Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeZzZ
senior tag
megkérlek titeket hogy válaszoljatok az aktuális témára
Azonnali VGA-s kérdések órája.
csinálok egy összesítést, aminek semmi haszna, de azért érdekes
[ Szerkesztve ]
powered by Tiger Lake & GA10x
-
ricshard444
veterán
Hát ennek tényleg nincs sok értelme, teljesen relatív arról nem is szólva, hogy csak akkor lenne objektív ha mindenkinek ugyanolyan kártyája lett volna, mert mindenből létezett és létezik gagyibb olcsóbb változat és normális is a prémium kiadásokról nem is beszélve. Itt 90%-ban MSI-t vagy EVGA-T fognak mondani aminek annyi köze van a valósághoz, hogy az illető szíve ahhoz húz, csak a GTX600 szériából való kitűnésük miatt fogják azt írni elsősorban ezt említettem feljebb. Sokan márkahűek és nem is láttak még sok márkát, ergo nem teljes a látott választék, random sorrend fog kialakulni.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
HeZzZ
senior tag
válasz ricshard444 #14452 üzenetére
érdekel, a többiek véleménye, de még az elején leírtam hogy objektív szempontból szinte felesleges. akinek van ideje megírja, és megköszönöm neki.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz BeLucZ #14448 üzenetére
A Metro 2033 DDOF effektje igazából nem rossz, csak helyenként tényleg rosszul működik, de ez az első compute shaderes DDOF megoldás. Sok kutatása volt benne a fejlesztőknek és az NVIDIA-nak. Azóta persze jöttek jobb megoldások is a problémára, de valahol mindig el kell kezdeni.
MSAA az új Metróban nem lesz. SSAA lesz helyette.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
apevia
aktív tag
Egy Buta kérdés a Gtx 680ba van SSAA vagy csak a TITANba van ?
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
apevia
aktív tag
Most miért nevetsz ki ?
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
apevia
aktív tag
Köszönöm szépen ! ez nem kell külön engedélyezni az nvidia vezpultba !? úgy mint az FXAA-t
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz apevia #14459 üzenetére
Az FXAA-t sem kell engedélyezni, ha a játékba be van építve. Sőt, nagyon ajánlott úgy használni, hogy az inaktív, ha a játékban van más post-process AA opció.
Ha a Metro LL-re gondolsz, akkor három AA lesz benne. Az AAA, amit az eredeti Metróból maradt, de az állandóan aktív lesz. Aztán az FXAA, ami igen speciális verzió, vagyis jóval jobb a minősége, mint az alapalgoritmusnak. És erre kérhető még SSAA.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
apevia
aktív tag
Már nagyon várom a játékot,Remélem gond nélkül fog futni a gépemen remélhetőleg nagy felbontásban.
-
norb55
őstag
válasz apevia #14421 üzenetére
Nekem is nagyonsok kártyám volt és az EVGA GTX 295 karim pont anyi fokos volt mint az MSI referencia modellje. Egy kutya mind, Inno 3D volt a leggjobb , kár hogy alig kapni már kis hazánkba. Nekem abból volt a leggtöbb, EVGA nagyon drága, ég és földet, csak az árába tudok mondani, másba semmivel se ad többet, Ha többet adna, már abból volna 2db GTX 680 a gépembe .
Nekem is volt 2db GTX 480 és a 75 fokot nem haladták meg SLI-be , pedig 2 referencia volt, és nem EVGA volt.
EVGA melett a 10 év garancia szól ami ugye 3 év múlva ér majd a kari 20.000Ft-ot , amit nem is éri meg gariztatni,, Vízhűtéses EVGA 680 300.000FT-é? Nemtudom az EVGA hogy áraz, de elég vicces, EVGA minőségéről ne beszéljünk, mikor egy teljessen referencia példányt ad el , 30K-val drágábban.Részemről ennyi,
-
apevia
aktív tag
norb55 Nem értek veled egyet !
-
TTomax
félisten
válasz norb55 #14464 üzenetére
Nekem volt Inno3Dm...ref GTX280... kétszer cserélték...A GTX295böl nem volt csak ref,tökmindegy kitől vetted matrica volt más kb ennyi...
A 480SLI-t meg 75Cfokon nagyon nehéz elhinnem amikor 80Cfok felett mentek single a ref hütéssel... a GTX580am egymaga nem ment 75Cfokon,most vagy hatalmas procilimited volt és alig mentek ,vagy elnéztél valamit.
Evga mellett nagyon sok minden szól... a legjobb supportja van a zöld oldalon saját fórummal,sli profillal,programokkal,biosokkal...néha be lehet nézni érdemes.Ez,meg még csak véletlen sem ref. nyákos,elég csak a tápcsatira pillantani,na meg nem is 300K...
Nem olcsó az eVGA,de az egyik,ha a legjobb supportja van...persze ezt nem ingyen...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
apevia
aktív tag
Így van ! nekem a 480 90fokon ment és fölötte . most a EVGA 680FTW + 4GB 80 fokon meg játék alatt és win7 alatt 60 fok ! és nagyon halk ! .
Az EVGA legtöbb esetben nem ref karikat ad ki ! még a nyák sem ref !
Nem csak annyit csinálnak mit sok gyártó hogy rá dob egy matricát és kész !
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz WayneGace #14472 üzenetére
Miért pisztolyt tartanak a fejedhez,hogy ne rendeld meg külföldről???Gari akkor is él... Szerintem már Ausztriában is kapsz ennyiért...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
apevia
aktív tag
Itthon 170K ! milyen teszt kellene ? meg tudom csinálni a érdekel valakit !? egy bár progival -.
-
HeZzZ
senior tag
visszatérve ide, az ilyet vagy normálisan vagy sehogy se csináljam, ha! tényleg normálisan akarok gyűjteni információkat a felahsználók véleményéről, így hát egy nagyobb szabású, normálisabb, nem topicos kérdőívet szerkesztek, és publikálok, amire remélem szántok majd 1 percet az életetekből. a fejleményekről még írok.
-
TTomax
félisten
Ha annyira kell ilyen Hydro Cooper,szóltok,egy rakat ember van innen a topicból Angliában...Árva trans hazaviszi szerintem 5-8ezerért házhoz...de a scanból lehet rendelni otthonról is,igaz akkor a szállítás drágább...
Annyit el tudok intézni hogy esetleg rákérdezek egy account nyitásra pl...van pár haverom ott,pár ezret otthagyok évente... már amikor bemegyek név szerint köszönnek sokszor számomra ismeretlen dolgozók...
[ Szerkesztve ]
-
apevia
aktív tag
-
TTomax
félisten
válasz WayneGace #14481 üzenetére
Azért nahh 300Kért Titant lehet venni... na abból pl nem lenne szempont hogy eVGA vagy esetleg más ,azok megint tök egyformák mind.
-
ÁdiBá
veterán
válasz norb55 #14464 üzenetére
Én nekem volt EVGA GTX580 videokártyám.
150-140 körül volt az alap 1536 Megás.
168 ezeré kaptam 3 Gigás EVGA GTX580-ast.
Nem értek veled egyet, referencia nincs elárazva és az EVGA kártyáknak van speciális kiadása.
Többnyire nem csak referenciát értékesít.
Hülyeséget beszélsz.Én úgy fogalmaznék hogy az EVGA az nvidia kártyák királya.
ÁdiBá
-
Tirexi
addikt
Ezt láttátok már? Vélemény?
Ha volt már akkor sry. -
apevia
aktív tag
ÁdiBá Maximálisan Igazad van !!!!
-
apevia
aktív tag
Tirexi Én még nem Láttam . de itt van egy pár infó a GTX 700 serialról :
De ez nem az a topik
-
blaca83
őstag
Egyet kell értsek az előttem szólókkal az EVGA "nagyon rendben van" minden téren!
Szerencsére elég sok márka lett általam is kipróbálva és tesztelve is az évek folyamán és szinte minden márkából volt olyan széria a közép és felső kategóriában amiből bizony mentek gariba rendesen vga-k.
EVGA-ból még egy sem ment az ismerősi + baráti körömből és ez nem hiszem, hogy véletlen.
Az EVGA egyértelműen az NVDIA oldaláról a csúcsminőséget jelenti!
Azért megjegyezném, hogy velük is előfordult már kb: 1 éve ha jól emlékszem 670 vagy 680-as szériából egy sorozatra amivel gyári probléma volt és vissza is rendelték őket.Nem söpörték szőnyeg alá, vállalták a "blamát" és cserélték mindenkinek.Melyik cég vállalt fel még ilyet??
Inkább sunyiznak és cserélnek a "többiek" de nem hívnak vissza egy teljes sorozatot.A régi kis márkákról még annyit, hogy:
-Az Inno3d és Amd (ATI) oldalról a Club3d elég silány minőséget képviselt régen de mára azért jelentősen javulniuk kellett ahhoz, hogy a piacon tudjanak maradni.
-Az Inno-t még ma sem kedvelem de azért fejlődtek ők is pl már ilyet is tudnak:
[link]-A Club3d-vel viszont csak jó tapasztalatom van, ők minőségben nagyot fejlődtek.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
ÁdiBá
veterán
válasz Sondi1986 #14488 üzenetére
GK110 alapú chip?
Hogy a lenne DX12 mikor még a DX11.1 se támogatja...
Legyünk már realisták.
Ha igaz hogy GK110 chip az alapja az új nvidiának akkor kizárt hogy az API fejlettebb lesz a TITÁNTÓL.Az az oldal annyi szemetet össze ír hogy az valami csúcs.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ricshard444
veterán
Hogy lenne már DX12 mikor az API sem létezik, nemhogy VGA-ba tolják
Ez az oldal valóban egy szennylap
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
norb55
őstag
válasz TTomax #14470 üzenetére
Metro alatt 99% os terhelés volt mind a kettő, és I7 920 procival ami 4200-on ment , 75 fok, 80 %-os ventikkel .
Hiba EVGA az se fog több FPS-t produkálni, annak is van végpontja, és mint tudjuk a 6-os seria, nem valami sokat gyorsúl tuningra. Kérdem én. megéri húzni a kártyákat, azért a + 4FPS-ért? Persze van aki EVGA-t vesz és van aki Titant, nem számít a pénz, csak nekem a leggdrágább van , az számít. Jólvan, jól csináljátok, támogassátok csak az Nvidiát.
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz blaca83 #14487 üzenetére
Nekem idáig volt vagy 25 kártyám Nvidia oldalon, 1db nem ment gariba és közölük csak 1db volt EVGA és kb 8db volt Inno 3D az FX 5200-tól a GTX 680-ig bezárólag . Lehet valamit én csináltam jól?
Én az EVGA-t nem sz@rni akarom, de, nagyon elvan szállva az árakkal, ami tény, azért, jelentős árkülömbségek vannak , és teljesítménybe semmi javulás Gariztatás meg tabu számomra .Ádibá: hiába király, nézd már meg a saját oldaladat Radeon oldalon, ott is van ahol az a király, mégse száll el az árakkal pl Sapphire., úgyhogy nekem ne gyere az eggyoldalúsággal.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz norb55 #14492 üzenetére
80%-os ventivel...klímával fújatva ,szakadékba hátszéllel... GYÁRILAG hogy ment piszkálás nélkül??90Cfok körül...persze...
A GTX 6XX-at meg nem érdemes húzni,nem hát ...nem is gyorsul,mert kepler... Az is hülye aki evgat vesz meg az is aki Titant,na ezt a beszélgetést itt hagyjuk abba...nem akarlak megbántani,sok mindent meg kell még élned...bár nem biztos,hogy meg fogod...UI:Az utolsó mondat úgy néz ki mint egy maffia leszámolás szövege... na nem azért,hanem azért mert nem jó irányba mész...
[ Szerkesztve ]
-
siriq
őstag
válasz keIdor #14491 üzenetére
Az XFX vga-m volt a legszarabb mindkozul ami eddig volt nalam(az ISA slottos realtek-t is beleertve). Nagyon orultem amikor elhuztak az nv-tol. Megy egy olyan remalom gyartot mint az soha tobbet. Az EVGA vga-m koszoni jol van es frankon megy.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Tirexi
addikt
-
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy MSI GTX680 lightning vga.t. A videókártya tuninghoz becsületesen bevallom,sajnos nem sokat értek,ezért is kérdeznék. Csak hajt a kíváncsiság,hogy mit lehetne kihozni a kártyámból.
A kártya oldalán levő bios kapcsolót átkapcsolva,sem változnak meg az órajelek. Így is és úgy is boostolva 1202-re megy fel a mag órajele,a ramok 6008-on mennek. Afterburnert használva, csak nagyon minimális (10-20hmz) órajeleket tudok emelni úgy,hogy ne hibázzon a kártya,pl kombustor vagy 3dmark11 alatt. Ha a mag feszültségét felteszem +100mv-ra,akkor sincs változás.
Szerintem biztos hogy bios-t kellene frissítenem rajta,csak ahhoz meg aztán végképp nem értek.Hogyan tovább,mit csináljak? Nem gondolnám hogy hibás lenne a kártya,mert szinte 1 hónaposan vettem meg,és akitől vettem,ő bizton állította hogy nem húzta,mert nem volt rá szüksége!
Jelenleg ezt írja ki a Gpu-Z:
Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz norb55 #14493 üzenetére
Nem értem hogy jön ide a Radeon...
Nem tudok kiigazodni a mondandódon norb55.
Hülyeségeket hordasz össze - vissza mert neked nem TITAN illetve nem EVGA van.
Neked a legjobb van...
Kicsit abszurd ahogy gondolkozol... Ébredj már fel ember...Én szerintem az EVGA az nvidia vonalon a legjobb típusú kártyákat készíti, fantasztikus vízhűtőssel ellátott rendszereket lehet belőle összerakni, illetve nagyon sok sok garanciát ad a termékeire amit véleményem szerint azért tehet meg, mert bízik abban amit ő árul, hogy mind minőségben mind támogatásilag is megfelel az elvárt EVGA szintnek...
Persze nem akarom fényezni az EVGA. Csak nekem mindig is ezt a benyomást kelti jó pár éve.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
törölt tag
válasz Howkeddlee #14498 üzenetére
A másik biosról is készitenél egy gpu-z képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest