Új hozzászólás Aktív témák

  • Dryman

    aktív tag

    válasz Balinov #26454 üzenetére

    Az OTA-s támogatás G2-nél meg csak addig volt üzemképes amíg kitkatoltunk egyik verzsönröl a másikra...valami biztonsági lófütyit ezen a lollipop szarságon kurvára átrágtak, így nem mén az OTA.
    "kérem csatlakoztassa a telfonját LG PC Shuit-ra"...aztán vársz vagy 1/2 órát mire letölti, aztán megint 40 perc a biztonsági mentés....(természetesen egy olyan fájlstrukturába ami titkosított)....majd közel 40 perc mire frissült.

    A biztonsági mentés fájlszerkezete olyan mint annak idején az arj volt.
    00 tól 15-ig vannak sorszámozva a fájlok és van egy futtatható ami szépen összerakja őket.
    kiterjesztése valami ismeretlen számomra...nem is emlékszem pontosan de valami CAL vagy ilyesmi...

    A lényeg az hogy a PC Shuite még fel is kaínálja a mentés helyreállítást, ekkor futtatja azt a bizonyos fájt, majd elkezdődik a tömörített állomány csomagolgatása, és mikor végez, akkor megpróbálja rátolni a telóra...usb-n keresztül csatlakozva......na itten vagy az a kutya elásva, mert a kék csík 1 óra 6 perc alatt végigmegy, de közben a telefonnal nem történik semmi....Úgy xar ez a LG PC Shuite ahogy van!

    Visszaállítani G2-öt Kitkatra nem javasolják mert gyakran féltégla efektus....marad az a kölcsönzős módszer, vagy beletörődöm az adatvesztésbe....

    Igen a felhős tárolás rendben is lenne, de anno kikapcsoltam a google szinkront mert idegesített hogy 5-8M-ás képeimet is állandóan tologatta felfelé. Tudom-tudom azt is be lehet már állítani mit szinkronizáljon.... :B

Új hozzászólás Aktív témák