Új hozzászólás Aktív témák

  • Helltak

    őstag

    válasz *RLaci* #93767 üzenetére

    Az első kettő nálam is ugyanez :)
    1. Pixel 4
    2. P40 Pro
    3. P30 Pro
    4. Mi 10
    5. Mi 8

    Nekem is a Pixel képalkotása a kedvencem. Ezért is próbálok mindig SD-os telót venni, amire feltudom rakni a Gcam-ot :D
    P40 Pro-ra még csak egy frissítés jött, mióta megjelent és kell is neki pár frissítés még, ahogyan a Mi 10-re is. Huawei elég jó alapanyag, van benne bőven potenciál.

    LiVeGa:
    AI ki volt kapcsolva, mert hajlamos P30 Pro-nál és Mi 10-nél is túltolni a színeket, nálam a P40 Pro-nál én bekapcsolva szoktam hagyni, többet használ általában, mint árt. Lehet pont a "hdr" környezet miatt jobbak lettek volna azok a képek, ahol túlvilágosította. Főleg egy képnél nagyon elrontotta..
    A zoom részben nem értek egyet, most veséztem ki majdnem az összes képet 5x és 10x-eket és részletben egytől egyig jobb a P40 Pro, az égbolt is jobb általában, talán a színekben néha picit téveszt, de a P30 Pro-nál is voltak olyan képek.
    Nekem is több helyen sokkal jobban tetszettek a P30 Pro képei, sokkal természetesebbnek és kiegyensúlyozottabbak voltak a színek és a fehéregyensúly.

    kdavid94:

    Igazad van abban, hogy belenagyítva a fő kameránál a Mi 10 fizikailag sokkal több részletet tud megjeleníteni. Nagyon jó (jobb mint az S20 Ultra) alapanyag, de azért kell neki frissítés.

    Azt leszögezhetjük, hogy tökéletes kamerás telefon még mindig nem létezik :DD
    Talán a Pixel 5, nagyobb szenzorral, komolyabb zoom lencsével és ultra wide kamerával..

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Vivo X100 Pro

Új hozzászólás Aktív témák