Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyelor

    aktív tag

    Sziasztok!

    Van egy Asus ROG G752VT gépem. Eléggé robosztus darab, de öregszik a vas. Nem zavar, hogy 5 kilós, a hűtés és az az anyag amiből ez a masina ki van rakva messze kárpótol a súlyáért. A 17 colos G-Sync IPS panel lélegzetelállító, amikor megvettem a lapost rendesen bele is szerettem a G-Syncbe és az IPS panelbe. Keresgéltem, de nem nagyon találtam hasonló masszív jó hűtésű gépet.

    Ezért megkérdezem, hátha itt tudja valaki: Van a ROG G752-nek utódja? Ami hasonlóan jó hűtésű, 17 colos, hasonló kijelzős és masszív gép, vagy ez volt az utolsó ilyen? A közvetlen utódok a ROG Zephyrusok, vagy a Strixek? Képek alapján a G752-höz képest ezek az új modellek papírnak tűnnek. :F

    Persze, tudom a laptop lényege, hogy legyen könnyű meg mobilis, ami a G752-ről nem igazán mondható el, de nekem annyira bevállt, hogy már csak ilyen gépet használnék légyszívesebben.

    Kicsit keresgélve a G752-re itt úgy látom, hogy ezek lehetnek a befutók: Chimera, Mothership, és esetleg még a Zephyrus S17. Ezeken kívül van még valami, vagy ennyiek a G752 esetleges utódjai?

    Köszi előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák