Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisztian101

    tag

    válasz bostyai #9629 üzenetére

    Nekem MX160 volt 1évig azzal meg voltam elégedve sőt csodálkoztam is a mélyen meg a hangzásán, de megtört a kábele és nem tudtam venni ugyanilyen aszimmetrikus MX160-at. Ezért utána MX360-am lett, annak szebb volt a mélye és egészében tisztább volt a hangja. Volt van MX400-am (ez egy régebbi típus) ennek is szép a hangja, de túl soknak éreztem a magasat így próbaképpen én erre 2szivacsot húztam rá és így jobb lett a basszusa és levett a magasból, persze a hangerőből is, de nekem így is jo lett volna, de valahogy nem szerettem hallani a vilamos metró zaját ezért beneveztem egy CX300-ra. Fincsi! Ez az első ilyen in ear dugóm és nem csalódtam a Sennheiserben, legnagyobb gumit használom, jól agyba dugva és rendesen lezúzza az arcom a mélye, de erről fentebb már írtam. Sajnos még nem próbáltam, de ha az alsóbb és közép kategóriában is jó a hangja akkor sztem nem fogsz csakódni ha az MX560-at választod.

    Más: értem én, hogy csórók vagyunk és próbálunk occsón hozájutni termékekhez, mondjuk én sem szívesen adok ki füllhalgatóért 8e Ft-ot vagy még többet, de sajnos az a helyzet hogyha minőségi cuccot akarsz vásárolni akkor nincs mese tedd oda azt a pluszt, mert visszahozza az árát, meghálálja az eszköz.
    Valaki egyszer valami olyat mondott, hogy soha nem lehetek annyira gazdag, hogy gagyi terméket vegyek....vagy valami ilyen a lényeg sztem érthető.

    Ha meg gyanús terméket veszel, gondolkozz el azon, hogy megéri -e utána annyi időt, energiát ráfordítani, hogy utánajárj, hogy jól jártál -e és győzködni magad, hogy fasza gyerek voltam, ügyes vagyok, jó bizniszt csináltam.......NEM ez így nem OKés?!

Új hozzászólás Aktív témák