Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
CsíkosMókus
aktív tag
Helikoptert hol tudok szerezni?
Kipróbálnám a szoborba feljutást és egy felhőkarcoló tetején is találtam kék nyilat egy ajtó fölött Brucie-val, de kéne egy helikopter.. -
dokee78
félisten
válasz Black Dragon #15600 üzenetére
Én is felraktam a Win7-et és nálam is akadt igaz nem a 64bit-es!
Én is ezt tippelem,hogy ugye a Vista óta igényli a VGA-t és a GTA4 nem szívesen ad neki a VRAM-ból! -
bognar110
őstag
Nem jó a live nálam windows 7 jobban fut a game sokkalta
[ Szerkesztve ]
-
CsíkosMókus
aktív tag
-
fireproof
őstag
Nem tudtok valami olyan progit ami játék közben kiírja a VGA és a CPU hőmérsékletét?
-
Sonja
nagyúr
Másnak se csatlakozik a Live-hoz? Nálam nem akar.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
somasz
addikt
válasz Black Dragon #15600 üzenetére
érdekes elgondolás, visszaveszem az alap-beállításokat...
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Mariann294
őstag
válasz CsíkosMókus #15605 üzenetére
Aztaa!
Amugy miért ilyen kicsit a képeid? -
-
bendzso
senior tag
Holnap este nagy multizás?
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni, hogy az mennyiben befolyásolja a játék végkimentelét, ha nem ölöm meg Darko Brevicet?
Üdv.: Marci
-
fireproof
őstag
Hogy tudom a saját rádiómat hallgatni.(úgy értem amiket én betettem zenékhez hogy szóljanak azok a gta rádióban hol vannak)
-
Mariann294
őstag
Nem hiszem el!!!
Régebben ugye 30 fps átlagom volt most meg alig akarja elérni a 20-at!!Akadozik mint állat!!!
Nektek is? -
fsb1000
nagyúr
válasz Mariann294 #15633 üzenetére
új pecs?
-
Mariann294
őstag
Ami egykoron 31-et mutatott az most 18-at:[link]
fsb1000: Karbantartás volt tegnap egész nap a live-on vagy mi.. -
CsíkosMókus
aktív tag
válasz Mariann294 #15614 üzenetére
Azért méretezem ekkorára, mert így még jól is néz ki, éles a kép és a fileméret is rendben van.
Kicsit korrigálva vannak a színek is. -
CsíkosMókus
aktív tag
Az utolsó küldetés előtt az üzletet választottam Dimitrivel, nem a bosszút.
Utolsó küldetés, elmegyünk a tengerparti házig az autósüldözéssel, be a házba, végiglövök mindent, fel a tetőre, le a tetőről, be a motorcsónakba, végig a vízen, fel Jacob helikopterére, és abban a pillanatban, amikor Nico megkapaszkodik és felmászik, majd átveszi az irányítást, meghülyül az irányításom
A szokásos helikopteres irányításra nem reagál, az egeret mozgatva összevissza imbolyog az orra, és Dimitri állandóan meglép előlem.
Ötlet?
Nektek az irányítás és egyáltalán a helikopter vezetésénél a kameranézet maradt a szokásos?? Mit csináljak?
Ha jól tudom, már csak le kéne követni Dimitrit, aztán lezuhan mindkét gép a szobor szigetére, és jön a vége-videó..
Ezért nem tudom befejezni a játékot, mert meghülyül a döntő pillanatban az irányítás -
fireproof
őstag
válasz CsíkosMókus #15637 üzenetére
Lehet hogy direkt van nem?(csak tippelek )
-
7600 GS
addikt
#15630-re valaki?
-
Mariann294
őstag
válasz CsíkosMókus #15637 üzenetére
Azt mondd már meg nekem hogy mi a francnak választottad az üzletet?
Én nem haboztam azonnal kinyirtam,bosszut álltam a rohadékon!
Lécci valaki jelezzen majd vissza hogy nála is leesett-e az fps az uj cuccostol,mert igy nemtudom hogy a hiba az én készülékemben van-e..
7600 gs: Ki a franc az a Darko?[ Szerkesztve ]
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz Mariann294 #15641 üzenetére
Tökmindegy, mert a végén ugyanúgy üldöznöd kell, legfeljebb motorral, na az még jobb, amikor fel kell ugratnod a helikopterre.. Egyébként azért, mert nem volt kedvem még a hajón is lövöldözni, hogy aztán pénzt se kapjak.
Szóval feljutok a helikopterre, átveszem az irányítást, aztán nyílegyenesen neki a felhőkarcolóknak, mert akkora szar az egész, hogy nem tudsz a levegőben elfordulni, csak sodródni..
Meglesz ez, de nincs kedvem még tízszer végigmenni az autópályán, át a házon, stb.. Minek kellett ez a végéreDarko Brevic.
Aki miatt végülis az egész sztori pörög.. Lényegtelen kis mellékszereplő.[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
válasz CsíkosMókus #15642 üzenetére
Nem tök mindegy mert a végén már nem őt fogod üldözni és sokkal egyszerűbb.
De engem nem ez érdekelt hogy most kapok-e pénzt vagy se...
Ja hogy azaz a Darko.Nemtudom én kinyirtam őt is. -
fireproof
őstag
válasz CsíkosMókus #15639 üzenetére
Lehet h én én vok a hülye.De szerintem direkt b@szn@k ki a játékosokkal hogy nehezebb legyen énmég nem tartok ott de majd meglátjuk
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
van valakinek kedve hamachin játszani?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz Mariann294 #15643 üzenetére
Ez most sokat segített, köszönöm..
Egyszerűen abszurd, hogy milyen hülyeség miatt szívok. -
Źşë'
addikt
válasz 7600 GS #15640 üzenetére
az csak egy amolyan lelki béket jelentő dolog, úgy értem h nikonak ill romannak a helyes úton történő haladása (van a rossz út és a jó út (még ha nincs is kihangsúlyozva játékban) - mégis emberibb megbocsátani mint agyonlőni csupán bosszúból - uaz mint mikor v Playboy v Dwayne, Playboy egy kis sz*rkeverő aki kib*szik legjobb hawerjával Dwayne-vel.. döntsd el melyiket akarod kinyírni...)
ha kened az angolt akk ki lehet venni h pl ott annál a résznél ha Playboyt ölöd meg akk niko bánja amit tett"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest