Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Az első 3 vagy 5 revjuh az dupla pontozásos h ösztönözzön... utána már normál, egységes lesz
" Once approved, you get 10 points for written reviews, 20 points for reviews with photos, and a massive 50 points for reviews featuring videos. "
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Jaj, nem kell ennyire túl gondolni, meg titkolózni se.
Már ezerszer belinkeltem én is, meg más is... nem egy isteni csoda.
Az xx helyére kell a tn számot, dpd, gls, royalmail, meg 1-2-vel működik.
http://www.oneworldexpress.co.uk/remote/main/tracking.php?tracking_number=XXXX
-
Outlander
addikt
válasz tibcsi0407 #4701 üzenetére
Mivel már nem látszik, (én pl már csak a moderációt láttam) illetve tényleg rengetegszer belinkeltem már ezt a trcakert, nem mellesleg aki keres az talál, pikk-pakk ki is lehet googlizni... így én nem tartom annyira topsecret dolognak.
De persze, értem én, csak én most nem tartom jogosnak.... meg genyó vagyok és nem akartam h te legyél a "valaki"?!
-
Outlander
addikt
Más.
Ha már a topikgazda is állandó belinkeli az aktuális akciókat (amik ugye a főoldalon vannak és csak épp villódzani nem szoktak) akkor én is most belinkelem a következő/aktuális akciót.
Még épp feltöltés alatt van, de szerintem nem lesz semmi érdekes... mármint ilyen kis "óccó játékok" mindig vannak/voltak....
-
Outlander
addikt
válasz bpmcwap #4719 üzenetére
Nálad még mindig nem érti senki sem h miért írod ezeket?!
Nyiss paypal vitát - vissza kapod a pénzed.
Írj a gearbestnek - visszakapod a pénzed vagy kapsz másik telefont, esetleg még egy kis kompenzációra is számíthatsz.Hetek óta ezt írogatod, dual sim topikban is kiröhögött mindenki... gyakorlatilag direkt szívatod magad és/vagy fizetett ellen reklám.
-
Outlander
addikt
válasz kenobi95 #4716 üzenetére
Igen, rendeld nyugodtan, erre még postaköltség jön rá... 1100-1200 a gls-sel, ez a legolcsóbb, de ez is pikk-pakk itt van és futár hozza.
Azért olcsóbb(?), mert az eu raktár az viszonylag kicsi és pörgetik a készletet, nem nagyon szoktak felhalmozni, és nem is szokták nagyon feltöltögetni a termékeket csak amiket nagyon keresnek.
-
Outlander
addikt
válasz bpmcwap #4725 üzenetére
"Ha így figyelemmel kísérsz, akkor tudhatod, hogy nyitottam PP-n, de nem kaptam vissza a pénzt! "
Az a baj h összevissza beszélsz, komolyan már azt sem hiszem el h egyáltalán rendeltél is valamit...
Nem én jártam egyedül így, ha vissza olvasol akkor tudhatod..
Igen, voltak többen is akiknek eltűnt a telója, ők csináltak is egy listát, bár frissítve nem nagyon volt mostanában (gondolom mert mindenkinek megoldódott). Pl Tibcsi ha jól tudom végül megkapta a telóját.
A többiek mint látod visszakapták a pénzüket... ami teljesen normális mert ez szokott történni."Akinek pedig vicces ha valaki bebukik 50000 forintot, arról meg van a véleményem, de szerintem másnak is, mert önmagáról állít ki bizonyítványt."
Nem ez valóban nem vicces, csak valahogy egyáltalán nem hiteles a történeted... ráadásul nem csak nekem.
"Másik topikban is okos akartál lenni amíg fel nem világosítottak, most itt is el akarod játszani?"
Nem tudom miről beszélsz? Vagy arra gondoltál h összevissza beszéltél a valutákról? Más az eladási és más a vételi árfolyam, így okos akartál lenni, de nem sikerült.
"Teljesen önzetlen emberbaráti szeretetből.
De neked jó szórakozást, lelked rajta."Nem tudok rá mit mondani... de biztos neked van igazad.
Végezetül részemről ennyi, szerezd vissza a pénzed, itt mi nem tudunk neked segíteni, max ha magyar-angol-magyar szöveg írásban, értelmezésben...
-
Outlander
addikt
válasz tibcsi0407 #4756 üzenetére
Szerintem elég ha ez alapján döntesz.
Illetve nézd meg a 3. revjuht... az biztos h "kicsit" több mint 2 éves autó.
-
Outlander
addikt
válasz Krissz5435 #4766 üzenetére
Pont a napokban ment az okoskodás erről.
Mivel nálam és többeknél soha nem sikerült, 1 ember állítja csak igazából, így én nem hiszem el.
-
Outlander
addikt
Mi volt itt az este?
Ki vitázott kivel?
-
Outlander
addikt
[link] shipping cost se semmi.
Egyébként végre láttam már ezt a motoroskabátot videóban... hát ez max görkorira, meg paintball csatába jó.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Így ránézésre és ahogy mozog benne az ember, ez kb 2 deka összsúly és maguk protik ilyen papírvékony műanyag cuccok lehetnek(?)... olyan mint amit a sporttáskák aljába tesznek merevítésre... ok, jobb mint egy poló, de esésnél ugyanaz.
De cáfolj meg, sőt... ha ráérsz, és van kedved, millió1 fényképet kérnék.
Jó ideje nézegetem, de még nem mertem rendelni... kellene valami városi rohangálós a 40-45fokba.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Ssssszzzz...
Passz, volt akivel paypal ticket zárás után korrekten jártak el..
De én szívem szerint nem zárnám.... Viszont ha nem zárod, ők nem küldik, te tovább nyomod claimra, itt a paypal meg javukra dönt(het) mert te nem voltál partner a megoldásban.Utálom mikor ilyen van, és lassan már mindegyik kis genyó így csinálja, nem csak a gearbest.
-
Outlander
addikt
válasz hodostamas #4833 üzenetére
Tudod te hány meg hány dolog akar kínai ip-re kapcsolódni?!
Ota, beépített theme manager (mert van neki), bármi amit gpalyről telepít, maga az amivel rootolt és a tűzfal is amit használ... lool.MOndjuk szerintem alap, h minden telót frissen flashelünk mikor készhez kaptuk.... gari meg sose volt a kínából rendelünk... legalábbis én mindig úgy gondoltam... a paypal védelem a gari.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Kicsit túl gondoljátok szerintem... sablon szöveg... ráadásul ha vissza is kell küldeni gariztatni, ugyanannyi visszarakni a mentést/eredeti sw-t mint egy "másikat" felrakni.. mint ahogy itthon is vissza teszik/tesszük az eredetit sw mielött szervizbe küldjük.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Mind a három futárszolgálat akkor szerinted?
Dhl 1 napot is tud futni ha van készlet és jókor rendelsz, tehát aznapi csoamgként áttudják adni nekik... nekem jó a legolcsóbb feleannyiért ami 7-8 napra a rendeléstől van a kezemben.
-
Outlander
addikt
Lehet kérni, inkább saját magad megnyugtatására mintsem valósan szükség lenne rá... ha nem sajnálod rá akkor nem árt ha van, de én pl anélkül rendeltem, mert szeretek veszélyesen élni.
Eu készlet azt jelenti hogy európában van, itt jelenleg ez Angliát jelenti...
-
Outlander
addikt
Telefonos motyós akciós oldal.
-
Outlander
addikt
Igen, sajnos ez nem valós motorra... max robogó vagy babetta.
Ez inkább ilyen "kisebb sportokhoz", bicaj, paintball, görkori, manapság divatos yamakasi.
Azért köszönöm, megspóroltad a csalódást... mondjuk gearbest csak dhl-el küldi, 68$-ért...
-
Outlander
addikt
Ezt nálam is eljátszották... mármint h fizettem nl trackingért és fake tn belgapostával küldték... ez pont 1 hete történt, kiváncsi vagyok h érkezésnél lesz-e aláírás...
A másikra meg hát igen, azé na.... Les Grossman, már-már klasszikus.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Gagyi homtom akciók.
-
Outlander
addikt
Úgy nézem frissült az oldal, mert újra elérhető az oldalon belüli trackelés.
-
Outlander
addikt
válasz cidalain #5053 üzenetére
Teljesen jogos, abban az esetben ha friss reges vagy paypal-nál, most elöször adtad meg a kártyádat és nem igazoltad vissza, új címet és nevet adtál meg ami nem egyezik az előzővel stb...
Mindamelett én sem szívesen adnám meg, de első körben rájuk írnék ha fentiekből semmi sem igaz rád hogy miért van ez a probléma és ha kötik az ebet a karóhoz, akkor kitakarva megadnám nekik az infókat.
Lényegében mit csinálnak egy személyiszámmal, bankkártyával a cvc kód nélkül, stb stb.Szerk: közben változtattál, jah friss reges vagy, gondolom otp vagy takszöves kártyával?! Azok ilyen nyomorékok hogy még a paypalnak sem képesek visszaigazolni rendesen.
Az első 1$-os fizetésed- visszautalásod megtörtént már?
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Ma megjött a belga postás csomagom, aláirni nem kellett, belga követő szerint pénteken érkezett az országba, kb valós is lehet.
Szép időt futott, 01:12 a rendelés, 01:14 a feladás.
Mondjuk kár volt tn-t kérni.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest