Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
válasz Muerte #107868 üzenetére
Nos mindenhol a k5 proról regéltek régen ,hogy az van az msi gépeken ,viszont én még soha nem találkoztam olyan k5 proval ami ugyan olyan lenne mint a gyári cuc rajta. Kb eddig 10-15 db különbőző helyről rendeltem ezek állaga pár hónap múlva egy elég erős rágogúmihoz hasonlítanám amit nem rágnak ....
A gyárilag ami rajta van azt a szintet meg sem közelitette egyik sem az pár év múlva is olyan lágy ,de mégis zsíros állagú,hogy valahogy hihetetlen és nem szárad ki nem folyik el ég és föld a k5 prohoz képest. SZóval szerintem gyárilag az msi valami teljesen más anyagot használ. Hozzáteszem még a régi gépemhez vettem új hűtőt ,mert anno az egyik venti elszállt és az eredeti hűtőbordát is ezzel a specsko pasztával küldték. Ezt kiváltani lehet van valami más paszta de a gyárival nem fog egyik sem versenyezni szerintem és ez tuti nem a k5 pro.
#107871Muerte
Én még nem láttam 5mm es hézagot laptopnál , de ha van ekkora valóban akkor bele kell rakni egy vastag gapadot és alá és főlé meg pasztát vagy több daraból kirakni a megfelelő méretet+ vékony paszta a mikronok kitöltésére.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest