Új hozzászólás Aktív témák

  • #44330240

    törölt tag

    Sirandrish
    Dilucról leszedtem minden artifact-et és átdobáltam más karakterekre. Egy időre elég volt belőle. Első naptól kezdve, ahogy kidobta Noelle bannerben, ő köré volt építve minden és mindenki.

    Most megpróbálkozok nélküle Spiral Abyss-ban, ami úgy is 12 óra múlva kapja a resetet. Igazából a köré is igyekszem építeni a 2x4-es csapatot. Ebből kifolyólag Ningguang-ot nekem is rendbe kellene majd rázni Zhongli mellé. Az a bizonyos 11-2 nehéz falat 2 csillagra megcsinálni távolsági karakterek híján, legalábbis az én tapasztalatom alapján. De most, hogy meglett Ganyu, így ő köré és Ningg köré már lehet építkezni. Fegyvereik is megvannak (Amos' Bow és Lost Prayer).

    Jumbozorz
    Akkor már inkább Keqing. Ő valamivel táposabb a repertoáromban, mint Fischl, de egyébként meg annyi opció lehetne, hogy belezavarodok.

    Sordoran
    Általánosságba véve nem szeretek íjászkodni. Túl béna vagyok ahhoz, hogy röppályákat és becsapódási időket "számoljak". Ami nem csapódik be azonnal, "sz*r", ez az én felfogásom. Rossz, tudom... De most Ganyu más tészta, hajlandó vagyok azokért a számokért megtanulni célozni.

Új hozzászólás Aktív témák