Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Gorneck #11265 üzenetére
köszike... 10 percig bámultam ezt a kék nyavaját...úgy vibrál a szemem mint akik begolyózott
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rusher
őstag
válasz Gorneck #11265 üzenetére
Oks köszi tanulmányozgatom majd csak tegnap a végén megint annyidőm volt rá.....azt kipróbáltam, hogy 1090Mhz, Performance Enhance - Turbo és PL9 Nézegettem az ET6-t jópofa, hogy lehet win alól állítgatni ez tetszik viszont érdekes, hogy elindítottam egy Memtest-et stabil, smallFFT stabil viszont blend-et ha elindítom a 2-es mag gyak. el sem indul a másik az megy....találkozott valaki ilyennel 25.9 verzió lehet van vmi bug?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest