Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz tvamos #62861 üzenetére
Ha elég az Apt-X, akkor CSR8645 eBay-ről, ha kell Apt-X-HD, akkor CSR8675 Aliról. Utóbbihoz vehetsz külső DAC-ot, pl egy ES9023-at (ennek a narancssárga vezetékét nem kell bekötni, mert az utóbbi DAC-panel amúgy sem ad ki Master clockot).
Az erősítő keményebb dió. Ha forrasztgatni szeretnél, akkor mondjuk egy BCL-klón. A kondik valószínűleg hamisak benne, így azokat megvenném mondjuk Farnell-től (FDH Kft. ingyen szállítja Mo-ra, rajtuk keresztül érdemes rendelni).
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
válasz tvamos #62867 üzenetére
A szerelgetés öröméből tegnap este kijutott nekem, mire rájöttem, hogy a powerbank azért lövi le magát pár másodpercenként és indul újra, mert túl kicsinek találja a fogyasztást...
Nem árultad el pontosabban, mit akarsz...
Az Apt-X-nek meg nézz utána, youtube-on van összehasonlító videó is! Ha tudja a telefonod, érdemes használni (az enyém sajna nem tudja).kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
-
bkercso
nagyúr
válasz tvamos #62930 üzenetére
A 100nF-os X7R-ek nem nagyon mikrofóniáznak. Viszont kisebb az ESR-jük és ESL-jük, emiatt magasabb a sajátrezonanciájuk, és fizikailag is kisebbek és olcsóbbak. És nem antennáznak nagyfrekin, mint a fóliák.
Egy 10uF-os X5R vagy Y5U már tényleg tud mikrofóniázni, ha NYÁK-ra forrasztják, de ilyen hosszú lábakkal azok se nagyon tudnak.
Vicces, amikor egy alsó hangon is 300MHz-es felfutóélekkel operáló DAC-ot 3MHz-es sajátrezonanciájú fóliákkal raknak körbe, mert azok látványosan nagy pirosak.
nLali: teheted a foglalatra is, nem kell az IC-re.
Jól látom, h 1nF-os kondikat használtál?[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz tvamos #62932 üzenetére
magas DC bias
Azt is tudod, ez mit jelent? Azt jlenti, hogy egy 50V-os kondi pl. 24V-on veszít 5-10%-ot a kapacitásából. Na és.nLali: Mi alapján döntsem el, hogy 100nF, vagy 1uF kerámia legyen? Próbálgassam hallgatózva?
Szerintem nagyjából mindegy. Ezek nagy frekire kellenek, amire 100n elég. Ha egyáltalán nincs mellette másik és spórolni akarok, akkor használok egyetlen 1uF-ost.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
-
bitrograde
senior tag
válasz tvamos #107168 üzenetére
Ha jól látom, a DT990 névlegesen 600 Ohmos változatának 564 és 711 Ohm a min és max impedanciája, előbbi 2,01 KHz-nél, utóbbi 108Hz-nél. Szerintem 100Hz-nél mérve elég jó közelítést kapsz. Nem hinném, hogy akár a 250 Ohmos változat impedanciája elszaladna a 600-as minimálértékéig. Nagyobb ugrások, ahogyan láttam, éppen a Sennheisereknél vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
válasz tvamos #107197 üzenetére
Ez bkercso (Kercso Audio) legújabb opampja, RED-2. Előszéria, úgy tudom nemsopkéára kapható lesz.
Meghallgattuk vakteszten egy barátommal, és a Burson V6 Classicot hogy is mondjam... jelentősen felülmúlta. Egy V6 Vivid közelebb állt volna hozzá karakterben, a Classic inkább érzelmesebb, melegebb, "csöves" hang, de a különbség nem csak stílusbeli volt, hanem ... kategória. Erről szólt a teszt.
A Moment MKII DAC-ban (szintén Kercso Audio, régebbi modell) lehet opa-kat cserélgetni, és referenciának volt mellette egy Fiio Q15 desktop módban meg egy Project DAC Box DS2 ultra.Hirtelene ezeket sikerült ismeretségi körben előkeríteni, de igazából nem ezekkel kellene összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
bkercso
nagyúr
válasz tvamos #107222 üzenetére
Tőlük nagyon profi KIT-eket vagy készreszerelt paneleket tudsz venni:
https://www.thewellaudio.com/twtmc-drixo/Ők egyszerűbbek és olcsóbbak, de jobbak az árkategóriájuknál szerintem:
http://www.twistedpearaudio.com/digital/buffalosep.aspxVagy veszel egy jobb DAC-ot és bele diszkrét OPÁ-kat, pl. SS3601/02-t vagy jövő héttől a Red2-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Gumi és felni topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- BestBuy topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Wise (ex-TransferWise)
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest