Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Berci77

    tag

    Sziasztok!

    Plutus és Curve viszonylatában lenne kérdésem, ezeket így összefoglalva nem találtam meg, köszönöm a segítséget!
    - Ha jól értem, csak Euró alapon megy a Plutus. Ebben az esetben talán a legjobb, ha Revoluton váltok forintot euróra, majd beteszem a Plutus kártyát Curve alá, ami viszont Mastercard árfolyamon váltja vissza (forintos) vásárláskor. Ugye?
    - Ha így használom, ez - ha eltekintünk az árfolyamváltozásoktól - kettős konverziós veszteséget produkál: kisebbet a Revolut és valamivel nagyobbat a Curve oldalán. Úgy kalkuláltam, hogy ez nagyjából 2%-os veszteség. Ilyen költségekkel valóban megéri a macera? Értem én, hogy 3% a visszatérítés, de nem közvetlenül fiat pénzben. Mit nem veszek figyelembe? Hogy lenne olcsóbb?
    - Ettől függetlenül szívesen kipróbálnám, viszont úgy látom, a fizetős Everyday csomag 5 eurós költsége megéri, ha kapok egy második Perk-et 10 euró értékben. Jól látom? (miközben a költéseket nem 250, hanem 2000 Euró összegig veszik figyelembe.)
    - Ha első Perk-nek mondjuk a Curve Black csomagját választanám a több kártya, a rugalmasabb BIT és visszatérítés miatt, akkor ezt milyen sorrendben intézzem? Egyelőre már 2 kártya regisztrálva van a Curve (free) alá, gondolom azokból tudnám kiválasztani, hogy melyikre terhelje a Curve a csomagdíjat, nem? Úgy gondolom, először kiveszem az egyik kártyát, berakom helyette a Plutus virtuálisat, előfizetek a Curve Black-re a Plutus-t terhelve, majd visszarakom a kivett kártyát, ugye? Van ennél egyszerűbb? Ami kártyát kivettem-betettem újra, annak a korábbi költései "eltűnnek", vagy ugyan úgy használhatók a BIT-mal, mintha ki sem vettem volna és akár egyből "át is rakhatom" a Plutus-ra?
    - A fentiek miatt úgy látom, ez talán úgy éri meg, ha mind a Curve Black-re, mint a Plutus Everyday (5 eurós) csomagjára előfizetek és kiválasztom utóbbival a Curve Perk-et, meg még valamit. Jobb ötlet?
    - A Plutus virtuális kártyát fel kell tölteni még külön a Plutus egyenlegemből, vagy azt költhetem közvetlenül már (Curve mögött)?
    - Mit jelent az, hogy az Everyday csomagban 0% díj a DEX-en? Azt, hogy a fiat pénzre váltásnak nincs jutaléka (ami egyelőre úgyis szünetel appont belül)?
    Köszönöm, ha válaszokat kapok!

Új hozzászólás Aktív témák