Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Mondjuk azt nem írtam hogy pl cod4, cod5-el probálkoztam elsöre, aztán dead space se ment. ATI vgam van, cod4,cod5-nek meg köze nincs a physixhez. Tehát ageia kilőve.
bolcsodal:
Vga drivernél azért is tettem fel direkt a 8.11-et, mert tudtam hogy azzal nem volt komolyabb gondom az elözö gépen se. Fps-t meg nem néztem, vele, de igazábol most az érdekel legkevésbé. Egyenlöre csak induljon el vmi.
De ha te mondod, holnap felteszem f6-ot. Vga szinten volt vmi változás f6-f8?
Most már tényleg megyek alunni. -
Loituma69
őstag
válasz ez_meg_emaz #10251 üzenetére
nálam ati 8.12, bios F9 van fent és vista sp1 telepítve. Így műkszik minden igaz kevesebb pontot ad a 3Dmark 2006 mint az előző alaplapommal Abit AB9. Fut minden játék, legalább ez jó nálam! Physix nálam sincs fent. Vista van a gépeden? Ha igen futtasd le a windows élmény indexet, megy az aero?
Videokártya driver fent van?[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz ez_meg_emaz #10251 üzenetére
Nekem spes a NFS sorozat, és a Cod 4 nem ment fel miatta. Kicseréltem, és jó lett....
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Zájec
veterán
válasz eladohardver #10244 üzenetére
nemcsak mese van benne igazság ...
-
Gorneck
legenda
válasz eladohardver #10244 üzenetére
Ugyanúgy vannak ott is xar dbok...ahogy az előzőben nagyon jók...szal nem lehet általánosítani, hogy minden E0 nagyon jó és sokkal kevesebb fesszel megy annyit, mint az előző stepping...ha neki ennyi kell a stabilitáshoz akkor ennyi kell...
Gorneck#1239
-
Lahorva
tag
Sziasztok!
Egy kicsit húzni szeretném a gépet. Esetleg ha valakinek olyan gépe van mint ami nekem szerepel az adataim közt, az egy két beállítást írhatna nekem, mert 3,6 ghz fölé nem nagyon tudok menni. Még a gyári hűtőm van, de későbbiekben szeretném cserélni. Érdemes egyáltalán tovább menni gyári hűtővel?
Köszi -
ez_meg_emaz
őstag
válasz Loituma69 #10252 üzenetére
Köszi. Nem nem vista van, ezt elfelejtettem irni. XP sp3. Vga driver nem lenne fent az szép lenne.
zso73: Nem láttam sehol támogatási listában cod4-et, pedig anno többször is csekkoltam milyen gamekat támogat a physx. Nv oldalán most ez a lista van.
Ettől független elhiszem hogy neked azután lett jo a két játék, bár nemhinném hogy ageianak köze lenne ehhez, havernál sincs fent ageia és megy, de mint ötletet köszönöm. Ilyenkor az ember mindent megprobál csak hogy menjen.Viszont haladást értem el. Már megy a cod4 és a Dead space is. Egyszerüen annyit csináltam hogy reggel bekapcsoltam a gépet, itt volt haver, filmeket mutatott, dumáltunk, aztán mondom megprobálom ujra feltenni a dead spacet. Ugyanugy telepítettem, mindent ugyanugy csináltam és elindult. Hatalmas poén. Asszem kivágom ezt a rendszert a szarba. Most már a vinyora gyanakszom. Ma pl nem volt hajlando elindulni a firefox (sajnáljuk, de a firefox összeomlott stb....), nem az elsö eset ezzel az ujrarakott rendszerrel, ujraindítás áltban helyrerakja. Ujraindítom erre bejön a lemezkarbantarto, mert ellenőrizni kell a c-t. Talált is jopár hibát, amit elvileg javított, ezután automata resti win indul, a firefox még mindig összeomlik. Megint ujraindítottam most megy. Vmi nagyon nem jo.
Mellesleg van 67 hibás szektor a lemezen már régota, saját hibámbol(hosszu) de a vinyo megjegyzi hogy hol vannak a hibás szektorok amire nem írhat, nem? Elvileg a formázás is megjelöli őket. Tehát az nem lehet problem hogy arra írt elvileg.
A lényeg hogy ilyen soha nem volt még nekem hogy összeomlik a firefox, pedig 1 hét alatt (amiota wint ujratettem) ez már a sokadik alkalom volt.
Lehet veszek egy vinyot (ugyis akartam) aztán arra átköltözik a rendszer. -
-bh-
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #10258 üzenetére
Memtest86 ? (hibázik->több fesz a ramnak)
Powermax? (mondjuk azt úgyis cseréled...)
csak próbaképpen... esetleg XP SP2 vagy Pista SP1?[ Szerkesztve ]
"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
-
Balinov
titán
Fiuk, van aki DS3R-rel nyuzza az E2200-jat? Mire lehet szamitani egy ilyen komboval? E2x00 topikban irtak, hogy macerasabb huzni az ilyen procikat P45-tel, mint P35-tel.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ez_meg_emaz
őstag
Memtest jo ötlet azt nem is néztem.
Powermax-rol azt olvastam hogy csak hibakódot dob ki. Meg az a maxtor progija, mintha samunak is lenne vmi...
Vistat biztos nem, játszani használom a gépet. Majd win7-et ha megjelent. Amugy se az oprendszerrel vok rosszba, eddig soha nem volt gond rendszer ujratelepítésnél. Nemtom miért de már az elején a driverekkel is megszenvedtem (vga driver szarakodott sokat az elején). Pedig csak a lap változott. -
Pepe78
őstag
Üdv!
Régen jártam már " erre"...
DS3 lapocska még mindig jól bírja Kingmax kolegát.
1150-n jár az 1066 helyett.(5-5-5-15) 2.0V
De nincs ennek semmi baja.
8x479 -n járatom a masinériát.
Nem is néztem feljebb mi van.
Ez is elég.Egy kérdés:
Miért van az, hogy pl 3D Mark 06-t, Orthost stb ha nézek akkor nem a beállított 8x helyett 9x szorzó van.
E 8400 porcogóról beszélgetünk még mindig.Ötlet?
-
-bh-
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #10263 üzenetére
eddig 2 normális HDD-teszter progival találkoztam: Powermax és a Hitachi DFT-je....attól még, h Samu, lecsekkolja a Maxtor progija rendesen (itt nem konkurecia )....
SP3at meg azért írtam, mert eddig csak copás volt vele (környezetemben legalábbis)...
Vista SP1 bevált (ugyahogy), XP SP2 bevált.Pepe: a CPU gyári adatait olvassa ki, nem a beállítottat....
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
Visszajött az alaplapom a szervízből. AZ OCZ 1600 E2BG nrm kompatibilis a lappal!
Várnom kell az újabb bioszt, hátha. Kingstone 1600-as ramokkal ment a lap. 24eFt/db
Szomorú vagyok.!"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
eladohardver
őstag
a kompatibilitási listán rajta szerepel a memóriád! OCZ3P1600EB2GK
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
ez_meg_emaz
őstag
Powermax 4.23-at sehonnan nemtom leszedni a 4.09 nem megy.
memtest86 meg asztem van a lapban (mint az abit ab9-ben) de nincs, floppym nincs, üres cd-m szintén nincs. Szal ezek kimaradnak.
Particion magic 8am van vhol bár nemhiszem hogy az megteszi, meg memora max orthost tudok ráküldeni. De ha van jobb ötlet érdekel.
Ki akarom deríteni végre hogy mi a fene a baja. Ha oprendszer akkor ujrateszem, ha vinyo, veszek, de ha más akkor fölösen tenném az elöbbi 2-t, aminek nem örülnék. Bár vinyo kell elöbb-utobb ugyis, csak ha nem muszáj akkor most nem veszek. Az ára is mérséklődne februárra talán, de ha nem jo a mostani és emiatt szarakodik a rendszer akkor azon pár ezresen nem mulik.
De hogy az mitől van hogy reinstall után ujratéve már müködik az a game ami azelött meg istennek se ment. Memo alulfesz okozhat ilyet?[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz ez_meg_emaz #10269 üzenetére
az inkább bluescreent vagy azonnali újraindulást lefagyást okoz túlfeszelés szintén, de javítsatok ha hülyeséget írok....
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
-bh-
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #10269 üzenetére
Hirren's BootCD-re keressb rá (.iso),, és írd ki CDre. (linket nem írhatok aszem)
Okozhat.
eladohardver: alulfesz okozhat inkább... túlfesztől inkább degradálódik a ram(mint pl.haverom Dominatorjai...)... szvsz az MCH túlfeszre gondolsz[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
NEM! Memóriának adjál pluszt és nézd meg mit csinál... decsak ha nem félted...
igen tapasztaltam énis... a dominatorok szanaszéjjel vannak húzva alapban... ddr3 as dominatorral énisjártamúgy de nem biztos h a miatt az 1 tized miatt amit adtam neki.. me az alaplapnak is voltak problémái szal lehet a lap nyírta ki
[ Szerkesztve ]
-
-bh-
aktív tag
válasz eladohardver #10272 üzenetére
jó ez így, ahogy van (igenis féltem )
-
zso73
veterán
válasz eladohardver #10268 üzenetére
OCZ3P18002GK Ez nem teljesen olyan, mint az enyém. De szerintem menni kellene az enyémmel is ezen dolgok miatt. Nem hiszem, hogy a bioszban minden ramnak külön program van. De legalább is a gyártóké egy.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Az Extreme alaplap támogatásában van csak ott az én ramom. Miért nem készült el a sima 45T-hez is ? ÁááááááááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááá
Lehet valahogy a két lap bioszát megcserélni?
-
ez_meg_emaz
őstag
Mondtam hogy nincs üres cd-m, ennél nemtudom egyértelműbben.
De már egyszer kiírtam pont a hirens 9.6-ot, szal az megvolt. Eszembe se volt az a lemez.
Viszont semmire se jutottam a Powermax-al, meghajto felismerést ír ki és lefagy. A hitachi DFT-t se sikerült elinditani, az meg indulás helyett ujraindítja a gépet.
Vmi Test Hard Disk Drive 1.0-át sikerült elindítani és felület ellenőrzést végigfuttatni. Lefutott azt slussz, semmit nem írt ki. Gondolom igy hiba sem volt.A memtest az müködött, 60 percig hagytam, 1x dobott hibát. a 7-es tesztnél annyi.
Tehát mem alulfesz? 1 hiba az nem sok nem?
Ja meg pár órával korábban egy orthos large FFTs,teszetet nyomtam 9es priorral, ami elvileg memet terheli de 1 ora alatt se dobott hibát.[ Szerkesztve ]
-
-bh-
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #10279 üzenetére
Pont elég az...adj neki 1-2 tized Volt feszt, és rakd oda még 1 órára. Ha nem hibázik, akkor jó.
-
alfa007
tag
énis benéztem egy kicsit nyálat csorgatni kinek hogy megy a tuning,a jesszuska által beigért rambol és hűtöböl nemlessz semmi,na nembaj
by AGP....
-
HIJ
őstag
Üdv!
Most csatlakoztam hozzátok egy EP45-DS5 -el. Egy P35-DS4 -ről váltottam. Első benyomások nem voltak túl bíztatóak. Ugyanazokkal a beállításokkal meg sem nyikkant a gép. Eddig 7x500 on ment alap feszen az e8400em, de itt meg sem szólalt. Csak később tudok teljes véleményt alkotni, egy hosszadalmas tuning-teszt procedúra után. Most az első értelmes beállítás, amivel nem hibázik már 10 perce az a 460x8, minden istennyilának +fesz. Meglátom mit tudok kihozni belőle, de egyenlőre még jobb volt a p35. Ott minimális feszt kellett adjak a procinak a 8x500 -hoz és vígan futott. Itt úgylátom stabil 500 sosem lesz...
szerk: na épp hogy befejeztem a hszt, mindjárt hibázott az egyik mag
[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
Ne hülyéskedj. Én azt hittem 500 ig minden normálisabb lap elmegy. De lehet hogy ilyen lesz, mert 0,2V al emeltem a cpu feszt és így is hibázott. Most egyel visszább vettem a szorzót. Megnézem hogy így mit csinál, ha így is hibázik akkor tuti valami más lesz.
Egyébként igen, ismerem az oldalt. Nagyjából onnan állítottam be mindent. Ezért is csodálkozom. Előző tulaj e8500 hajtott 4700 on. Mondjuk azt nemkérdeztem hogy ez milyen eredmény, lehet hogy csak valid. De akárhogy is számolom annak 470en kellett hogy menjen.
De ilyennek azért nemhiszem hogy szabadna történnie, hogy p35ben ment 4 Ghzig, p45ben meg 3,5 sem akarja vinni... itt valami más lesz. Majd esetleg ha megosztanám veletek a beállításokat, kiebrudalhatnánk valamit Bár mint mondtam minden beállítást az oldalról néztem.
-
zso73
veterán
válasz Takhanto #10278 üzenetére
Elnéztem a típust. Én csak az 1800-ast láttam. De akkor miért nem megy a lappal? Ilyenkor mit lehet tenni? A boltosok megnézték, és nekik sem ment.
Az Asus lapomban vígan muzsikál a memória.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Na uraim, reszkessetek a sok sok kerdesemtol..DHL-es mikulasbacsi meghozta a lapomat...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ez_meg_emaz
őstag
Belőttem 2,1-re. Megint ugyanott hibázott. Még ha egy enyhe dropot beleszámolok akkor is sokkal jobb mint az 1,8-1,9v amit alapon adott neki, mégis van az a kis hiba.
Vki tudja mennyit dropol a lap memonál?
Addig toljam neki a feszt amig jo nem lesz? 2,2nél többet nincs értelme adni neki szerintem. Ha még akkor is hibázik akkor nem a fesz a baja. Állítsak esetleg vmi mást? Komplett tuningba most idő híján nem szivesen kezdek bele, pláne hogy ezzel a lappal nem 10 perc lenne.zso73: Eladni, másikat venni. Nekem ugyanez volt egy régebbi lapomnál, vagy DFI vagy asus volt már nemtom. De a komp. listán ott volt a ram típusszámra pontosan és baszott indulni a lap vele, ki lett cserélve és aztán vigan ment.
[ Szerkesztve ]
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom beállítani a hangerő panelben azt hogy a mikrofont használja. Ott csak némítás szerepel.... :S És így csak a felvételt használja ami azt okozza, hogy recseg össze vissza meg búg :S szal elviselhetetlen jah és az én hangom nem is hallatszódik, csak gépi hang.
A legújabb audió driver van fent.
Valakinek tipp, hogy mi baja lehet és hogy mit kellene vele csinálni? -
-bh-
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #10291 üzenetére
esetleg időzítés lazábbra; órajelet lejjebb....vagy az van, h adott órajel/időzítés kombináció alatt mellett (adott fesszel) müködnie kéne hibamentesen....mondjuk már így is gyanús; de ha az a pont, ahol már nem hibázik, bőven a gyári alatt van (pl 1066 cl5 2V lenne, és csak 800on, cl6ban, 2Val menne hiba nélkül...) ez persze garancia onnantól, mert ezt kérted, és tudnia kell legalább azt, amit ráírtak. Ha többet nem is, de azt tudnia kell. (és @sszák mek, ha átcímkézték)
-
-bh-
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #10291 üzenetére
..esetleg MCH-Core-t 1,2V-ra....lehet az is
-
ez_meg_emaz
őstag
Nem, nem. Ez a ram (elvileg) tökéletes, mert előző gépben(2 hete) semmi baja nem volt, azota meg mi tette volna tönkre? Tuningot is vitte stabilan(az elözö konfban). A feszben tuti igazad volt hogy kevés neki ez nekem is leeshetett volna elöbb, mert gyárilag 2,1-es, a lap meg alapon joval kevesebbet adott neki.
Szal elvileg most hogy megkapta a feszt nem kéne hibáznia és a winben se a proginak szarakodnia.
De ma is volt olyan hogy azt mondta a játékra hogy hibát észlelt ezért leáll(nem game közbe hanem inditásnál), aztán resti után már ment is (több ora alatt se dob hibát ha elindul a game). Mi a fene okozhat olyan gondot ami egy restart után megszünik? Aztán vmeik köv indításnál elöjön megint, de resti megoldja mindig.Ja és köszi a hirens-es linket is, meg a sok helpet.
-
gr.bence
aktív tag
válasz eladohardver #10299 üzenetére
de nem
mert most én 3,6-on hajtom a 8500-öst és ha lekapcsolom a tápot ha nem nem csinál ilyeneket és igy a ramom 1080MHz megy......fsb 450 szorzó 8
és szeretném ezt ajleneséget kiküszöbölni de jó lenne a procit 4,0GHz hajtani(na persze csak ha van értelme) a memokat meg 1000MHz-en....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- DIGI internet
- Politika
- Ukrajnai háború
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest