Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó intel core i7 4700MQ processzorom 20k-ért vihető próbagari van.
[link][ Szerkesztve ]
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
bugalaszlo
csendes tag
Dell Optiplex 780-ba szeretnék vmi videókártyát venni megdöglött ami benne volt, dvi kimenete legyen ha passzív se baj, nagyjából mind1 milyen!
köszi
www.bugalaszlo.hu
-
jamba
aktív tag
válasz bugalaszlo #32807 üzenetére
Van de de nem adok
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
sladka_pani
senior tag
Van egy "ősrégi", de mégis vadiúj (gyűjteményemben volt) passzív PCI-s ATi-m 64mega ddr-el, ezen van vga, dvi és ha jól emlékszem s-out kimenet is Már csak ez az egy maradt meg, egyébként tuti hogy hibátlan... egy ezresér a tied lehet koma!
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
Dryman
őstag
Optiplex 780, de melyik kasznis???
normál vagy low-profile kártya kell???
van egy Gainward GT 610-em 1GB-os, normál és low profile-os lemezkékkel
dobozában, és driver CD-vel... -
kiszi07
senior tag
Sziasztok!
Marcalvárosban kiadó egy 62 nm2-es, 3 szobás lakás. Bérleti díj: 100.000,-Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució, ha érdekelj írj üzenetet.Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Eladó lenne egyik barátom gépe, sajnos már gari nincs rá, vagyis garipapírt nem kapott hozzá, de szerintem a ramokra még valószínű van gyártói. 2,5 éve lett összerakva a gép és 1,5 éve került bele a videókártya nagyjából.
Magyarul garancia, inkább kipróbálási van, de se rugdosva, se overclockolva nem volt. Nem bohóckodtak vele.A videókártyának megvan a doboza is.
A komponensek:
Alaplap: Asus A88x-pro alaplap
Proci: Amd A10-7850k Radeon R7
Hűtő: Scythe NINJA (pontos típusát sajnos nem tudom)
Ram: Kingston Hyperx Fury 2x8gb ddr3 1866mhz
Videókártya: ASUS GeForce GTX 1060 Phoenix 3GB GDDR5 192bit
Hdd: Samsung hd204ui 2tb
Ssd: Samsung ssd 840 series 250gb basic
Táp: Chieftec A-80 600w
Ház: Cooler Master Elite Knight 350(bekapcsoló gomb már kicsit kopott, de háznak ház)
Monitor: Samsung S24E390HL(Fejhallgató: Razer Kraken USB)
Ha nem alkuszik a vevő a 230-as árból akkor a fejhallgató is benne foglaltatik az árban.
Személyesen Győrzámolyon van a gép, de kocsival tudjuk szállítani is, ennek minimális többletköltsége lenne.(de ez távolságfüggő is)Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
vettelf60
csendes tag
Sziasztok! Valakit nem érdekel szigetben egy kiadó mélygarázs kocsibeálló?
-
half333
őstag
Üdv! Marcal I,II-ben vagy közelében tud valaki üzletet ahol van T elosztó ill. USB A to Micro-B Cable?
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy itt a győri topicban van-e olyan fórumtárs aki érdeklődik a numizmatika iránt.
Régi pénzek csereberéje, eladása szempontjából.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
erdey_a
addikt
Sziasztok, megbízható, jól, szépen, megbeszéltek szerint dolgozó klímást tudtok ajánlani (a Wagenhofferen kívül)?
Ár nem szempont, a fent felsoroltak fontosabbak.Vérboci
-
bendeguz76
aktív tag
06/30 929-6162 sárközi gusztáv.nálunk 2db-ot is ő telepitett.
bendeguz_HUN
-
half333
őstag
Üdv! Melyik sport(ruha) üzletben lehet szép kártyával vásárolni?
-
half333
őstag
válasz kovacsroli #32821 üzenetére
Köszi szépen!
-
Sziasztok! Esetleg valaki ismer jó ford szerelőt győr környékén?
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Dryman
őstag
Hátha éppen most kellene valakinek
6 magos FX 6300 processzoros számítógép,
jó kis cucc, csak éppen most rajtam maradt.
Asrock lap FX támogatással
2x4GB memória 1600MHz DDR3
MSI GTX 750Ti OC 2GB VGA
500GB HDD, DVD, kártyaolvasó.
Cooler Master Elite ház
430W HIPRO tápegységgel.
árat privát üzenetben. -
Dryman
őstag
Asrock Z77 Extreme 4 lapocska, és mint kiderült nem csak ez az asrock...
F4, F9 hibakódok, avagy indul de nem bootol a lap!
Megvan rá a megoldás és nem is kell hozzá külső epromíró!
csak az UEFI-s tartalom fosta össze magát, javítható a probléma![ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
Akinek Vidanetes TV-je van, azoktól kérdezném, hogy minden okés-e, mert nálunk a csatornák 75%-a halott. Egyéni problem, vagy univerzális balhé?
Vérboci
-
Balinov
titán
Sracok, szakmai kerdes, van egy win7-es masina, 320 vagy 500gb-os hdd-vel, de win es alapveto dolgokon kivul kb kong az uressegtol. Ezt a mukodo win7-et szeretnem egy 120-as SSD-re atklonozni.
Mivel, hogyan alljak neki? Kinek mi a bevallt modszer?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Coyot
őstag
-
Balinov
titán
Laci segitett egy FAQ-val, de koszi mindenkinek a tippet. Egy Integral 120as SSD-re menne a rendszer, office, chrome,FF, skype, ilyesmik.
Lehet csinalok egy friss Win7 telepitot integralva minden SP-t, hotfixet, kutyafaszat. Erre most mi a legjobb megoldas?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Weaver
senior tag
van most pár utángyári, de bontatlan tonerem. legkisebb bolti ár alatt vihetőek.
tipusok: HP az összes, 05A, 85A, 35A, 36A, 92A, 49/53A, 15A, 78A, 12A, 96A.akinek ilyen kell az nyomtatójába most olcsón tárazhat bele, ~1000pénz / db
-
RudyD
tag
No, kénytelen voltam 20M alá menni a lakás árral.
Ha esetleg valaki lakást akar venni Nádorvárosban az még gyorsan jelentkezhet, hétvégén vagyok. B-)-- RudyD { B-) }
-
Füleske
addikt
válasz bugalaszlo #32845 üzenetére
Kb. 1 éve volt már róla szó , ez lehet az : [link]
-
Balinov
titán
válasz BalooTM #32844 üzenetére
koszi BalooTM, ez jonak nez ki . Latom van w7x64 aprilis 1-ig bezarolag osszes frissitessel, ami jo is lenne. remeljuk, nincs agyonverve malware/spyware-val Meg ebbe beletolni par alap program telepitokeszletet es mar mehet is a moka
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
Ha esetleg valaki épp xboxot akar venni.. van nálam egy zsír új One S 1TB bundle. hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest