Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz Medocsabi #21417 üzenetére
Nem tudom milyen ventit akarsz belerakni,mert nem egy PC szabványos a venti benne.
Egyszerűbb ha csak raksz bele ledeket,mert a venti formája spéci,de azért nem lehetetlen a venti módolás.
[link]
Én Playstation párti vagyok és a PS3-ba raktam + ventit (ami ledes) és kívülről is látható,de a gyárit nem bántottam,hanem a BD-DVD olvasó helyére tettem mert a gép CFW-s így lemezre nincs is szükség.
Egyébként már a PS4 is törhető!
Sajnos a létező legjobb játékot csak PS3 és PS4-re adták ki [link] [link] nem valószínű,hogy PC-n valaha is megjelenjen SAJNOS![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hajvágó vs repülö
- Politika
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest