Hirdetés
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #20310 üzenetére
Bombák földjén lesz a film, és jónak ígérkezik. Haverokkal megyünk, a régi banda, és az egyikünk(mocskos bűnőző ) már látta tavaly a neten. Fura, hogy 2008-as filmet vetítenek... De várom nagyon.
WonderCSabo:
Basszus, te is?? Egyik haverom is most kattant rá, meg a film+ on is mennek most szép számmal. Plussz van egy kazal dvd-nk a polcon csak velük. Egyszerűen hatalmas, amit művelnek, imádom
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Odin_James
tag
válasz Jhonny06 #21226 üzenetére
néhány road movie:
Little Miss Sunshine; Thelma és Louise; Tiszta Románc; Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai; Hervadó virágok; Kerülőutak; Veszett a Világ; Kalifornia - A halál nem utazik egyedül (különösen ajánlott); Született Gyilkosok; Sivár vidék; Szelíd motorosok; Félelem és reszketés Las Vegasban; Cool Túra; Eurotrip; About Schmidt;Hirtelen ennyi! Van közötte olyan, amely nem túl vidám film, de mindegyik kötelező jellegű.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
janos666
nagyúr
-
-
WonderCSabo
félisten
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #22157 üzenetére
Érdemesebbet?? A Brooklyn's Finest egy zsírkirály film! (szigoruan angolul)
Én most szereztem meg a Hős(Jet Li), a Tehetséges Mr. Ripley, és a Jesse James(Brad Pitt) filmeket, itt lesznek egy darabig. Hogyha kész vagyok velük, jön az ajánlás - jó esetben
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #22163 üzenetére
Ó, az ismerős és egyben cinkes jelenség
Én ma néztem a The Road című alkotást(Viggio Mortensen). Hű, hát nem is tudom mit mondjak. Lehet, hogy érzékeny vagyok, de film engem ennyire még nem rázott meg. Nem volt benne semmi olyan végülis, de nekem annyira megfogta az érzéseim, hogy komolyan sokszor szenvedtem, hogy nézni kell. Lehet, én vagyok pipogya Nem tudom ajánlni, mert nagyon jól megcsinálták. Azt hiszem Azaz nézzétek meg De csak óvatosan ^^
[ Szerkesztve ]
-
Odin_James
tag
válasz Jhonny06 #22202 üzenetére
"Ha meglátod a film címét a hozzászólás elején, akkor szépen továbblapozol."
Te így csinálod?
Ha én meglátom annak a filmnek a címét, ami engem érdekel, akkor elolvasom. Ha SPOILER felirat van előtte, akkor viszont bele sem olvasok.
Amúgy semmi értleme nem volt a hozzászólásodnak.tween:
"Újonc létedre nagy a lendület nem de bár?Há' lelkes vagyok! Most ezzel kevesebb vagyok? Itt egyes emberek azt képzelik, hogy többet érnek másoknál, mert nagyobb rangban vannak. Ez nem a katonaság barátom.
[ Szerkesztve ]
-
Odin_James
tag
válasz Jhonny06 #22207 üzenetére
"Magadba is le lehet rendezni a dolgot, nem kell egyből a másik fejének esni."
és mégis hogy?"Alapvetően nem, de ha így viselkedsz, akkor kialakítasz egy negatív képet magadról és ne csodálkozz, ha valaki beléd köt."
Ha negatív kép alakul ki itt rólam, abba nagyban bele fog számítani a folyamatos provokáció néhány ember részéről (te is ide tartozol). Szerintem itt fejezzük be! Nem kell ekkora feneket keríteni a dolognak. Az én élvezeti faktoromba rondított bele legiaap. Nem sok közöd van az egészhez.
Nem kérek választ, így is tele van OFF-al a topic.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #22263 üzenetére
Jáj, látom te is egyben vagy Tudod te mi a jó. Imádom. Az Erőszakik valami eszméletlen alkotás, minden perce öröm. Nálam is hasonló pontozás.
Közben azt hiszem dűlőre jutottam: The Road (2010, Viggio Mortensen) 10/9,9
És ha már Mortensen, akkor. A Kedvesemmel nekiültünk megnézni a Lord of The Rings széria tagjait, bővített változatban. Már kettőn vagyunk túl, de hetes szünetek kellenek legalább, mivel nem mindig van 4 üres óra egy filmre Eddig 10/10 mind, természetesen. Olyan fura, így, hogy láttam már régen simán, annyi apró részletet rejtettek bele, hogy csak lesek. (de azért a könyv nyomába nem ér )
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #22269 üzenetére
Nekünk is Haver végzett a vizsgájával és utána megyün a Bourne Ultimátum 2-re mi is
brownus:
Sajnos nem láttam őket még. Bár az Eastern Promises anno mozitervben volt, nem is értem miárt maradt ki. Amúgy én a Hidalgo-t is szeretem
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #22278 üzenetére
Akkor itt vannak emberek, akik nem néznek le, ha nem minden virít dobozban a polcon? Ezt se hittem volna a mai világban (én még csak hdready TV-vel rendelkezem, úgyhogy az 1080p nekem még csak vágy ) De nem gyűjtök, inkább mozizom ^^
-
Gorneck
legenda
válasz Jhonny06 #22334 üzenetére
Nem mondom...mert kb minden szempontból rém gyenge film...a csajok tényleg jók benne...oszt ennyi, de ettől egy film nem lesz jó...
Én a spóóóójlerreees kérdésedre mondtam, hogy sztem nem nézted meg a filmet vagy
nemtom... Mert eléggé egyértelmű ki és mit csinált ott...Gorneck#1239
-
adalbert1
veterán
válasz Jhonny06 #22361 üzenetére
Nekem egyszerűen nem jött át az egész anno, egyszerűen nem én vagyok a célcsoport... A filmet emlékeim szerint a végéig bizakodva néztem, de hatalmas csalódás volt...
Oké hogy a felhasználók szavazzák be a filmeket, így fordulhat elő hogy rengeteg alig pár éves film előkelő helyet foglal el, 10 év múlva meg senki nem emlékszik majd rá... Legalábbis ilyen téren a legnagyobb lol a The Dark Knight 10. helye... -
WonderCSabo
félisten
válasz Jhonny06 #22633 üzenetére
Ez kamu.
Belenáztem a Twilight szinkronos verziójába, ilyen szar szinkront még nem hallottam. Nagyon burtálul kinyírja a fimélményt, már ha lehet ilyenről a film esetében beszélni.
Predators elég jónak tűnik, bár Adrien Brody, mint zsoldoskatona, hát elég gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz Jhonny06 #22666 üzenetére
Új Resident Evil-be Wentworth Miller is lesz Jó színész én is kiváncsi leszek rá mindenesetre nagyon jól beválogatták a szerepre kiköpött Chris Redfield.... Bár én túl sokat vártam ettől az egész Resident Evil film-től, de a játéknak a közelébe nem ér....nekem annyira egyik sem tetszett persze azért ezt is megnézem.
Nagyon pang a topic Persze nincs torrentezés....
Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest