Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HW Junkie

    tag

    Sziasztok!

    Egy EP45 Exreme (többé-kevésbé) boldog tulajdonosa vagyok ma délután óta. Volt az elmúlt pár hónapban vagy egy tucat lapom (sajnos) és most jutottam el oda hogy a DDR3-ból elegem van illetve kell valami lap amin iszonyatos erős chipset hűtés van. Na így lett ez. Volt korábban P45T DS3 és jobban ment sok szempontból jobb volt mint a kétszer drágább X38 meg X48 lapok csak az ismert bent ragad a BIOS a tuning közben és nem indul játék végzett vele.
    Ez az Extreme lap úgy viszi stabilan a Q9550-emet egy V8-as coolermaster-el hogy 1.3V-t adok a CPU-nak 2.3-at a Diablo 1200-asnak minden más auto-n és 424FSB/3600Mhz-én hajtom.
    Mint egy álom úgy megy. A 450FSB/3800Mhz már radikálisan több feszt akar a CPU-nak, 1.38V körül fut le fagyás és restart nélkül a 3Dmark06

    Na most van viszont egy nagyon nagy gondom.
    NINCS LOADLINE CALIBRATION !!! :Y :Y
    Sehol sem látom a BIOS-ban pedig ez még a gagyi lapokon is van manapság.
    Az F7-es legújabb BIOS van fent amúgy. Álmodom vagy erről a méregdrága csodáról tényleg lespórolták ezt az opciót? Vagy csak én vagyok vak hogy nem találom???
    :W

    Ha valaki ismeri ezt a lapot avagy használja és tudja mi a helyzet a loadline calibration-el kérem informálja szegény agyvérzés közeli állapotban tengődő sortársát :O
    Ha ezt sikerül megoldani meg sem állok 500-as FSB-ig 4200-as proccal. :C

Új hozzászólás Aktív témák