Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz stairmaster #4249 üzenetére
tipp. elolapi usb kivezetest hasznalod, probald meg a hatlapival, lehet pont egy 1.1-es aljaztban probalod
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Speeedfire
félisten
Én is arra tippelek amit Balinov írt.
USB 1.1 alatt szokott ilyen lassú lenni, még ha tescos pen akkor is pár MB/s-nek lennie kellene.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Jazzos
őstag
4-500 kbyte/s? nem az usb-d gázos? vagy hogy sikerült ennyi rossz pendriveot összegyűjteni?
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Youtube videó zenéjét akartam lehúzni, le is szedtem, de egy film soundtrack vágása van alatta ~7 perc. Viszont lekonvertálva az összes track-et szedi le ~50 perc a converter... ötlet, hogy a vágott verziót lehessen alóla lehúzni?
Köszi!
Erről lenne szó: [link]Megvan, a harmadik converter már csak a vágottat szedte le...thx!
[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
Zoli, nem csak Speeedfire, en se ertem. Probald ki a Freemake Video Downloader-t, nalam most ez a nonplus ultra ilyen celra
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cellpeti
nagyúr
-
zsigee
aktív tag
Ezt én sem igazán értem...
Letöltöttem youtube downloaderrel a videót, valami új verzió. Utána ugyanez a program lehetőséget ad lekonvertálni mp3ra, minőséget pedig állíthatod. Flac-et ne várj, de meglepően jó a minőség. Szerintem menni fog, google kiadja. Speedfire programját nem ismerem.Balinov: Múltkor ajánlottad a freemake convertert. Működött, viszonylag gyors, és aránylag elfogadható a dvd formátum minősége. De sz@rból csak sz@rvárat lehet építeni.
Negatívum viszont, hogy berángatott valami "jávás" trójait, de a microsoft security essentials jól vizsgázott. Köszi a tippet , a vírusírtót pedig csak ajánlani tudom mindenkinek.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Balinov
titán
-
zsigee
aktív tag
válasz Balinov #4262 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy meglassult a vas, és nem ment rendesen a net. Teljes vizsgálatot kértem tőle, és a felhasználók...mappában meg is találta. A freemakehez kapcsolta...de lényegtelen. Azért van a gép, hogy vírusos legyen, mi lenne a sok karbantartóval, csak "karban tartana"...
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
boogie84
veterán
válasz Speeedfire #4248 üzenetére
Amikor megyek dolgozni azért megpróbálom, de nem hinném h lehet javítani, mert a vezetőréteget is letépte. Nagyon durván. Ezért kérdeztem h hol tudnék beszerezni ilyesmit.
Ebay-t nem néztem, nincs regem.(#4265) Speeedfire: Mobiltelefonok paneljeivel foglalkozom, tudom mi az amit már nem lehet pótolni. Mikroszkóppal és forrasztópasztával nem fog menni profi körülmények között akkor kuka.
"Dróttal", ez jó!
(#4245) vlcsko82: Ez amúgy univerzális vagy minden vinyónak külön átalakító kell?
Köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Kis Joe
senior tag
válasz cellpeti #4192 üzenetére
Nekem Logitech MX Revolution jött be nagyon, faszányos darab
boogie84: Szerintem akad!
--------
Mindenkinek más youtube-ra
Én a legelsőnél megragadtam, az bevállt. Youtube downloader és kész[ Szerkesztve ]
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
zsigee
aktív tag
Hááát igen, muszáj volt. Sajnos nem tudtam megoldást találni a problémára akkor, így beruháztam egy Lenovora...Nem terveztem, hiszen ezért vettem használtat anno, csak erre az egy évre kellett a lapos. Viszont nélküle itt kinnt elég gáz lenne. De hálát adok az égnek, hogy volt erre lehetőségem...
De! Találtam egy linket, ahol a ledes visszajelzésekről van szó, konkrétan d620ra fókuszálva. Az alapján már el tudok indulni jövő hét végén. Ha pedig esetleg életet tudok lehelni bele, tesztelem, és megpróbálom eladni. Ha nem, akkor bontásra van ítélve. Vagy esetleg megnéznéd? Bár a bejuttatás nehézkes mostanában.boogie Ha a hdd sima sata, akkor egy külső 2,5"-os házikó elektronikájával simán tudod használni, usb a másik fele. Az usb kivezetése viszont nem biztos, hogy helyileg ott lesz mint az eredeti...Csak egy tipp, és nem túl költséges.
[ Szerkesztve ]
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
zsigee
aktív tag
Hát ez az ami aggaszt. Melegedett, ha nem hajtottam a nyüves speedfant, akkor simán a 80fokot is elérte. Egyértelmű volt a por. volt benne bőven.utána meg nem indult. A ledes visszajelzés vagy memóriára mutat, vagy modemre, nem emlékszem pontosan már, csak a link alapján agyaltam. De mindkét lehetőségnél ott van, hogy cseréljen alaplapot...
dellledkódokDe most legalább tiszta Sőt, végül újra is lett pasztázva, jóféle zalmannal.
Lehet beküldöm majd, mert én csak 7végén leszek otthon.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
byZsolt
tag
HDMI kábel elkelt.
Ez Itt a .....
-
stairmaster
tag
Előlapi usb-n próbálom, megpróbálom hátul is köszi a tippet!
Még egy kérdés valaki tud Győrben javítani s1155 foglalatban törött lábakat vagy esetleg aki tudná gariztatni a lapot? Amúgy garanciális még, így vissza lehet küldeni? (egy asus maximus iv extreme-ről lenne szó)
[ Szerkesztve ]
-
Jazzos
őstag
válasz stairmaster #4281 üzenetére
Próbáld meg órással vagy egyéb ügyeskezű szakemberrel. Törött is, vagy csak hajlott? Gari teljes mértékben felejtős ilyen esetben.
-
Weaver
senior tag
válasz stairmaster #4283 üzenetére
itt már csak Jamba mester segíthet.
-
boogie84
veterán
válasz stairmaster #4281 üzenetére
Kizárt hogy garizatod valahol is.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Borokafa
őstag
Lehet tudok ajánlani hozzáértőt. Sajnos az elérhetősége a munkahelyi gépemen van.
Javítani szokta az ilyen hibákat. -
vlcsko82
senior tag
Szeva Lali,látom meguntad az FX6100 procid
[ Szerkesztve ]
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
okiDoki
aktív tag
Próbáld meg nála!
Fogalmam sincs mennyiért csinálhatja...Ha gondolod, hétfőn megyek vissza Bpestre, el is vihetem...
0,0
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, valaki tud Multifunkciós nyomtató amihez lehet olcsón utángyártott patront kapni?
Szkenner legyen ratja, meg normálisan nyomtasson feketét és csók!
Nem akarok drága gépet venni, mert nem használom ki. valaki tud valamit ajánlani? Persze ami még kapható is -
MODERÁTOR
-
Jazzos
őstag
Ez olyan, mintha egy új Mercivel csavarodnál fel a fára. "Javítsák meg kérek ingyen mert nagyon drága volt az autó".
Neked sikerült kitörni a lábakat, vagy más értett hozzá ennyire? Vagy kukázott cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest