Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz slice14 #3834 üzenetére
a fent említettre nincs.
a 9-eseknek az az extra igényük, hogy a töltő tudjon pps-t és 21 voltot (a 20 nem elég), úgy van meg a végsebesség. ez a 9-nél és 9 pronál nem igazán lényeges kérdés, mert legjobb esetben is 27 wattal tölthetők, az alzánál vett filléres 25 wattos töltővel 20 wattot tud a p9p (kb 9 volt / 2,2 amper) (megmértem). ráadásul sokszor még ehhez képest is lassít, gondolom hőmérséklet alapján
az xl-nél már valószínűleg jobban számít, de akkor meg a 30-as is kevés leszhanyas vagy, te disznó?
-
K82
őstag
A P7 is elvileg 20W-tal tudna tölteni de sosem láttam még h ennyit felvenne. Töltés szempontjából nagyon ideális esetben (25-30% körüli töltöttség, 20°C szobahőmérséklet) láttam néha egy-egy pillanatra a töltésjelzőn 19W-ot, 75-80%-ig inkább a 18W a jellemző.
Van két PD3.0-s PPS töltőm 35 (20V/1,75A) és 30W (20V/1,5A) teljesítménnyel, 9XL-nél 28W a maximum sebesség amit láttam. Így is másfélszer olyan gyors mint ahogy a P7 töltött, feleslegesnek érzem lecserélni a őket.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
válasz morfondőr #3854 üzenetére
A kábel veszteségek miatt az átvitt ampert korlátozzák, a feszültséget emelik. A veszteség kizárólag hő formájában távozik a kábelből.
Rendes kábel esetében nem szabadna melegednie a kábelnek. Az okosban olcsóbbított kábelek esetében lehet melegedés.
A rövidebb kábel mindig előnyösebb, a töltésre ez különösen igaz.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
szabeska
addikt
Masnak is jott Pixel Camera 9.6.080 update? Neten semmi infot nem talalok rola.
F1
-
slice14
veterán
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Thom!
veterán
érdekes mekkora szorás van a méretben
-
baal-amiga
senior tag
Kell fr, vagy mehet fel így?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Picco
addikt
válasz baal-amiga #3869 üzenetére
ota udatehez nem kell factory reset.
ota pixel imagek
pixel 9 update
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
K82
őstag
válasz baal-amiga #3869 üzenetére
Nem kell, viszont én főverzió váltásakor szeretek tiszta lappal indítani. Évente egy fr belefér.
Sztem idén volt először h kijött a beta és rögtön ráeresztettem a telóra úgy ahogy van, így sem produkált semmilyen hibát. De biztos ami biztos...Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
BoB
veterán
Ne felejtsétek el bekapcsolni a lopás felismerést. Lehetett volna alapból bekapcsolva is, sokan azt sem fogják tudni hogy van ilyen csak be kell kapcsolni...
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
gabro0
őstag
Eddig semmi újdonságot nem találtam ebben a 15-ben. Az 80%-os töltési lehetőség sincs benne 9PXL-en. Ezért kár volt kiadni
-
slice14
veterán
Wipe cache-t tudok csinálni frissítés után? Mert én nem látok ilyet a recovery-ben.
FR-t nem szeretnék, mert pár hete laktam be a telefont.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
October Drop
Az összes Buds megkapja a Geminit.A felvételeknél használhatóvá válik a Magic Audio Eraser.
a nevében benne van, a zajokat képe eltüntetni.Korrigálták a vízalatti felvételek feldolgozását, Szebb és élethűbb képeket készít a telefon. Vízálló tok használata szükséges.
Az Insta appban közvetlenül készíthető lesz éjszakai kép.
A hőmérséklet mérést támogató telefonok esetében használható lesz a kamerán mutatott pont mérése.
Az időjárás előre jelzés kiterjed a pollen jelentésre
A lopás elleni védelem bekapcsolható. (Theft Detection Lock) Lehetővé válik a távoli lezárás is. Bármely telefonról, a telefonszám és egy jelszó ismeretében zárható a telefon.
Külön jelszóval védett adattároló válik használhatóvá.
A Pixel órákban megjelenik egy új funkció. Külön lapokat lehet a barátokhoz rendelni. Azon keresztül közvetlenül lehet telefonálást indítani illetve illetve üzenetet küldeni.
Az órák támogatni fogják a speciális hangulatjelek küldését a Gmail segítségével.Táblagépekhez.
Az új cast funkcióval a táblagépről könnyen áttolható a telefonra audiovizuális tartalom. Elegendő a két eszközt egymáshoz közel helyezni.
Az összes Pixel eszköz értesítéseit a táblagépen is meg lehet jeleníteni.
A táblagép képes az összes kompatibilis okos otthon eszközét kezelni, az alvó táblagép lezáró képjelíráséról. Illetve aktiválódik egy beérkező stream esetén.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Jön a Pixel kamera új változata is.
Az Astro mód több beállítás enged meg Illetve a panoráma felvételben is alkalmazható lesz. Ami ezentúl függőleges pozícióban is használható lesz. Illetve a vízalatti felvételek javítása a jelenlegi újdonság.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
nagyúr
válasz Hieronymus #3890 üzenetére
vertikális panoráma? nagyszerű.
de hogy a gömbpanorámát (photoSphere-t) miért kellett megszüntetni..?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Thom!
veterán
UltraHDR kikapcsolva mintha természetesebb képet csinálna Pixel8-on még tesztelem, SDR kijelzőn nekem....
-
dominating
tag
be lehet állítani a telefonon valahogy, hogy a magántelefonszám ki se csörögjön?
5800x3d + 6900xt
-
grizlisandor
veterán
válasz dominating #3895 üzenetére
Szolgáltatónál tudod beállítani, telekomnál az alkalmazásban ha jól emlékszem.
-
vacs
veterán
válasz dominating #3895 üzenetére
Igen, belehet!
Google Tárcsázó, jobb felül három pötty, Beállítások, Letiltott számok, Ismeretlen!
Ezt kapcsold be és akkor ki sem csörög a rejtett számról érkező hívás!
Nekem is be van kapcsolva![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
bbendre
őstag
Az Feature Drop neve hivatalosan is : "oh shi..."
https://www.youtube.com/watch?v=fh3X91J7iv0iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Varoz
addikt
válasz balint82 #3832 üzenetére
Ettől olcsóbb egy BlitzWolf BW-S22 és kettőt is tudsz vele tölteni ha arról van szó. Akciós áron is sokkalom a Google sajátját.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest