Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Qru #43576 üzenetére

    Ha lett volna 185/65R15ben Quatrac, azt rendelek; ez a 4S2 kicsit kevésbé szimpi, de ez van, nem akartam tovább nyárival közlekedni, valamit venni kellett (Az autón lévő dynaxerek nem viselkedtek túl jól 1 számjegyű hőmérsékeltben nedves úton) - és kisautóra jó lehet. Másfél tonnás vasakra nem feltétlen, bár nem tudom melyik járműre raknád. De a CC2 tesztjeit is várom (ok ok, volt 1-2 videó, de majd ha TR Jonathan is nyúzta egy kört meg a németek is, csak több infó.)
    Nem tűnik rossznak, de majd egy egész év után tudok többet róla.

    Kornel: lesznek/vannak olyan dolgok, amikben nem fogunk egyetérteni, meg vannak amikben egyetértünk. Hogy a Quadraxer ajánlott-e itthonra, az speciel az első kategóriába esik; mind a tesztek alapján, mind az SX4es tapasztalataim alapján (vagy az Apollo is ilyen).
    De másoknak nem az a mérvadó hogy én mit éreztem vele, hanem a tesztek eredménye; gondolom/remélem.

    TFSi: Mire kell ekkora papucs? Ott mondjuk gondolom súly és erő is van. Akkorában már csak Quatrac Pro van, azzal szemben inkább megvárnám a Michelin két új papucsát (cc2, PS AS) ha nem sürgős.

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák