Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wade #3
csendes tag
válasz KisBundi #3450 üzenetére
1. Hogy érted, hogy nézzek körül?
2. Hát már 2 napja várok, már bementem a Caligulába is, és semmi. A térképen sincs semmi... Csak a piros S - az ugye a motorsuli.... - semmi több. Na mind1, ötleteket még várok.
Ui.: Ugye a feladat azzal kezdődik, hogyha megszerzem a kártyát azt mondja Woozie, hogy csörgessem meg ha megvan...Fall seven times, get up eight...
-
Skaterboy
csendes tag
Hi!
Légyszíves mondja meg valaki, hogy hol lehet kosarazni?? -
Skaterboy
csendes tag
válasz .:Kristian:. #3453 üzenetére
Kösz! Csak nem tudtam mert volt egy pály de ott nem lehetett de így már emlékszem még egyszer kössz!
-
Skaterboy
csendes tag
válasz .:Kristian:. #3453 üzenetére
Dehát én ott nemtudok kosarazni
-
nemcso
őstag
válasz Skaterboy #3455 üzenetére
Nem mentettél a Vinewood-on lévő villában (amit a triádok segítségével foglaltál el) ?
Mert ha itt egyszer is mentesz, akkor már nem lesz egyetlen kosárlabdapályán sem labda, tehát nem tudsz kosarazni sehol sem ezután.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
jasszer
őstag
Kötöttetek már sorba 7 db traktort? (kellett hozzá fél óra...)
Uez nagyobb méretben:Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jasszer
őstag
válasz .:Kristian:. #3465 üzenetére
Nem, igazából lett volna 1000 dolgom, de jó ötletnek tűnt. Képzeljétek el h mentek a belvárosban, az első traktor már jön kifele a kanyarból, az utolsó még a házak mögött, egy másik utcában jár...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
((Piro))
tag
De hogy lehet traktorokat összekötni??
[Szerkesztve] -
-
jasszer
őstag
A ''jellemző agyiszint'' azért fura flame Tőled, mert ha erre az elég egyszerű dologra nem jöttél rá akkor nem az én agyammal van a baj...
Traktorra amúgy bármit rá lehet kapcsolni, a 8-as és a 2-es gombbal lehet állítani a hátul lévő ''vonóhorgot''. Ha elkezdesz traktort gyűjteni akkor egyszerre háromnál többet nem fogsz találni (legalábbis nekem nem sikerült), gondolom így védekezik a játék az ellen h ne legyen egyszerre túl sok egyforma autó körülötted, ergo ne legyen unalmas... Ezért érdemes bevinni a három egymás mögé rakott trakeszt a legközelebbi nagyobb garázsba és nyomni mégegy ilyen kört. Utolsónak amúgy szinte bármilyen autót rá lehet tenni...Apokalipszis? Ezeknek?!
-
((Piro))
tag
Az jó
[Szerkesztve] -
((Piro))
tag
Lehet hogy kipróbálom
-
-
Dashes
őstag
Mondanátok egy jó, és nagy méretű mod-ot?
-
jasszer
őstag
... és olyan mod létezik, amivel a rendes játéktéren ketten (v még többen) lehet nyomulni? (azaz a teljes térképen)
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Remington
őstag
All points bulletin [mmogta] [link]
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
vzsolo2225
tag
válasz Babetta-X #3431 üzenetére
Nemtom sikerült-e már megoldanod a problémát, de azért elmondom...
Nálam is ez volt: először elkeztem a küldetést, majd belehalt a csávó, ezért megint újrakezdtem, de ekkor már nem tudott kiállni a garázsból. A sokadik kísérletezés után rájöttem, hogy ha a küldetés intrója közben nyomok egy entert, akkor ki tud állni. -
((Piro))
tag
Pályakiegészítés még nincs az SA-hoz
-
Fera_27
tag
Helló mindenkinek!
Srácok, nagy baj van! Előszöris, most esett le nekem, hogy minden mentésnél kiírja a game, hogy cheateltem, és nem ajánlott elmenteni.
Namármost, ez már nagyon régen volt, és így most nem lehet meg a 100%... És ez szzörnyű, mivel valami vendéggyerek volt még itt annó, és kellett neki a cheat, a hülye meg rámentette!
Szerintetek meg lehet valahogy piszkálni? Hogy mondjuk teszemazt, a statsot átírni, vagy valami? Nagyon nem szeretném újrakezdeni, mert az nem két perc lenne...
Köszi a segítséget előre is! -
Fera_27
tag
UP!
-
((Piro))
tag
He nem is tutam hogy meg lehet csinálni 100% osra a játékot
-
Fera_27
tag
Roppant jól elvagy....
-
((Piro))
tag
Próbáljátok ki hogy beírjátok a repülő autó kódot, a nitró kódot, ugorjatok föl egy akármien (gyors) kocsora löjjetek bele egyet aztán repültök tök jó móka onnan aprítani mindenkit
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Dell notebook topic
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest