Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
aktív tag
válasz orbano #83160 üzenetére
"főként két extrém tábor képviselteti magát: van a holisztikus, áltudományos hifibuzi, aki babzsákokat pakol jobbra balra, és nem hajlandó tudomásul venni, hogy a saját pszichológiája veri át naponta 3x, és van a techbuzi (nem sértésnek szánom), aki nem zenelejátszót akar, hanem valami precíz hangvisszaadó eszközt, és ő meg arról feledkezik meg, hogy alapvetően zenét az élvezetért hallgatunk" - én sem fogalmazhattam volna meg jobban.
Életem első és legjelentősebb (mindenki az elsőre emlékszik... ) hangélménye egy Wolfson chipes Samu Galaxy S 1-es volt, Voodoo Sound tuninggal, Xears TD3 fülessel. Na, ekkor hallgattam először újra végig az összes kedvenc zenémet - az élményért. -
Ear001
addikt
Szerintem a Regáról csak tovább lépés van. Árat nem írtál. Elsőnek kipróbálnék egy ilyet. Benne van az a Pioneer-os levegősség, ami a jó autóhifi cuccaikban. Ott van a Holo Spring, ami tudja a Pioneer nagy lebegőjét, de azért okosabb, ügyesebb, mindenben jobb.
-
dgyuri0123
nagyúr
Van Burr-Brown (PCM 1792) és SABRE32 (Ultra ES 9016S x 2) chipes dacom is. Egyik Primare erősítőbe beépítve szolgál, másik egy Pioneer N70A lejátszóban. Azt kell mondjam, a Pioneer-nak sikerült Sabre köré olyan dacot építeni, ami kicsit sem technicista, korrekt, pontos, részletes, ami inkább melegbe forduló, semmint végtelenségig analizáló. Összevetve a Burr Brown daccal, a Pio jött ki jobbnak nálam. Igaz, nem volt számottevő különbség, de a Pio picit mélyebbre megy, több részletet megmutat alul, felül, középen, ami miatt többre értékelem a produkcióját.
Ezt csak azért írom, hogy a Sabre sem az már, mint volt 10 évvel ezelőtt. Én pl. ki nem állhattam a hangjukat, mert ízekre szedték a zenét. Na, ez már nincs így... ez a lényeg.Ez csak egyetlen tapasztalat. Lesz itt még ezernyi vélemény...
És jól gondolod, mert a körítés legalább annyira fontos, mint maga a dac chip.
"csak a zene van"
-
borix
őstag
Hallhattam a Jean-Michel Jarre Oxigene-t 24Bit/96kHz mondom ez aztán a zene, mennyivel jobb mint sima CD minőségben. Mikor ránéztem, 16kHz-nál le volt vágva a dinamika tartománya sem volt fényes. Utána már egyből nem hallottam olyan jónak.
Jól megvezettem magam vele de rendesen, sose felejtem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Metal topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest