Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    keresek egy filmet még mindig, amit ide beírtam korábban, de másik fórumban is kereste más és elég korrekt leírást adott róla... erről lenne szó:

    "Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.

    Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.

    Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.

    Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.

    Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák