Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Twileght #12994 üzenetére
ja hogy utalások.... tehát tény nincs. Erről ennyit.
"SA-nál szerinted átadták?"
Nyilván, mert különben elég nehéz lett volna fejleszteni, ha nem lehetetlen minimális technikai infók nélkül egy mod-ot."Meg ha jól tudom a fejlesztő team már nem 14 éves kiscserkészekből áll, hanem képzett programozókból."
A fejlesztők életkorának semmi köze a szerzői vagy liszenc jogokhoz, sem pedig az üzleti érdekhez.Szóval maradjunk anyiban, hogy amiről itt vitázgattunk kicsit, az csak óhaj és álom szintjén van meg részedről.
Jelenleg egészen más a felállás, mint az SA esetében. Az egy kifutott játék...
A GTA4 a PC piacra most lett bevezetve és MS érdekeltség van a multiban...
ennél több nem is kell.Ha szerencsénk van 3-4 év múlva megvalósul az amit te felvázoltál.
Bárcsak úgy lenne.
A probléma az, hogy én 2008-ban vettem a GTA4-et és 2009-ben is szeretnék csittermentesen játszani.
Az pedig nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest