Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
hali
valaki segítsen , mert idegösszeroppanást kapok . mióta megvettem az új VGA-mat , folyton kidob a játék ezzel a hibaüzivel: GTA4 működése leállt . van amikor a menüből van mikor 20 perc játék után . vista 32 bit 2x2 gb ram és egy 1gb-os vga .
HELP -
romero28
senior tag
valaki nem tudja megmondani nekem , hogy a játék kihasználja -e a 2 gpu-s karikat
csak azért kérdem mert az előző kártyám egy 260-as nvidia volt és benchmarkban ugyan olyan beállítások mellett megközelítőleg hasonló átlag fps-em volt ,mint most a 4870x2-vel .[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
az miért van , hogy egy videókártya csere után exe hibával kidobál?
-
romero28
senior tag
12085-re valami ötlet
-
romero28
senior tag
gyerekek valaki nem tudna 50-55% közötti mentést küldeni nekem
oprendszer újrainstall volt , lementettem a másik vinyóra a save-eket de véletlenül leformáztam így most elveszett vagy 60 órányi játékom -
romero28
senior tag
12451 - re valaki
-
romero28
senior tag
válasz fsb1000 #12919 üzenetére
teljesen egyetértek . a tizenéves korosztály azzal kezdi a játékokat , hogy letölti a csítet hozzá.(akinek nem inge...)én lassan a 4.X-et taposom , de nagy hardgémer vagyok és rengeteg tizenéves ismerősöm , haverom van . 80%-uk csal a játékokban!!! voltam nem egy cs1.6 klánban meg source klánban , de ott is a fiatalabbak nagy része csalt . ezért sem maradtam meg egyik klánban sem . a fejlesztők pedig valóban "gazdasági okokból " építik bele a játékokba a csalás lehetőségét , vagyis így sokkal jobban eladható a játék . a GTA4-emet 3-4 szomszéd gyerkőc (13-17 évesek) leste meg nálam , mindegyikük első kérdése az volt , hogy milyen csalások vannak hozzá!!!!!!!!! - no comment
-
romero28
senior tag
válasz WhiteWalker #13487 üzenetére
míg nem jött ki az első két patch elég bugos és optimalizálatlan volt .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest