Új hozzászólás Aktív témák

  • EmThor

    addikt

    GR07-ről ígértem némi tapasztalatot. Leszögezném előre, hogy olyan szép szakmaian nem tudom megfogalmazni amit hallok, mint ahogy a logout-on is pl össze lett szedve, a tesztben.

    20+ órát ha ment eddig a füles mióta megvan. Sokkolóan tisztán szól, így tudom röviden összefoglalni. Chillout-ot, Sinatra-t, bossa nova-t, metált (Iron Maiden) hallgattam vele: tisztán, erőlködés nélkül szól, a "soundstage" rendkívül széles, minden hang a helyén, rendkívül természetesen szól. Egy-egy gitárpendítésnél vagy a fúvosoknál nem csak azt hallani, hogy szépen szól, hanem - hogy is mondjam - élettel teli a hangzásvilág, zeng, berezonál ahogy az ember elvárja. House-nál van basszus, de nem annyi mint az X1050-eshez adott gyári NC020-as Sony fülessel. Viszont nem volt csalódott, mert ami van, az igen telt, "több rétegű" mélyet kínál, hallani hogy nem csak "kilóra" nyomja ki.

    Szóval, ha ez még jobb lesz 100-150 óra után, akkor nem is kell tovább más fülhallgató után néznem, bátran ajánlom! :C

    A GR06-os árban harmadennyibe kerül viszont nem tudom, hogy ugyanennyire kevésbé szól jól, mert ha nem így van, akkor az is nagyon jó vétel lehet, sőt! Kicsit tartottam tőle, hogy "kínai" meg minden, de rendkívül profin össze van rakva, a fül mögötti elvezetést is 2 nap alatt megszoktam, a hangsugárzó rész pedig, amire a gumiharang kerül, mozgatható is szóval kényelmes viselni.

    Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

Új hozzászólás Aktív témák