Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz echterion #105391 üzenetére

    Jól van na, de a kijelző panel témára miért nem tudsz kiakadni, egyfolytában az megy. Ezenkívül a topik a legtöbbször nagyon nem arról szól aminek kellene lennie egyszerűen csak általánosságban véve laptop vagy az se.

    Kiakadtam, leírtam mi a bajom nem is válaszoltál rá. Nem rég volt némi kiadásom a témában nyilván kicsit fűtött hangulatban vagyok, ami idővel csökkenni fog. Jelen pillanat a beállításokkal küzdök. Tegnap óta amellett hogy dolgozom is újabb megfigyelésem lett, mert használom a laptopomat, és marhára nem azon kellene rugózni hogy milyen vga van nálam használva hanem azzal ami a TÉMA, amit hoztam. Legyen az ram használat, azzal való beállítás, aktuális bios....lett + 10 fps-em mert az MSI AB is kavar a vga bios miatt...ezt már külön le sem merem írni, mert kilógom a hozzászólók népes sorából.
    És még valami, az hogy egy téma kifejtése milyen hosszúra sikeredik az nem csak rajtam múlik. Minél többen szólnak hozzá annál hamarabb zárulhat, nem csak nőhet mint elsőre gondolnánk.
    Nehogy meglássak valaki pcie témában kérdezni. :U :D

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák