Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Polacheck #12647 üzenetére
Vagy a Flowban előre beállítod és akkor az edzésen végigvezet, vagy pedig edzés közben, ha egy adott pulzustartományban vagy és azt szeretnéd rögzíteni, akkor hosszan megnyomod a "start" gombot (középső piros) és kiírja, hogy zone locked, valamint kirak egy csúszkát, ami az alsó és a felső határ között mozog valós időben. Tök jó, mert nemcsak hangjelzéssel figyelmeztet, hanem vizuálisan is látod a pulzusod alakulását.
De egyébként edzés közben a Quick menuből is tök jó dolgokat lehet állítani. Én ma úgy csináltam meg a résztávozást.
(#12649) ígyvanferi
Így van, ma járt le, ahogy írták.[ Szerkesztve ]
-
Newboy911
tag
válasz Polacheck #12647 üzenetére
Na ez nekem is új, hogy kell zónára állítani pontosan?
+1 Ezt én sem tudtam.
(#12653) bandus
Ne a sebességre vagy a távra koncentrálj, hanem az adott pulzuson fuss 1; 1,5; 2 órát.
A hónapok múlásával a többi majd jön magától.
Ez az én tegnapim.
Én most azon dolgozok hogy lassú tempónál is maradjon a magasabb lépésfrekvencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Automata kávégépek
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest