Új hozzászólás Aktív témák

  • kispx

    addikt

    válasz iceQ! #11719 üzenetére

    Hmm, nem kaptam erről emailt, de hírcikket sem találtam.

    A Google suppport oldalán viszont ez fogad:
    "Fiókja biztonságának megőrzése érdekében 2022. május 30-tól a Google nem támogatja a harmadik féltől származó olyan alkalmazások és eszközök használatát, amelyek arra kérik, hogy csak felhasználónevével és jelszavával jelentkezzen be Google-fiókjába.

    Felhívjuk figyelmét, hogy ez az időpont nem vonatkozik a Google Workspace- és a Google Cloud Identity-ügyfelekre. A hatályba lépés ilyen ügyfelekre vonatkozó dátumát később tesszük majd közzé a Workspace blogján.

    További információért olvasson tovább.
    Különleges megjegyzés Apple-eszközzel történő bejelentkezésekre vonatkozóan. Azok a felhasználók, akik a közelmúltban nem jelentkeztek be Google-fiókjukba csak felhasználónév és jelszó használatával, 2022. február 28-tól csak új bejelentkezési kísérletet tehetnek az adott Google-fióktípus használatával. A meglévő felhasználók 2022. május 30-ig bejelentkezhetnek Google-fiókjukba felhasználónév és jelszó használatával."

    Tehát nem az SMTP-t fogja leállítani, hanem csak az olyan alkalmazásokkal nem lehet használni, ami csak felhasználónév és jelszóval szeretné hitelesíteni a felhasználót. Az OAuth2-t használó alkalmazások továbbra is menni fognak.

Új hozzászólás Aktív témák