Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Hát pl az éjjszaka nem valami nagy durranás néha olyan érzésem van mint a S.A ben
Nekem nem fagy eggyáltalán Xbox 360 on sztem jobb az mint a PS3. A víz itt is gyönyörű
Meg főleg a nappal van szépen megcsinálva mikor süt a nap se esö semmi a por száll a napsugár is átszűrődik a felüljárók vagy metro alatt az tetszik nagyon.
28% nál vagyok most néztem meg de eddig két SafeHouse van most kaptam a másikat .vagy is 3 lenne csak feklgyújtották az elsőt
Azt se tom hogy lehet majd üzleteket venni vagy külön házakat ezek nagyon hiányoznak a játékból nekem, se tattoo szalon fodrász kondi ilyenek. Van 2 fajta ruhabolt eddig hát öltönyt vettem de cipö persze nem volt hozzá a boltba ezt aztán jól összedobták pfffCrypto
-
keIdor
titán
Hol nézem meg, hogy hány %-nál járok? Vak vagyok, de nem láttam...
CJ3: Roman. Most "Dark Side"-on játszom. Az elején lelöktem a csávót a tetőről. Dwayne-t öltem meg. Francis McReary-t öltem meg, Ray-t kellett megölnöm és most a pénzre mentem. (Roman)
Majd még úgyis kijátszom, úgyhogy majd akkor csinálom az másikakat.
Sztriptízbe én is mindig egyedűl "nőzök".
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Xelo
addikt
-
Makaveli
senior tag
Első sniperes rész? Mikor egy kis utcába mennek? Ott van a haverod, kékkel van jelölve. Elkezdi az üzletet, és akkor indul a káosz. Akikkel rendezte volna az üzletet elkezdenek lőni rá. Ő fedezékbe vonul, és akkor jössz te. Mindegyiket le kell szedni, aki feje fölött ott a piros nyíl.
Ui.: Ja, tudom miért cseszted el. Mert nem vártad meg, míg kialakul a konfliktus. Várj.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Makaveli
senior tag
Jaja, csak 3 ruhabolt. Mood-ba még nem voltam, de Perseus jó bolt, de drága. Mondjuk én vettem vagy 3-4 zakót + nadrágot, meg mindegyikhez hozzáillő cipőt.
Felkúrta az agyam, mikor lekapcsoltak a zsaruk és kb. 50.000$ értékű fegyvereket+töltényeket elvették, mikor lecsuktak... Azóta úgy vagyok vele, hogy inkább meghalok, mint lekapcsolnak...
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Bocaa
senior tag
de a bankrablásnál ha nincs lőszer elég nekem 300 m4-es fogyott ki(akkor 3adszorra próbáltam ujra)ezért beírtam egy cheatot mert meguntam qvára azóta nme használtam,a romos korház könnyű ha van hummered azzal mentem oda azzal zúztam a zsarukat
MOD: elmondaná vki mivel jár ha én spoiler veszélyplayboy x-et nyírom ki amikor választani kell és nem dwaynet??én pl.a playboy x-et választottam nem bírtam a pofáját de a játéknak csak még a 40 %-ánál tartok kb[ Szerkesztve ]
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
west
őstag
van1raktarepulet,amit nem tudok megcsinalni...az emeleten 1 taska penz,.es annyian jonnek folyamatossan mint az oroszok,mind a 2 ajton..azt hogy kell megcsinalni?4en vagyunk,es valaki mindig meghal.
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest