem a network setingsbe és beállítottam a wifit, látta, kapcsolat kiváló, xmeye is látta. Lehúztam a lanról, restart, nem látja azóta sem. rádugom lanra akkor megint megy...
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
vacs
Topikgazda
válasz bpmcwap #14157 üzenetére
Mondtam én, hogy jó a kamera!
Wifire állítsd be a telefon segítségével, nem kell a kábellel foglalkozni, ha csak nem azzal akarod használni!
Ez a videó talán segít, de ha nem, akkor keress a YouTubeon másik videót!(^)(>.<)(^)
-
bpmcwap
senior tag
itt valami wifi gond lesz... akár fix ipt adok neki akár dhcp és routeren kezelem le, 0.0.0.0.0 ip cimen akar futni. Már felvettem a kapcsolatot az eladóval. azért köszönöm
(mondjuk még nem szedtem szét... lehet kontakt hiba az antennánál - bár akkor nem lenne 0.0.0.0 az ip.... wifi modullal lehet a baj szvsz... várom a választ az eladótól)[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
vacs
Topikgazda
válasz bpmcwap #14159 üzenetére
Semmit nem kell a routeren állítani, nem kell dhcp, valamit nagyon rosszul csinálsz!
Szerintem kicsi az esélye, hogy pont hibás darabot fogtál ki!A kamera saját aliexpress oldalán is van egy videó, ami bemutatja, hogyan kell 3 perc alatt mobil appból beállítani.
Nézd meg a videót és próbáld meg kérlek!(^)(>.<)(^)
-
bpmcwap
senior tag
értem én, hogy én vagyok a helikopter, és egyéként köszönöm, hogy ennyi energiát teszel bele, de mint írtam nem az első kamerám, meg nem is a tizedik.... Mondjuk az is igaz, hogy sokat változott a tech mióta nem vettem - szerény véleményem szerint elég rossz irányba security szempontjából biztos.... most tényleg megadod a szoftver fejlesztőnek aki amúgy akkor fér hozzá a kamerádhoz amikor akar a kamera pontos helyzetét???? simán lehet, hogy bennem van a hiba, de ennyi erővel kiírhatnánk a kapura hogy gyere ide törj be mert tudod mikor mentem el, és ha rendszeresen megfigyelsz akkor azt is mikor fogok hazajönni - pl munkából, vagy suliból.... persze simén lehet én parázom túl.... csak mert benne voltam pár sec rendszer tervezésében és kivitelezésében - igaz nem kamerára alapozva, mert más volt a terület.... nem tudom.... az is lehet túl parás vagyok....
Túrista vagyok
-
jézusom
addikt
Ti nem szÍvtok az idő beállÍtással? Nekem folyamatosan egy órával kevesebbet mutat.van olyan kamerám amit ha meg szinkronizálok a pcvel, akkor átteszi +2 órás időzónára. De elméetileg +1ben vagyunk nem? Bszinkroniálom akkor jó, de egy idő után, vagy éppen egy perc mulva már nem is jó
-
vacs
Topikgazda
bpmcwap: manapság az átlag önként és dalolva adjat át az adatait a Facebook, Google, Apple stb cégeknek, változik a világ.
Természetesen nem a kínai kamera előtt kell szeretkezni, azt meg ha a kis kínai megnézi ahogy a kutya futkos az udvaron, vagy én hasogatom a fát, hát istenem...Kapcsold be a helyadatokat amíg az app megkeresni a kamerát, utána már ki kapcsolható, mert nélküle is működik!
Jézusom: az óra engem is szivatott, aztán rájöttem, hogy mobil appból kell a telefon órájával szinkronizálni, utána jó lesz, hónapok óta a valós időt mutatja (időzónát nem bántottam, az maradt gmt + 1)!
Óra állításkor telefonon megint szinkronizálok és elvileg jónak kell lennie![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
bpmcwap
senior tag
Letöröltem az appot, minden engedélyt megadtam, de úgy sem sikerült elérjem, csak ha lanra van dugva. Egyébként tized annyit nem tudok appban beállítani mint böngészőben! pl network setings sincs, se wifi, se semmi, sőt még email beállítás se - böngészőben viszont mind megtalálható...
Túrista vagyok
-
n@p@lm
őstag
Sziasztok!
No, fellelkesülve rendeltem egy Besder kültéri wifis kamerát [link] hogy leváltsam szegény kinti Xiaomi 360-mat
Olvasgatva az infókat ha a jövőben Besder kamerákkal szeretném felszerelni házat akkor alkalmas lesz hozzá ez a recorder [link] (Hiseeu 2HDD 25CH 5MP 32CH 1080P 8CH 4K CCTV H.264/H.265 NVR DVR Network Video Recorder Onvif 2.0 for IP Camera 2 SATA XMEYE P2P)? -
jézusom
addikt
válasz markussandor #14165 üzenetére
Na de azt külön lehet pipálni, és nem ad rá plusz egy órát. Most beállÍtottam az a sync ntp-t is hátha. De azt se értem, hogy nyomok egy sync pc-t jó lesz az idő és utána megint elállÍtja... Egyszer beállÍtom, legalább úgy maradna.
-
vacs
Topikgazda
bpmcwap: én még mindig nem zárnám ki az user error-t ...
Tegnap írtad, hogy a routerben is állítgattál ezt-azt, lehet hogy most már azért nem tud működni !
Én csinálnék egy kamera és router reset-et is ...
A kamera tudja az AP Mode-ot, tehát router nélkül is képes kommunikálni a telefonnal, próbáld ki ezt!
"Egyébként tized annyit nem tudok appban beállítani mint böngészőben"
Az app nem is azért van, hogy teljesen kiváltsa a webes felületet!
Láttál te már pl Hikvision Hik-Connect mobil appot? Ott sincs minden opció benne!n@p@lm: az emberi alak felismerést és a vonalátlépést nem támogatja a rögzítő, így ezeket el kell felejteni.
Olyat kell keresni, ahol írják, hogy támogatja az Ai Detection Alert funkciókat az nvr.
Esetleg írj a Besder-nek, hogy melyik az a rögzítőjük, ami 100%-ban tudja ezeket![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
fradi81
veterán
xmeye-hoz AP módban adtál már hozzá kamerát? Érdekelne hogy kell.
moto g72, Ninebot d28e
-
bpmcwap
senior tag
nem tudja, van másik routerem és teljesen nyitott háló, se jelszó, se semmi, azzal is próbáltam. Alapból 0.0.0.0.0 ipt vesz fel a kamera. Ez szar és az is büdős, hogy az eladó nem válaszol.... Még a felirat sincs rajta... Azon csodálkozom, hogy a hozzászólásban betett linken vettem - azok általában megbízható eladók szoktak lenni... sebaj, 30 euroért ne várjak sokat, majd kérek rá egy paypal refundot meg adok egy bazi nagy negatív visszajelzést hosszú monológgal. Neki jobban fog fájni én meg 30 euróval megúsztam egy csalót, akitől többet nem rendelek.
szerk: ha tudta volna amit ígér, lecseréltem volna a többi kamerám is, mert 7-8 éve mennek, ez meg leírás alapján okosabb.... még mindig jobb mintha 10+ kamera árát buktam volna.Egy üveg whiskyvel kevesebb.... ennél többet ne bukjak....
Ugyanitt megbízható kültéri kamera kerestetik, megbízható eladótól - persze visszakeresek a csoportba, de hátha valaki megkönnyíti a dolgom....
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
tobias40
veterán
Nem találtam jobb fórumot,ide írom be.
"Sziasztok!
Van 2 kamera rendszerem ,egy itthon a másik a nyaralóban.
A gondom az hogy egy ideje a laptopon levő Cms nevű kamera szoftverrel nem látom a nyaralóban levő kamerák képét a WIN10-es gépemen,amin win 8.1 van azon látom.(a nyaralóból látom az otthoni kamerákat a win10-es gépen is)
Ezért írtam ide hogy milyen beállításokat nézzek meg a win10-es gépemen hogy újra menjen erről is távfelügyelet?Androidos telefon appból is látom itthonról a nyaraló kameráit de az felhő alapú szolgáltatás sztem,ezért nem akarom idekavarni a dolgot!"Kettő [ilyen kamera rendszerről] van szó!
Tud vki segíteni ebben?
-
deblaci
csendes tag
Ez a Hyundai HYU-414 nekem nagyon nem jött be. A valódi FHD inkább valódi ...
A kamera nappali képe még elment volna, de az éjszaki az kb. értékelhetetlen, alig volt felismerhető valami a területről.
Én nem igazán értem hogyan lehet ez ajánlott.Helyette lett egy Reolink RLK8-800B2D2, szerintem sokkal jobb. Tudom hogy ez 8MP nem 2MP, de árban ugyan annyira jött ki, képminőségben pedig össze se lehet hasonlítani.
-
vacs
Topikgazda
fradi81: régen csináltam ap módot, de már nem emlékszem pontosan hogyan kell.
A kamera dobozában volt egy használati útmutató, abban benne van.
Esetleg ez a YouTube videó is segíthet.bpmcwap: márkanév azért nincs rajta, mert valószínűleg ezek egy gyártósoron készülnek, de millió néven forgalmazzák.
Nem csaló banda, a topikban többen is rendeltünk tőlük és mindenkinek működik.
Én pár dolgot kérdeztem tőlük és teljesen korrekt választ kaptam. Sőt, amikor a sima chates nem tudott segíteni, akkor megadta egy tech emberüknek email címét is!tobias40:
Ebben a hozzászólásomban van egy link, General CMS... Onnét töltsd le a legfrissebbet, de előtte a régit töröld és indítsd újra a géped.
Remélem jó lesz!deblaci: egy 2MP-es kamera képébe ha bele nagyítasz, akkor pixeles lesz, meg alapból sem a csúcs. Manapság ez inkább a minimum szint.
Ha neked ennél magasabb volt az igényed, akkor természetesen az nem a te kamerád volt, pedig az egy átcimkézett Hik kamera.
Nem szabad össze hasonlítani a te jelenlegi 8MP-es kameráddal!(^)(>.<)(^)
-
fradi81
veterán
Közben meglett:
(A kamerához adott kis papírfecnin nincs erről semmi.) Kamera reset gomb 4x, ekkor átvált AP módba és lesz neki egy wifi jele. Ennek a kódja 1234567890 erre rá kell csatlakozni. A videódban is ez látszik, ugyan az a női hang Ez ICSEE-vel működik, xmeye-al nem tudtam még csatlakozni valamiért.moto g72, Ninebot d28e
-
tobias40
veterán
Ami mentést csináltam a régi verzióval,rátehetem erre az újra?
Nem kellene mindent újra beállítanom..
Kb,1-1,5 hónapja hogy nem jön azon a nyaraló képe,viszont ha kiviszem a nyaralóba uanezt a win10-es laptopot akkor az itthoni kamerákat látom...
Nem lehet hogy vmi tűzfal vagy vmi más fogja meg a routerben,mert ugye a nyaralóból meg megy minden szépen..
Routerben port van nitva a kamerára ip-jére és portjára.. -
fradi81
veterán
Aki ip kamerával együtt vette a fat32-re formázott memóriakártyát, próbálta már hogy leformázza ntfs-re? Kíváncsi lennék úgy működik-e vagy csak fat32-n.
moto g72, Ninebot d28e
-
vacs
Topikgazda
válasz tobias40 #14181 üzenetére
Semmilyen portot nem kellett volna nyitnod, hiszen a rögzítőd p2p cloud segítségével nyit magának, emiatt tudsz xmeye és win cms appal rá csatlakozni.
Pláne nem kéne külön kiengedni a kamerákat.
Simán lehet tűzfal blokkolás is, nézd meg hogy a Windowsban ki tud-e menni a netre a cms.
A mentés attól függ hogy mennyire régi verzióval készült, de pár perc alatt beállítható a rögzítő!fradi81: mi értelme lenne az ntfs-nek?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
fradi81
veterán
Az a baj ezzel, hogy ha meg akarná valaki nézni mi van a kártyán pl egy számítógépen, nem tudja mert a win10 nem olvassa be, formázni akarja, a telóm se ismeri fel ha belerakom, csak így kamerában nézhető meg mobilról. Na de ha összetöri a kamerát egy paraszt?
moto g72, Ninebot d28e
-
tobias40
veterán
-
vacs
Topikgazda
válasz tobias40 #14185 üzenetére
A cms-be a rögzítőd gyári számát adod hozzá ugye?
Nem ip és hasonlók?Mert a nyaralóban helyi hálózaton vagy, így ott nem befolyásol semmit a tűzfal!
Ha mobil appból mobilnettel eléred a rögzítőt, akkor a routert nem kell piszkálni.
Törölheted a port nyitást, de ajánlott előtte egy router beállítások mentést csinálni, ha mégse lenne jó utána.fradi81: az fura ha a fat32-es sd kártyát nem ismeri fel a Windows!
Nekem a Hikvision kamerám rögzít sd-re.
Kártya olvasóval tökéletesen látom a kártya tartalmát Windows 10-en.(^)(>.<)(^)
-
tobias40
veterán
Igen, a sorozat száma van hozzáadva.
Félre értettél.
A nyaralóban ha fellépek az ottani telekomos wifire akkor látom az itthoni kameráimat,az természetes hogy ott látom a nyaraló kameráit is.Win10 tűzfalában pipa van a magánjellegűnél is és a nyilvánosnál is!
Mobilnetről a telefonommal mindkettő kamera rendszert elérem,bárhonnan,bármikor.
[ Szerkesztve ]
-
vonnak94
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Adott egy hikvision kamera rendszer. 4 ip kamerából áll a rendszer, ezek a kamerák egy magtáron tálalhatók, netet egy tp link cpe220as készülék biztosítják, háztól légvonalban (nyílt terep) kb 60 méterre található a magtár. Házból van át lőve ezeken cpe wifi cuccokon a net. Tesztelve 40 mbit letöltés, 20 mbit feltöltés van a magtárnál. Az érdekesség most jön beállítom a 2 megapixeles kamerákat, hogy video minőség a legjobb legyen, fps 25, kodek h.265, bitráta 1024( tudom legjobb a 2048 lenne). Na idáig okés minden, az összes kamera képe szép! Majd eltelik 10 perc és két kamera beállítása vissza áll arra hogy kép minőség közepes, fps 25,kodek h.265 bitráta 32. Ezek után az 2 kamera képe szemcsés, többié tökéletes marad és beállítások is maradnak azoknál. 4 kamera magtáron egy 5 portos poe tp-link switchel van össze kötve. Tudja esetleg valaki, hogy a 2 kamera képe miért lesz szemcsés és miért változnak meg a beállítások egy kis idő után miután beállítottam őket ?
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
jézusom
addikt
válasz vonnak94 #14190 üzenetére
Sajnos hiába van meg a wifi sebesség. Attól még szakadozhat, ezért nem ajánljuk a wifit, nem erre való. Nem azt mondom, hogy nem lehet megoldani, de lehet hogy egyszerűbb leásni földbe való utp-t mint drága átjátszókat venni. Meg mondom őszintén ilyen ipari bridgekhez nem nagyon volt szerencsém, de szerintem minimum több tíz vagy százezres kategória.
Most nézem ez a tplink elvileg erre való, de hàt ja, nem tudok mit mondani. Kíváncsi lennék egy véda kamerát mivel lőnek át.[ Szerkesztve ]
-
vonnak94
csendes tag
válasz jézusom #14191 üzenetére
Köszönöm a gyors választ igen sejtettem hogy egy utp kábel jobb megoldás lenne de sajnos az egész placc már le van betonozva, csak nagy kerülővel lehetne kábelt kihúzni a házból a magtárig. De ha wifi a hibás, akkor miért van az hogy 4ből 2 kamera jó 2 meg elveszíti a beállításokat? Ez a gyenge net miatt lenne? Meg az is hogy beállítok mindent megnézem az élő képet és akkor kb egy 10 percig jó a kép, tiszta éles amennyire kamera tud lenni, majd utána elveszít minden beállítást, időt, minőséget, fpst, bitrátat.
[ Szerkesztve ]
-
george61
tag
Kedves Fórumos Kollégák!
Érdeklődöm , hogy lehetne futtatni WIN 10 -es asztali PC-n egy XMEYE programmal működő
NVR-t? Az XMEYE app futtatható win 10 -es PC -n is , ha igen akkor hogyan ?
A válaszokat előre is köszönöm! -
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
A telken amire rendszert telepítenék nincs net, így első körben csak offline, rögzítős, kábelezett (3 db 2-4 mp körüli nem wifis kamerák) megfigyelésben gondolkodom. Net max sim-ről lenne roterrel, és azon gondolkodtam, hogy az időnkénti megtekintés (mondjuk naponta, kétnaponta ránézés pár másodpercre, vagy riasztás esetén) az mennyi netet fogyasztana? Milyen előfizetés kéne? Nem akarok havidíjasat, annyit nem ér, hanem valami riasztórendszerekhez kitalált feltöltős kártyát, amit évente egyszer elég feltölteni, elvileg azokhoz is van 1-2 gb net, legfeljebb ha kifogy töltök rá. Működhet?
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
vacs
Topikgazda
tobias40: ha a win 10 gyári app eltávolítóját használtad, akkor nem meglepő, hogy az app fájljai megmaradtak, hiszen a gyári app nem végez túl alapos munkát!
Én ha törlök egy appot, Windowsban, akkor mindig külső uninstaller appal csinálom, ez megkeresni a hátra maradt "szemetet" is!
Na szóval ezért nem kellett újra beállítanod semmit!george61: én nem értem mit szeretnél kérdezni!
Windowson akarok rögzíteni a felvételeket, vagy csak nézni akarod a kamerákat?
Ha nézni, akkor ebben a hozzászólásomban van egy link, General CMS... azt töltsd le.(^)(>.<)(^)
-
markussandor
senior tag
válasz szetcsuszott #14196 üzenetére
Szia, ha az alkalmi megtekintésnél megelégednél a 2. stream-el, akkor elég az 512 Kb/s-os feltöltési sebesség is.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz markussandor #14199 üzenetére
Igazából nem is a sebesség érdekes, hanem hogy mekkora adatforgalmat generál a néha ránézegetés. Mert havi többezres előfizetést ezért nem kötök az biztos, akkor marad a passzív offline rögzítés, esetleg kiegészítve egy [kerui] gsm riasztóval mondjuk.
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest