Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz kreten67 #24940 üzenetére
Quick and dirty:
(#24945) KillHates
A hulyeskedes es az allatalanos velemeny mellett a tapasztaltabb kollegaktol itt is azert en is ugy vagyok vele hogy egy 17" meretu gepben csak lehutenek egy 7700 es 1060-as kombot.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
addikt
válasz kreten67 #25197 üzenetére
Igen, de újonnan vettem, előtte más nem használta.
(#25198) Medocsabi: Nem, de céloztál rá.
Tavaly ilyenkor még a quadro k3100m vga boldogított, azóta volt némi fejlődés, jóformán minden cserélve lett benne, még a lelke is mikor visszajött a túlvilágról. Ő már tudja milyen odaát.
Én csak a bőrét és a beleit plasztikáztam nem kis sikerrel. Jut eszembe még nem végeztem.....Mindössze két dolgot bántam meg eddig......
1, pillanatragasztót
2, hogy KillHates-re uszítottam a külföldi fórumok gt70 tulajok népes hadát. Ha eddig nem volt elég híres, akkor most már az.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
AndrewPeers
tag
válasz kreten67 #25283 üzenetére
Azokra gondolnek igen, nem egesnyomok? Onnan hallottam a hangot, egett szaga is volt a kornyeken, ranezesre az tunik ott abnormalisnak.
Szerk:. Koszonom a kepes valaszod. Csak arra tudtam gondolni, hogy ott tortenhetett valami, gyengenek tunik a gep, mintha nem kapna eleg aramot vagy nem tudom. Gondolom szar a konnektor, bedugtam es egybol pukkant. Atraktam egy masikba, azzal mukodik, viszont ezzel sem tolt vissza, 10%-on ragadt.
[ Szerkesztve ]
"Although metal and steel are stronger than flesh, they are not stronger than spirit!"
-
maximilian4
addikt
válasz kreten67 #25370 üzenetére
Hát ha fogyatékos módjára üvölteti biztosan, úgy hogy még harmadik személy is hallja amit más fejhallgatóval hallgat. De normálisan játszani fejes nélkül nem lehet. Komolytalan. Nem hallod a trappokat, zajokat. 5,1-es fejesen, normális hangkártyával azt is meghallom ha a másik a pálya végén elszellenti magát és azt is megmondom hol tette. Meg mondjuk nem ugyanaz dolby 5.1 vagy 7.1-el filmet nézni mintha a lapos fostos hangszóróján teszem. Szóval akárki akármit mond, nem fogom magamtól elvenni a hangélményt.
Bár én százszor inkább tarkóm basznám azokat a hülyegyerekeket akik az utcán bluetooth hangszórón üvöltetik a szarkajaikat, meg az autó majd szétesik a rezonanciától, ráadásul nem is szól tisztán a zene.Remélem a kajára is odafigyelsz, meg az italokra, mert elég sok minden egészségtelen és megy a kampány ellene, meg kb millió dologra ami sokkal károsabb mint a fejhallgató.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Raymond
félisten
-
őstag
válasz kreten67 #25494 üzenetére
Miért volt fent annyi ? Én akkoriban nem nagyon voltam benne a témában .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
-
zsolti_20
senior tag
válasz kreten67 #25620 üzenetére
Nem probléma szét szerelném, már szedtem szét elég sokszor. Mivel garancia sincs már a laptopra, ezért nem probléma egy minőségibb kivezetést kialakítani a laptopnak. Mivel HTC Vive-hoz használnám, ezért lényeges hogy csak külső kijelzőre adja a képet, de úgyis átlehet tükrözni a laptopra.
Ha már erősebb VGA-t tudnék használni mint a GTX980m, már jó vagyok. -
maximilian4
addikt
válasz kreten67 #25620 üzenetére
Én valami olyasmit olvastam régebben hogy tán nagyjából 10%-al lassabb tőle a kártya. Sajnos már nem emlékszem hol, így linket sem tudok, de megérné utána nézni.
(#25610) Raymond
(#25609) Bluesummers
Jaja. A gyári samu nvme, amit az aw szokott belepakolni.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
nagyúr
-
őstag
-
addikt
válasz kreten67 #25678 üzenetére
Arra gondoltam hogy ügyes emberek belenyúlnak és változtatnak a belső paramétereken, feloldanak benne korlátokat. Talán az a bios változat nem is annyira más egy hasonló laptop változatnál. Tudom ezek merész gondolatok.....igaz új laptopnál nem játssza végig azt az ember amit én eljátszottam muszájból, mert volt kinél.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
maximilian4
addikt
válasz kreten67 #26215 üzenetére
Ez szerintem csak a csomagolás. Nincs ilyen skin a weboldalon.
Full camo-ban simán felvállalnám az enyémet.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
gurubefree
senior tag
válasz kreten67 #26215 üzenetére
Mindenki mas .... nekem meg olyan mint amikor ugyan azt a not ****** minden nap mint mindenki mas . Ennek nem csak dekorativ szerepe van esetemben . Ez a skin pontosan jo arra is ha eljon az ido es cserelem nem fog olyan allapotban lenni "mint amit a kutya szájából vettek ki!"
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
elemerk
csendes tag
válasz kreten67 #26529 üzenetére
Igen, a 90 fokok igazak még egy WOT-nál is maxon, nem kell oda Furmark, de a ventillátor hangja nem hajszárítós ekkor sem, a billentyűzet nem forrósodik át, és egy Tomb Raider fut maxon két és fél órát akksiról, sztem ez a rész rendben. Valójában a throttlingot sem érezni, bár tudom, élettartam.
Ami zavaró, hogy nem egy munkaállomás-szerű a futása. Nem egy fluid, azonnal lépő folyamat. Pl egy szaros böngésző ablak sem tud rendesen folyékonyan gördülni, csippentve zoomolni ahogy egy ASUS G7xx-esen sem, hanem ugyanolyan recegős. Ilyen Macbookomnál, XPS-nél, X1 Carbonnál nincs, sokkal gyengébb hardveren sem. Aki látta ezeket tudja mire gondolok.
Lehet mégis az új XPS kellett volna a 1050 Ti-vel meg hasonló CPU-val. Dehát ugye a paraméterek. Ki érti ezt hatmaggal 1070-el 16GB 2600Mhz DDR4-el.
Ha esetleg valaki ilyenben gondolkodik tegye be ezt a kalapba.[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz kreten67 #26529 üzenetére
Azért az xps jobb anyagminőségben mint egy AW azzal én picit vitatkoznék van jópár új 13 as xps a cégnél és persze közük nincs egy Acer f*s hoz vagy bármi más kókány konzumerhez de azért inkább egy szintnek mondanám a kettőt mármint AW XPS.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
-
addikt
válasz kreten67 #26701 üzenetére
Gondoltam vészhelyzet kapcsán megkereslek és megkérlek segíts helyrehozni felmerülő problémát. Szerencsére megoldódott. Ettől függetlenül még összejöhet a jelzett időpont végefelé egy borozgatás. A munkámat van hogy magammal tudom vinni, így van némi mozgásterem. Ha összejön nekem, privibe később megkereslek.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
őstag
-
őstag
válasz kreten67 #27165 üzenetére
Van a kupakolás módszer, más néven delid (itt is egy videó), tudom, hogy sajnos rosszabb esetekben nincs közvetlen érintkezés, belül üreges, s ez viszont ront a helyzeten.
Ha jól meg van csinálva, akkor nagyobb felületet tudunk hűteni.Szerk: Sajnos ez rohadtul gáz .... visszatérve a notebook vs asztali processzoros részre, arra akartam kilyukadni, hogy miért van akkora bazi nagy rézlapka a hűtőnek, miért van meg a lehetőség, ha amúgyis egy kis szaros 10mm×10mm-nyi felületet lehet csak hűteni?
Miért nem tudnak a processzorgyártók jó minőségű, széles felületű CPU-kat gyártani?
NVidia meg AMD ebből a szempontból jobban teljesít. (ez magánvélemény, kéretik nem megkövezni )[ Szerkesztve ]
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
őstag
válasz kreten67 #27168 üzenetére
Tudom mi a kupak lényege
A kupakot kell kitölteni jó hűtőcuccal, akkor már mindjárt más lesz a helyzet, nem levegőt hagyni benne.Szerk: Inkább úgy mondom, hogy: Tudnám, hogy mi a kupak lényege, de sokszor ezt is elb@szirgázzák. Ők is tudnák, mi lenne a lényege, pár hozzászólás: https://prohardver.hu/tema/re_cpu-kupaktalanito_tunt_fel_a_kickstarteren/hsz_1-200.html
[ Szerkesztve ]
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest