Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz arnyekxxx #36573 üzenetére

    Havi nimimálbér egy beállítás? Nemtom hol élsz te de ennyire nem kell azért túlozni. És nem kell agysebészethez sem hasonlítani. Nem egyszerű, van egy s két dolog amibe beletörheti az ember a bicskáját nem kicsit. Alap beállítás vagy egy teljes az nem ugyanaz. A hangszer jóval komplexebb dolog annál mint ahogy te látod.
    Hidd el, nem tíz ember van a világon, amúgy elég sok esetben kihallom youtube-os A-B gitárteszteknél melyik az ami éppen szól.
    Különben meg mi van ha te vagy az igénytelen kisebbség akinek elég a pocsék termék? Nem állítom, kérdezem.

    Egy hangszernél mi a fontos, hogy jól szóljon. De azért az is biztos, hogy mikor egy jobb gitáros kezébe kerül egy ócska hangszer akkor hibák jönnek elő a játékban. Azaz ha kényelmetlen a cucc, szarabbul játszik az ember.
    Kényelem, forma kérdéskör. A kényelem nem csak a gitár szabásától függ. Hanem az anyag használattól és attól is hogy milyen a végső elsimítás. Hiába jó a szabás egy hangszernek ha pl élesek a bound végek, egyenetlen a nyakon a festés és néhol megcsúszik a kéz és egyéb baromságok.

    Tényleg baromi jó, hogy neked jó egy darab fa amin van egy húr és peng meg szól. De engedtessék meg kinyilvánítani nekem hogy az elmúlt 10 évet egy szar hangszerrel éltem le. Nem volt szar, "kimondottan jó" mondták egyesek, gyakorlásra, tanulásra. Hát arra se. Kinek mi. Nekem nem volt jó és nem csak a fogása, se a hangja se semmije. Szerettem, de nem tudtam hogy valójában nem nagyon motivál, inspirál. Csak mikor megjött a Fender. De érted ez se agysebészet, bemész a boltba leakasztasz egy amerikait egy kínait egy indonézt, egy japánt egy mexikóit és mind más szinten van. Totál érezhető. És itt nem szabás féle kényelemről van szó, hogy most milyen a nyak, vagy vágja a csöcsödet az LP/Tele akármi.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák