Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Tanks - MMO
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Epic Games
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
válasz Muerte #107868 üzenetére
Nos mindenhol a k5 proról regéltek régen ,hogy az van az msi gépeken ,viszont én még soha nem találkoztam olyan k5 proval ami ugyan olyan lenne mint a gyári cuc rajta. Kb eddig 10-15 db különbőző helyről rendeltem ezek állaga pár hónap múlva egy elég erős rágogúmihoz hasonlítanám amit nem rágnak ....
A gyárilag ami rajta van azt a szintet meg sem közelitette egyik sem az pár év múlva is olyan lágy ,de mégis zsíros állagú,hogy valahogy hihetetlen és nem szárad ki nem folyik el ég és föld a k5 prohoz képest. SZóval szerintem gyárilag az msi valami teljesen más anyagot használ. Hozzáteszem még a régi gépemhez vettem új hűtőt ,mert anno az egyik venti elszállt és az eredeti hűtőbordát is ezzel a specsko pasztával küldték. Ezt kiváltani lehet van valami más paszta de a gyárival nem fog egyik sem versenyezni szerintem és ez tuti nem a k5 pro.
#107871Muerte
Én még nem láttam 5mm es hézagot laptopnál , de ha van ekkora valóban akkor bele kell rakni egy vastag gapadot és alá és főlé meg pasztát vagy több daraból kirakni a megfelelő méretet+ vékony paszta a mikronok kitöltésére.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- MacBook Pro (16-inch, 2019) - Beszámítok!!
- Újszerű Lenovo ideapad 5 14ALC05 Prémium Ultrabook 14" Brutál AMD Ryzen 7 5700U 8Mag 16/512 FHD
- Acer Nitro 16 (Garanciás/G-Sync/165Hz/16:10/1TB)
- HP ZBook 15 G6, I7-9850H, 32GB, 1TB SSD, Nvidia Quadro T2000 4GB VGA, 15,6" FHD IPS, WIN10Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest