Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz .LnB #4241 üzenetére

    A fenti kettő költés az ami igazán megéri. A welkin nem igényel semmit azon kívül, hogy belépj naponta a jutalomért, ez segíti a karakter wish-eket. A BP pass pedig megnyitja a BP-nek a második, prémium sorát. Ez főleg anyagokat jelent amikkel karaktereket tudod gyorsabban felhúzni, valamint egy fegyvert és szintén karakter wish-hez cuccot ad. Na most ennél megjegyzendő, hogy ezért már meg kell dolgozni, 6 heted van rá hogy teljesítsd, de elég a végén eldöntened befizetsz-e rá, visszamenőleg is megkapod a jutalmakat adott időszakra.
    Ez a ~1900 / hó, és a 3800 / 6 hét, tehát havi szinten nagyjából ~4500 Ft és ez kiváló alap. E fölött költeni már nem éri meg, mert csak a csomagok vannak amik ár/érték arányban messze elmaradnak előző kettőtől.
    Viszont egyik se kötelező, amennyiben nem izgulsz rá a karakterekre, hanem elfogadod amit a játék eléd dob és türelmes vagy, akkor bármilyen csapattal eléred a játék minden részét, nincs pay wall ilyen tekintetben, teljesen free2play.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák