Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó nekem 1db 680Lightning is. Gpu 1360MHz-n megy játékok alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ha érdekel valakit, megjelent a The FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn Benchmark!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
blaca83
őstag
válasz WaterWawe #11408 üzenetére
Persze értem Én, de ha csak egy monitoros rendszered van akkor és 1920X1080-ban használod a rendszeredet akkor bőven kiszolgál egy 670-es vagy 680-as is.
A két kártya már sokat fogyaszt, az SLI támogatottság is akadozik sokszor.
Az egy erős kártya híve vagyok és lehetőleg 1 kártyán csak egy mag legyen, mert általában azok is sokat sz@rakodnak.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Örülök, ha Te nem tapasztaltad, de már régóta próbálkozik sok "csapattársam" az egykártyán 2 magos rendszerrel és mindig az a vége, hogy repül a gépből.....
Fő probléma a komoly mikrolagg!!!
Így volt ez a 4870 X2 és az azt követő nagy Ati kártya esetében is aminek nem jut eszembe a típusa,de az Nvidia gtx 690-nek is ez lett a sorsa.
PH-ról Őt ismerheted esetleg:
[link]Kérdezd meg miért váltott 690-ről inkább a 670 SLI-re.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
A legtöbb negatív tapasztalat a BF3-ban volt de lehet, hogy benne van a pakliban az is, hogy senkinek nem volt türelme ahhoz, hogy kivárja amíg az Nvidia driveresen is igazít annyit a kártyához,hogy az tökéletesen fusson.
Árban sem nagyon éri meg, mivel még mindig nagyon drága min. 240 az Én segítségemmel is és ezzel szemben 2 db Giga 670 már kijön bőven 200-ból is.
De mint már írtam fentebb is Én az SLI rendszert is csak akkor preferálnám, ha valaki több monitoros rendszerben gondolkodik, vagy feljebb akar menni az 1920X1080-as felbontásnál.
-
keIdor
titán
válasz WaterWawe #11408 üzenetére
De lehet, csak nem ezekkel a sima ATX lapokkal. Láttam már nagyobbakat, ott 4 kártya sem volt gond, vízzel meg rohadt elegáns megoldások vannak. Csak persze nyilván drága egy ilyen konfig, simán 1,5 millióig elrúghat és beleszámoltam a monitort is, 1920x1080 vicc lenne mellé.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
krx21
nagyúr
válasz WaterWawe #11414 üzenetére
A hűthetősége azért nem minden esetben rosszabb!
Én is vettem rá egy Arcticot! Igaz ez újabb plusz költség...
Egyébként melyik típusból lehetne összerakni a legjobb 680SLI-t a hűtés és a tuningolás szempontjából?blaca83 : Én bármit preferálok, ha tehetem, csak ne menjen 60fps alá... És ez ma SLI nélkül nem lehetséges még "sima" FullHd-ban sem...
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Jó kis kari lett a Titan, de 200K-nál többet nem ér, mert még azt se mondhatom hogy a csúcsok csúcsa. Ha a GTX 690-et megverné, akkor lehetne árulni 260K és felett , de így nagyon drága, még az én fanatikus szememmel is nézve .
-
norb55
őstag
-
keIdor
titán
Az volt eddig is, semmivel nem melegebb ez a durva. Mindegy, hogy fent vagy lent van.
norb55: Szerintem mindegy miből van, ez nem telefon, hogy fogdossa az ember. Nyilván jobb a full alu, de úgyis csak berakod és megy, csak takarításnál vagy cserénél veszed ki megint.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Brutus880
tag
Ehhez mit szóltok azért? [link]
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
keIdor
titán
válasz Brutus880 #11425 üzenetére
Nem semmi gép, de inkább a 4500€ kéne. Igazából csak a két Titan a durva, a többit már egész "bagóért" be lehet szerezni, még ha nem is újan.
Meg az a Hibrid cucc nem kéne bele, 2x256GB SSD Raid-ben, mondjuk Samsung 830 vagy 840 Pro, ha már annyira kell meg egy 2TB halk HDD. Ezt a gépet meg lehetne építeni majdnem fele ennyiből is, jobban. Leszámítva a Titánokat persze, bár nekem elég lenne egy GTX-690 bele.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Brutus880
tag
válasz keIdor #11427 üzenetére
Hát nekem be kell érni a 4.500 EU-nak a negyedével a rendes+túlóra meg a rugalmas munka mellett. De én is nem rég szereztem be magamnak a 690-et mert már kellett egy rendes videokártya nem fogok én rögtön titant venni pedig erősen agyaltam rajtuk de utána rájöttem elég a 690 ha meg még kell kraft akkor beszerzek még egyet igazából ezért is jó Ebayezni
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
krx21
nagyúr
-
Tirexi
addikt
Ez így van.
Volt olyan teszt ahol a 4GPU kevesebb fps-t hozott mint 2.
Igaz 1080p volt de azért akkor is...Tesztekben jó meg a gépben is jól néz ki de aztán ennyi. A fogyasztásról meg inkább már nem is mondok semmit.. Na meg a mikro lag, inpul lag...
Nem éri meg csak szívnál vele Brutus. -
-
WaterWawe
őstag
Nem értem, LN2 módban vagyok de még mindíg csak 133 a power limit. Elvileg 300-nak kéne lennie?
-
Dreamie
őstag
-
krx21
nagyúr
válasz WaterWawe #11444 üzenetére
Na, látod, így még jobb is... Én akkor figyeltem meg, mikor véletlenül, csak az egyik GPU tuningját állítottam be és a másik alapon maradt... A teszt eredményem pont olyan volt, mintha mindegyik alapon ment volna...
Nálam ez a teszt szintén megkarcolja a 90fps-t, de 1100-7200-n is 88fps...
Nálad kicsit többet vártam volna 1254mhz-en... Nem cserélek MSISLI-re... -
krx21
nagyúr
RE6 bench: A konfigomon: 18012pont fullmax, fullhd
Nektek? -
keIdor
titán
Kis érdekesség: 4K
Nekem nagyon tetszik, de ez még nagyon a jövő látva az fps értékeket. De jól néz ki nagyon, tetszik, hogy minden milyen pici, ez fog meg az 1440p-ben is nagyon.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ricshard444
veterán
válasz keIdor #11449 üzenetére
Hát igen, ez a felbontás a jövő vga generációival lesz csak használható. Pár év alatt elértük, hogy 1 gpu-val is menjenek a játékok 1920-ban normális sebességgel, 4k-t is elérjük majd...egyszer.
Én sajnos még nem láttam élőben sem 2560-t sem 4k-t[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest