Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz madkiller #13055 üzenetére
Ne az alaplapit.. A legujabbat szedd le az asrock oldaláról.. Amugy meg rohadt jó.. Fel vannak sorolva hogy mit akarsz a virtuális ramba tenni, és csak be kell kapcsolni... Te állitod be a mvirt mem méretét természetesen..
És ilyen kapcsolók vannak, Firefox, IE, Opera, Chrome,Ready boost, Winrar.System Temp file, User temp file, Virtual mem page file.-.. Szóval nem kell varáűzsolni.. felteszed beállítod és kész -
atillaahun
veterán
Üdv, a Chrome-ot ki lehet valahogy okosítani, mint az Opera-t, hogy egy oldalra való belépésnél több acc közül is lehessen választani, ha azok el vannak mentve? Pl. Gmail esetében.
Gesture-ket, meg saját betűs/szavas keresőket sem tud ugye? -
Bali27
addikt
válasz atillaahun #13058 üzenetére
Speed dial2-ben alapbol benne van.. rakd fel
-
laszlohu
addikt
Egy érdekes problémára lettem figyelmes tegnap,
mert vacakolt a prohardver(PH) fórum,Sokszor jött elő mostanában, még akkor is, amikor semmi baj nem volt a PH - val
a 324 - es hiba, valami ERR_EMPTY_ valami,ezért kezdtem el olvasni a fórumokat a megoldás érdekében, és
szerintem az lehet a baj, hogy a Chrome alapértelmezettként bekapcsolta a
TLS 1.1 - et (2006 - os szabvány),ami nem is lenne baj, de a PH fórum sajnos szerintem a
TLS 1.0 ( 1999 - es szabvány ) - ást támogatja
rendesen úgy vettem észre,
az alábbi paraméterrel át is állítottam a Chrome - ot 1.0 - ára.chrome.exe --ssl-version-max=tls1
azóta a fenti hiba nem jelentkezett
Ez nem elsősorban a Chrome hibája szerintem,
de az is lehet, hogy igen.[ Szerkesztve ]
-
degu
senior tag
Mi tortenhetett a googlem-al,mert amikor beirok a keresosavjaba valamit /pl. videokartya speckot/ akkor atlok a *searchab.com*-ra,majd rovid molyolas utan kiirja,hogy a sesrchab.com-al NINCS kapcsolata?!
/Akkor miert iranyit at? Es miert nem keres rendesen,ugy,mint eddig?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Ace Ventura
addikt
válasz laszlohu #13061 üzenetére
Nekem is problémám van a PH-val, és csak azzal.Folyamatosan jön a Hoppá....felirat.
Viszont IE9-el sem jön be az oldal.Ma reggel végre be tudtam lépni, de csak nagy kínok kínjával.1 percig teker, mire behozza az oldalt.Minden más oldal pöccre jön.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
spammer
veterán
válasz Ace Ventura #13064 üzenetére
Mert döglődik a ph szerver, ennek semmi köze a Chrome-hoz.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MrPetya19
addikt
Kijelentkeztem faceről, és egy tanúsítvány hibát doba fecebookre, és nem lehet semmit se csinálni. Rákerestem, és írták, hogy válasszam le a fiókomat, zárjam be a chromeot, és jelenkezzek be újra. A baj az, hogy nem tudok bejelentkezni, beírom az adatokat, rányompk a bejelentkezésre, gondolkozik, majd kitörli a jelsző mező és ennyi? Ja a fece-es dolog se oldódott meg.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
fPApi
őstag
Furcsa dolgot tapasztaltam mostanában: ha rámegyek egy linkre, ahol pl. egy pdf fájlt tudok letölteni, eddig ugye föladta az intéző mentés ablakát. Néhány napja viszont nem történik semmi ilyenkor, majd ha ki akarok lépni, akkor azt mondja, hogy folyamatban van egy letöltés, ami sehol nem látszik (mintha lefagyna a letöltésbe). Újraindítás után valameddig megint működik a letöltés, majd kezdi újra.
Találkozott valaki ilyennel, mi okozhatja? -
TRob1
veterán
válasz dokee78 #13070 üzenetére
Sztem szüntess meg minden kapcsolatot azzal a bűnös oldallal (csak olvastam vhol hogy nem szabad használni ), sőt, még a gondolatát is űzd messze.
Amúgy miért van áthúzva meg ikszelve pirossal?
szerk: Tudom hogy komolyan kérdezed, én is komolyan mondtam. Na jó, nem igaz...
Annyit tudok csak hogy mostanában átváltottak https-re és csak azon megy.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
ablack
senior tag
Mitól lehet az hogy a legtöbb weboldal tele van ilyen jelzésekkel a képek helyén?
Firefoxban is előjön ez a jelenség.[ Szerkesztve ]
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a gond, ha egy weboldalban olyan oldalakon ahol jquery háttérvetítő van, a sticky footer csúszkál az oldalon (csak google chrome-ban, és csak azokon az oldalakon ahol jquery supersized működik)? Az oldal Masonry scriptet is használ, és chrome ban nem marad "alul" a footer mindíg ahol kéne neki, görgőt használva az oldalon csúszkál fel le?Köszi.
-
madkiller
őstag
Kipróbáltam az XfastRamot tényleg super eddig legkényelmesebben használható ramdisk progi amit láttam,
újra raktam a chrome-ot és vissza tért a 20-30% helyett az 1-2%os proci használat, nem tudom mi húzta, de megjavult, pedig fel majd telepítés után le szinkronizáltam a google fiókomba minden bővítmény/beállítást
könyvjelzőt stb-t. -
Orlin
addikt
off: Amúgy melyik felület lehet?
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Pár napja megbolondult nálam a Chrome. A Facebook kifagy, plusz vannak olyan oldalak, amiket nem tölt be.
Ugyanezek a problémák Firefox-on nem jelentkeznek.
Kb 2 hetes a WinXP, ennyi ideig azért szokott működni...Valakinek ötlete?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
alratar
addikt
Üdv.
A Chrome alá felraktam a speeddial2 nevezetű bővítményt, így amikor elindul a böngésző ez a kezdőlapom.
Viszont ma amint elindítottam, valami avg-s kereső fogadott, és akárhányszor nyitok új lapot, ez fogad.
Miként tudnám ezt visszaállítani?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
csabyka666
veterán
Erre valaki?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
spammer
veterán
válasz csabyka666 #13088 üzenetére
Újra kell telepíteni. WinXP-t meg ideje lenne lecserélni
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
csabyka666
veterán
-
laszlohu
addikt
válasz csabyka666 #13090 üzenetére
A hotfixet meg lehet próbálni :
1. #12927-as hsz,
2. videókari driver frissítés,
3. Ha nem műkszik, újratelepítés
-
laszlohu
addikt
válasz csabyka666 #13092 üzenetére
Igen az is lesz, de csak a 25 - ös Chrome-mal jön,
a 24 - eshez(jelenleginél) még esetenként szükség van a hotfixre. -
csabyka666
veterán
válasz laszlohu #13094 üzenetére
Akkor megvárom a 25-öst, addig meg a Firefox-on megy az FB. Nálatok is jelentkezik, hogy az üzeneteknél gyakran kifagy az oldal (facebook)?
-
alratar
addikt
válasz csabyka666 #13095 üzenetére
Nálam nem!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
laszlohu
addikt
válasz csabyka666 #13095 üzenetére
Nálam sem.
-
csabyka666
veterán
A fene megette...
-
szabacsik
őstag
Asztali webhely kérése mit tesz az androidos chrome-ban?
Azt hittem, hogy csak akkor frissíti be azokat az oldalakat amik pc-n meg vannak nyitva, de anélkül is../\____/\
-
laszlohu
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest