Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Milyen jó minőségű fehérjét ajánlotok? Ne legyen ízesített.
-
HaZsolt
őstag
Pár kérdésem merült fel, amit visszaolvasás után nem találtam meg.
Ha pl. bicepszet edzünk akkor arra 3-4 különböző gyakorlat elég, ha többet csinálunk akkor az az állóképességet fejleszti már, izomnövekedés nem lesz olyan mértékű?
Ha fehérjét viszünk be, azt tudom, hogy részletekben kell 3-4 óránként, na most, ha úgy alakul, hogy este többet kellene bevinni (mert akármi miatt nem tudtam napközben fokozatosan bevinni) akkor inkább hagyja ki az ember? Ha egyszerre nagy mennyiséget pl 150 gramm fehérjét visz be akkor az már káros? Ha egyszerre sokat visz be azzal, hogy tud megbírkózni a szervezet? Mennyi az a max amit még egyszerre be lehet vinni? Fokozatosan szoktam 3 óránként, ügyelek a testsúlykilogramm szorozva hárommal, de vannak olyan napok amikor nem tudom fokozatosan és akkor ott a dilemma, hogy este 150 grammot kellene bevinnem, ami rengeteg egyszerre és nem tudom, hogy az egészséges lenne-e. Ti ilyenkor hogy szoktátok?
Egész testes edzés illetve, izolált edzés között a különbség az, hogy az izomnövekedés, ha izoláltan edzzük az izomcsoportot nagyobb mértékű, hatékonyabb? Körülbelül hány százalékkal? -
HaZsolt
őstag
Egy formula alapján a kezdő testépítő izomnövekedése havi 1kg is lehet az elején, ez a mágikus periódus körülbelül meddig tarthat? Ti hogy vettétek észre magatokon?
-
HaZsolt
őstag
Tudtok kuldeni recepteket, osszeaallitott etrendet? Emailre is johet. Nagyon orulnek mindennek.
-
HaZsolt
őstag
Akkor rosszul fogalmaztam. Receptekre van szuksegem, a csirket is sokfelekeppen lehet elkesziteni, mas izvilaggal. Minel tobb receptre lenne szuksegem, hogy kibovitsem az etrendem, valtozatosabb kajakat talaljak, ne legyen egyhangu.
Ha valaki gyujtott mar ossze ilyeneket, tud jo oldalakat, nagy segitseg lenne
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Heti hany szettet erdemes vegezni dieta alatt hasra, hogy a maximumot kihozzam es brutal kockaim legyenek? Mennyi a legoptimalisabb hasra a maximalis izomnovekedes elerese erdekeben?
-
HaZsolt
őstag
Tojásfehérje lét, melyik üzletben szoktatok találni? LIDL, ALDI? Minél változatosabb forrásból akarom bevinni a fehérjét.
-
HaZsolt
őstag
A cuccokat honnan szoktak beszerezni a profi testepitok? Valojaban ezek gyogyszerek, amit lehet kapni webshopokban is (ezek gyenge minosegu hamisitvanyok?)?
-
HaZsolt
őstag
válasz aelod #173106 üzenetére
Ez egy kerdes, hogy tisztaban legyen a tarsadalom, informalodni. Semmilyen btk-ban talalhato tenyallast sem valosit meg, ellenben eloszlatja a fejekben levo teves informaciokat. Ezek gyenge minosegu "garazsban" eloallitott cuccok amik akar nagyon hatranyosan befolyasolhatjak az egeszseget a kontar eloallitasi korulmenyek miatt es messze van a gyogyszergyari minosegtol?
-
HaZsolt
őstag
Csinaltatott mar valaki DEXA scant az izomtomeg megallapitashoz? Hol erdemes csinaltatni es milyen arak vannak? (altalaban 20 ezer forint korul latok csontsuruseg vizsgalatot, de nem tudom, hogy ez az a fajta-e amit testepitok vegeznek)?
-
HaZsolt
őstag
2000 kaloriarol szeretnek egy reverse dietet nyomni. Hogyan erdemes? 7 honapos dieta 15 kg ment le. De mar nagyon belassult az anyagcserem. Kb a jelenlegi aktivitasomat figyelembe veve 2700 kell a szinten tartashoz.
Ugy gondoltam, h egy het 2200on
2. Het 2400
3. Het 2600
4. Het 2700Ez igy elegendo? Nem tul gyors? Aki tolt mar ilyet h csinalta, mik a tapasztalatok?
-
HaZsolt
őstag
Hogy mukodik az inzulinszint? Ha magas akkor fogy az ember zsirbol vagy ha alacsony akkor?
-
HaZsolt
őstag
Ha valaki azt mondja, hogy 100al nyom fekve azt ugy kell erteni, hogy 80kg+rud? A versenyeken is beszamoljak a rudat?
Mas, ha kvazi szemet etelt eszunk, ami gyors felszivodasu sok cukorral, azt edzes elott/kozben buntetlenul csinalhatjuk, mert ilyenkor profitalhat a szervezet a "szemetbol" (pl 120 g Snickers csoki) . Persze feltelezve, hogy az aznapi makrok, mikrok rendben vannak es a napi kaloriacelunkat sem lepjuk tul. Nektek mi a velemenyetek errol?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs