Új hozzászólás Aktív témák

  • JéPé

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy hónapja használom a Genius SW-HF5.1 5000-t, és meg kell, hogy mondjam, csakis jó tapasztalatom van vele. :C Úgy érzem, az elmúlt évek legjobb (várakozáson felüli teljesítménye miatt) számítástechnikai-műszaki beruházásomnak tekinthetem (pedig volt egy pár...)

    Rákötve:

    - PC Creative SB Audigy 7.1 a soundcard bemenetre
    - TV a TV sztereó bemenetre
    - Sandisc Sansa mp3 lejátszó a CD/MP3 sztereó bemenetre

    Mivel azt olvastam, hogy elég gagyi a gyári hangszóró kábel, még kibontás előtt rögtön vettem hozzá 2x1,5mm-es oxigénmentes rézkábelt, és azzal helyeztem üzembe. Így azt sem tudom, milyen a hangzása az eredeti kábelekkel (na meg kevés is lett volna a gyári kábelek hossza...) A SUB-ra rákötni nem volt egyszerű a másfeles sodort rezet, mert elég szűkek a rések, úgyhogy nem javasolnám senkinek, hogy ennél combosabb drótban gondolkodjon (meg valószínűleg felesleges is...)

    A TV sztereó jelét kikeverve a 6 hangfalra fergeteges élmény a natúr tv hangszórókhoz képest. Azóta csak így nézem a tévét és már nem is vagyok hajlandó máshogy!

    Az mp3 lejátszót csak azért dugom rá, hogy miért ne legyen rádugva?! :D De azt is fantasztikusan szólaltatja meg. :R

    A PC-n leggyakrabban zenét hallgatok és játszok, időnként filmeket is nézek.
    Hallgatva a többiekre én is a foobar2000-t használom a muzsika megszólaltatására, hihetetlen sok beállítási lehetőség van, és gyönyörű hangokat lehet vele előcsalogatni a hangfalakra.

    Amitől nem tudtam lehervasztani a vigyort az arcomról, az az nfs Carbon hangzásvilága 5.1-ben! :Y Van élet a sztereón túl!!! :R De az összes 5.1-es játék nagyon jól szól rajta.
    A sub elég ütős. 10 óra állásban használom, nem merem feljebb tekerni (meg talán nincs is rá szükség), nehogy a szomszédok morcosak legyenek. Ugyan még egyszer sem szóltak, de nem akarom kísérteni a sorsot... :) Jó benne, hogy nagyon halkan hallgatva is minden tisztán, érthetően szólal meg.

    Hál'istennek, eddig nem tapasztaltam semmilyen problémát azok közül, amiket az elmúlt 1000 hsz-ban olvashattam, úgyhogy maximális tiszteletem a GENIUS felé... Remélem, néhány évig jó szolgálatot tesz...

Új hozzászólás Aktív témák