Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Szomorú, hogy ennyire gyenge lett, főleg ennyi pénzért.
Pc-n meg még patch-ek után is rossz a texture streaming..."It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Bad Pritt
nagyúr
Kemények amúgy azok a videók, ahol a hat éves, kvázi előd FFXV-tel hasonlítják össze... Valami itt nagyon félrecsúszott.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Daelion
őstag
Na igen én is valamennyire vártam a játékot aztán megnéztem Digital Foundry-n az elemzést és hát csak néztem, ezt meg hogy sikerült.
Ennek ellenére felraktam a demót mert ki akartam próbálni, hála ég hogy van demó mert az eldöntötte nálam hogy erre én ebben a formában nem tartok igényt pláne ennyi pénzért.A harcrendszer/animációk tényleg tetszetősek ideig-meddig de minden más meg meh érzést keltett bennem.
1x lesz valami fullos leárazás vagy odavágják valami mellé akkor talán jó lesz 1 végigjátszásra.[ Szerkesztve ]
-
-
kpbendeguz
addikt
"olyan ismert színésznők szólaltatják meg, mint Janina Gavankar, Pollyanna McIntosh, Claudia Black, és Kendal Rae"
ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kpbendeguz #5 üzenetére
Ha te nem ismered, az nem a szineszek hibaja
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
nagyúr
válasz
kpbendeguz #8 üzenetére
Ebből a négy névből azért kettő játékosként is felismerhető lehet, Claudia Black nem éppen kis név a szakmában, többek közt Morrigan (Dragon Age) meg Chloe Frazer (Uncharted) állandó szinkronhangja, rögtön fel is lehetett ismerni ebben a játékban is, Janina Gavankar meg leginkább a Battlefront 2 kampány főszerepéből lehet ismerős.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kpbendeguz #8 üzenetére
Nem tudok erre mit mondani. Legalább Claudia Black neve lehetne ismerős egy videojátékos fórumban.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
nagyúr
válasz
kpbendeguz #11 üzenetére
Jaja, óriási meló van ebben a tudásban.
-
Fitzgerald
veterán
A McIntosh a kukások vezetője a The Walking Dead-ből, meg Shelob a Shadow of War-ból.
Claudia Black-re meg Morrigan miatt emlékszem én is. -
Moby
addikt
Nem valami. Minden.
A cikk amúgy jobb, mint a játék
Én viszont lebeszélnék bárkit arról, hogy a demó alapján ítélje meg a játékot, mert a demó is már kamu. Az, ami a demóban van, a játékban abban a formában nem fordul előLévén a demóban a játék talán legjobb, legváltozatosabb pályrésze van benne olyan képességekkel, aminek nem lehet az birtokában akkor és ott a játékos, szóval amit a demóban lát az ember az egy olyan ideális helyzet, ami arra utal, hogy a készítők amúgy érezték hogyan lehetne egy fokkal jobb játékot készíteni, de mintha az lett volna az irányelv, hogy mindent csináljanak meg retekre. Persze backtrackel előállítható bizonyos aspektusa a demónak, de mivel a core gameplayen kívül pokolszar minden a játékban, erre szerintem senki nem lesz vevő.
Én nem gondolnám azt sem, hogy egy leárazásban is megérné végigtolni bárkinek, egyszerűen az időt nem éri meg. -
-
kpbendeguz
addikt
válasz
Bad Pritt #12 üzenetére
Szvsz ez nem tudás kérdése, hanem hogy érdekel-e. Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de nálam egy játék megítélésekor viszonylag alacsony prioritással szerepel a szinkronszínész személye egyéb tényezőkhöz - mint mondjuk játékélmény vagy designhoz - képest. Így számomra az "ismert" színész ott kezdődik, amikor egy filmben vagy sorozatban olyan kiemelkedő alakítást nyújt, ami felkelti az érdeklődésemet. Hogy egyébként becsülettel letolt néhány iparos munkát, azzal semmi gond nincs, de attól még nem lesz húzónév.
ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
Bad Pritt
nagyúr
válasz
kpbendeguz #20 üzenetére
Az, hogy téged nem érdekel nem jelenti azt, hogy nem ismertek.
Ráadásul ezek a színészek már rég nem csak szinkront adnak a karaktereknek, performance capture-re felvesznek velük rengeteg dolgot, eljátsszák gyakorlatilag a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz
kpbendeguz #20 üzenetére
A játék minőségének megítélés szempontjából meglehetősen fontos tényező lett a VA, ami szinkronszínész képességin múlik főleg. Ráadásul a mocapet is nagyrészt rajtuk veszik fel ott, ahol ez fontos/lényeges/kell a minőség, szóval ilyen nincs, hogy a játékélmény meg ezek szétválaszthatóak. Ráadásul ezek a nevek/személyek rengeteg a játékokhoz kapcsolódó konferencián részt vesznek, az ismertségük részben ebből is fakad, a személyük összeforr a karakterrel. Elég lett volna annyit írni, hogy "köszi, én a videójátékokban nem vagyok benne ennyire" és ezzel elegendi a dolgot.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Daelion
őstag
Most ha eltekintek minden egyébtől amivel baj van a játékban, amennyibe kerül ez a mennyiségű tartalom szerintem nagyon karcsú 1x teljes végigjátszásra + mellék aktivitásra.
Utoljára játék amiért kb ugyan ennyit fizettem azért abba csak beletekertem ~160 órát és így nem is nagyon zavar a dolog úgymond.
Plague Tale Requiem-ért fizettem 11k huf körül előrendelve és még abban is belement ~25 óra első végigjátszásra és korrekt is volt szerintem.
Ettől még lehet jó a sztori 1 menetre mert ugye én csak demót próbáltam csak hát ja nekem ahhoz azért ez nagyon magas ár + nem tudok teljesen eltekinteni a játék gondjaitól sem.
Hát azt nekem sem ártana, nem most volt amikor utoljára néztem azt a sorozatot.
[ Szerkesztve ]
-
Plág Tél-t 300Ft-ért vittem végig game pass-ban.
Azt hozzá kell tenni hogy a két játék nem ugyan az a kategória, azt egyszer végigviszed és heló szia nincs tovabb csak a restart.A Forszpoki szerencsére nem ilyen, sztori után visszamehetsz a pályára és mindent megcsinálhatsz ami maradt és bármikor előszedheted hogy egyet rage-elj benne, ez az open world-ök előnye.
Az hogy nekem csak 17 óra lett az attól is függ hogyan állítod be a játékot. Normal-on játszottam de az ellenség sebzését a minimálisra állítottam szóval jóformán örök életem volt. Akkor mozdult meg a HP-m ha egyhelybe álltam és egyszerre 10-en ütöttek.
Tehát nekem a hílelés mint játékelem kimaradt ezért nagyon taktikáznom sem kellett hogyan öljem meg az enemy-t.Ha mindenet alapértelmezetten hagyok lehet több lett volna a játék idő de arra is kell gondolnom hogy vaze ott a Hogwartz legászi azt is el kéne kezdeni szóval nem érek rá 100 órákat beleverni egy-egy játékba.
És akkor hamarosan itt az Atomic Heart is...
Nincs megállás Daelion....Amúgy valóban sok technikai gond van a játékban amit idővel ha orvosolnak ugyan olyan élhető lesz mint a Cyber vagy anno a nagy botrány No Man Sky volt.
Átlag 90 FPS-em volt max-on 4k-ba performance DLSS-el.
Nekem az bőven játszható volt.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / GFN / NUC 13 Pro / JBL / S3000 Pro / WH950NB
-
Moby
addikt
Te ezt nem fogod végigvinni, most mondom
Vagy úgy mint én, 8 óra alatt, félig oda se nézve, nehogy kifolyjon a szemed a maxiigénytelenségtől. Nálam is csak valamiféle kötelességtudattal vegyes hálából ment végig, ha már kölcsönkaptam attól, akit nem tudom, hogy megnevezhetek-e, ezért inkább nem is teszem
Ha pénzt adtam volna érte, 2 óra után ment volna a lemez hardverapróra. Ha meg digitben megvettem volna, egyszerűen csak letagadom -
Huha.
Ennyi erővel nekem az Elden Ring nem ér egy fabatkát sem mert olyan elemek vannak benne (souls like) amik nekem nem tetszenek, de grafikailag sem jobb semmivel a Forszpokinál. Sőt a kezdő hely egyenesen ocsmány volt a sok környezeti elem popup-al együtt.Ha láttál már valaha animét amiben varázslók csatáznak akkor tudhatnád hogy a Forszpoki-ban pont annak a leutánzását lehetett látni és az nem egy kis p.cs effekt hanem igen is terítse be a képernyőt.
Én speciel imádtam ahogy az egész képernyő az én varázslatomat tette ki mindezt egy 65"-os képernyőn.
Az a bajotok én már látom, hogy 3060-al nem ment 120FPS-el RT-vel a játék 4k-ba.
Az utóbbi idők legjobb játéka volt számomra ez, ha tetszik nektek ha nem. A sztori is jó volt fordulatos és könnyen megérthető.
Nem tudom mit hányoltok még belőle és hogy milyen játék menetet vártatok, de nem is érdekel legyen a ti bajotok én élveztem azt az azóta már 18 órát és még fogom is jó sokáig.
A cikkben leírtakat nem olvastam el. Az én saját tapasztalatom többet ér mint bármilyen cikk.
Főleg ha olyan ember írja a cikket aki nem tud különbséget tenni a játékstílusok között akkor meg pláne.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / GFN / NUC 13 Pro / JBL / S3000 Pro / WH950NB
-
Daelion
őstag
Nekem alapjáraton a lélektani határ kb 20k huf egy 20-25 óra hosszú sztoris játéknak.
Annál csak akkor vagyok hajlandó többet adni ha az adott játék hosszabb távon is le fog kötni mert olyan stílus pl ARPG vagy looter shooter ahol van end-game tartalom. 'Diablo 4-et is azonnal meg fogom venni mert valszeg évekig fogom játszani mint előző részeket is tehát behozza úgymond az árát bőven'Egy ilyen játékba viszont semmi sincs ami megérne nekem 30+ ezret.
'pláne ilyen állapotban'
Nem szokásom átrohanni játékokon csak azért, hogy na mert már játszani kell a következőt.'tavaly év vége fele vettem meg Cybert 50% leárazással és még most sem fejeztem be mert nem sietek vele pedig amúgy tetszik '
Atomic Hearts-t én is szeretném majd első nap játszani ha már kaptam ajándékba game pass-t tavaly, Hogwartz meg megy backlogba a többi játék közé ami várja ott a sorát.3060 Ti-vel az én igényeimnek játszhatóan futott a Forspoken demó de ettől még igen csak gyengén van optimalizálva jelenleg/kinézetéhez képest. 'nekem ~50 átlag FPS elég 1 single player játékhoz tehát én nem is akartam 120-at pláne 75Hz monitorral.
'
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Szerintem feleslegesen várod a magyarázatot, a logouton is az volt a mániája hogy írt valami konfliktus teremtő bejegyzést aztán ha nem tetszettek neki a hozzászólások akkor mindig ujratöltötte kikapcsolt hozzászólási lehetőséggel. Itt ezt most így ebben a formában nem tudja meglépni, szóval gondolom marad a hallgatás.
-
vitaro
senior tag
Van pár furán fogalmazott rész a tesztben, kezdve egyből az első mondattal: "nagyon sokan felfigyeltünk fel", "előzetes bár keveset mutatott, a rendkívül látványosak voltak".
Valamint az összegzésben: "A Forspokennel egész jól el lehet vele szórakozni"Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit
-
-
VIC20
őstag
Akkor, ha jól értettem, ez valami kvótanőkkel telepakolt, hulladék játék...?
-
GAbre
veterán
Valakinek:
Cat's Meow Cloak kód ingyen?AC Mirage/Avatar is van :)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az első trailerek után még nagyon vártuk a Luminous Productions berkeiben készült játékot, amely végül az elmúlt hónapok egyik csalódása lett.
- MFA3 Fejhallgató-erősítő - bkercso
- ASUS ROG PC: I7 8700 / B360-H GAMING / TUF RTX 3070 8GB / 500GB SSD+1TB HDD / 650W TÁP / RGB HÁZ!
- Új ASUS Zenbook Flip 13 Érintős hajtogatós Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 4Mag 8/512 FHD OLED +Toll
- GAMER PC: ASUS B360M-K / i5 9400F / 16GB RAM / 512GB SSD+500GB HDD / RX6600 8GB / Win 10 / !!
- SEASONIC PRIME PX-1000 1000 W - BONTATLAN! - 10 év GARI!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest